Ph.d. studerende til forskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Er du uddannet eller erfaren indenfor lægevidenskab og forskning? Trives du med kvantitativ forskning, formidling, projektstyring og opgaveløsning? Vi søger en ny ph.d.-studerende pr. 1. marts 2022 og tre år frem.

PhD-forløbet kommer til at tage udgangspunkt i den Nationale Hjerteløberordning, og skal søge at optimere både organiseringen og brugen af ordningen.

Projektbeskrivelse

Ved mistanke om hjertestop vil vagtcentralens 1-1-2 personale aktivere hjerteløberordningen. Ikke alle hjerteløberaktiveringer viser sig at være til reelt hjertestop, men lige nu ved vi meget lidt om disse hændelser. Hvad er det, der gør, at personalet mistænker hjertestop? Hvad skal der til for, at vi bliver bedre til at aktivere hjerteløberordningen i de rigtige tilfælde? Vi vil gerne blive klogere på, hvad det er for en type af patienter, hvor hjerteløberordningen aktiveres – men uden der var tale om reelt hjertestop. Dette er netop væsentligt at vide for at sikre, at hjerteløberordningen optimeres og anvendes mest effektivt. Med dette som baggrund vil vi løbende opdatere og justere værktøjet til gavn for 1-1-2 og borgerne. Med pres på det danske sundhedsvæsen, er der netop brug for sådanne borgerdrevne initiativer, der kan være med til at sikre en hurtig hjælp.

Du vil have mulighed for at påvirke projekterne således, at de tilpasses dine eventuelle interesser og nysgerrighed. Du vil undervejs i forløbet blive fortrolig med diverse statistiske analyseprogrammer.

Projektet er udgående fra Akutberedskabet i Region Hovedstaden i samarbejde med de fire andre regioner.

Dine opgaver

Du vil indgå i samarbejdet omkring hjerteløberprojektet med ansvar for forskningsopgaverne skitseret, men også med ansvar for løbende opfølgning, herunder intern formidling og kontakt til AMK vagtcentral samt integration af data, optimering af systemet og sikre relevant dataopsamling til videnskabelig forskning. Du vil være den primære kontaktperson for Hjerteløberordningen i Region Hovedstaden, og vil således have det daglige operationelle ansvar for driften i den forstand, at de øvrige regioner og samarbejdspartnere omkring ordningen vil kunne kontakte dig med spørgsmål.

Du vil blive en del af den Nationale Styregruppe for Hjerteløberordningen som repræsentant fra Region Hovedstaden. Her træffes alle væsentlige beslutninger for ordningens drift og organisering.

Projektet udføres i tæt samarbejde med sektionsleder for forskning, professor Fredrik Folke, dataansvarlige i Akutberedskabet, samt eksterne samarbejdspartnere.

Din profil

Vi søger en Ph.d.-studerende som:

  • Har forskningserfaring indenfor sundhedsområdet
  • Har erfaring med at skrive videnskabelige protokoller og artikler til international publicering
  • Har en relevant lægefaglig uddannelse gerne inden for anæstesi eller kardiologi, kombineret med relevant efteruddannelse og/eller erfaring fra området
  • Godt kendskab til eller forståelse for tekniske it-systemer og datahåndtering
  • Har interesse eller erfaring for projektledelse og projektkoordinering
  • Har gode evner til samarbejde med andre forskere og administrativt personale
  • Har gode analytiske og skriftlige evner både på dansk og engelsk
  • Arbejder selvstændigt og struktureret og er god til at bevare overblikket.
  • Er selvstændig med et vedholdende drive og god energi

Et arbejde der giver mening, fordi det handler om liv

Akutberedskabet i Region Hovedstaden har til formål at skabe en sammenhængende præhospital indsats for borgerne i regionen.

Vores opgave består blandt andet af at modtage opkald til 1-1-2 og 1813, hvor vi rådgiver og visiterer regionens borgere videre i Sundhedsvæsnet, når de har akut behov for hjælp.

Vi har digitaliserede arbejdsgange, tager afsæt i evidensbaseret forskning og tilrettelægger ud fra data, for at kunne levere tryghed til borgeren når de er akut syge, samt høj kvalitet i varetagelsen af organisationens kerneopgave.

Dette kræver et tæt tværsektorielt samarbejde med bl.a. hospitaler, almen praksis og kommuner, hvilket vi prioriterer højt.

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning.

Du vil komme til at udvikle din faglighed med relevante kurser som en del af Ph.d’en. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er tidsbegrænset.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Fredrik Folke på tlf. 28182978.

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest 18. januar 2023. Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Onsdag den 18. januar 2023

Lignende jobs

  • Senior Associates og Managers til Transaction Advi...

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøchef - NCC Infrastructure DK, Søborg

    Fri kontakt
    Vil du lede arbejdsmiljøindsatsen i en virksomhed, hvor sikkerhed står øverst på dagsordenen? Er arbejdsmiljø en del af dit DNA? Brænder du for at motivere og lede mennesker? Kan du skabe forandring igennem din ledelse?
    • Øvrige
    • Søborg
    Få mere info
  • DI i Aarhus søger student til Erhvervsudvikling

    Fri kontakt
    Er du analytisk skarp og har interesse for dansk erhvervsliv? Har du lyst til at formidle DI’s politiske budskaber på de sociale medier og i pressen? Vil du gerne have indblik i, hvordan Danmarks største erhvervsorganisation arbejder?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Studenterjob i DI – Politik og analyse inden for f...

    Fri kontakt
    Vil du være med til at udarbejde analyser, der giver erhvervslivet en stærk stemme på uddannelses-, forsknings- og diversitetsområdet? Dansk Industris afdeling for forskning, uddannelse og mangfoldighed søger en studentermedhjælper med stærke analytiske evner og en skarp pen. Om dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. september 2024 67
6. september 2024 68
5. september 2024 67
4. september 2024 60
3. september 2024 67
2. september 2024 66
1. september 2024 67
31. august 2024 73
30. august 2024 77
29. august 2024 77
28. august 2024 75
27. august 2024 79
26. august 2024 79
25. august 2024 81
24. august 2024 82
23. august 2024 82
22. august 2024 83
21. august 2024 79
20. august 2024 78
19. august 2024 79
18. august 2024 87
17. august 2024 91
16. august 2024 91
15. august 2024 92
14. august 2024 94
13. august 2024 89
12. august 2024 90
11. august 2024 89
10. august 2024 92
9. august 2024 92
8. august 2024 89