Senior Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Forestil dig en hverdag, hvor du bruger din erfaring som projektleder til at sikre fremtidens kollektive transport. Du får nu en unik chance for at være med til at omstille det samlede signalsystem, der bliver afgørende for at kunne køre vores nye førerløse tog.

En vigtig rolle i et komplekst projekt Vi er i fuld gang med at revolutionere ”Fremtidens S-bane”. Vi er på en spændende rejse, og vi gerne vil have dig med. Målet er, at den nuværende S-bane skal fuldautomatiseres, så vi skaber rum for flere kunder og mindsker trængslen. Med dagens standarder, vil fremtidens S-bane blive verdens største og hurtigste førerløse togsystem.

Der skal indkøbes nye S-tog, og infrastrukturen skal opgraderes til at kunne fungere som ét automatiseret system. Der investeres i milliardklassen, og der vil ske store tekniske og organisatoriske forandringer.

Velkommen i dit nye team - Transition Vi ser frem til at byde dig velkommen i Programmet Fremtidens S-bane. I programmet er vi ca. 150 interne og eksterne kollegaer med mange fagligheder og nationaliteter.

Programmet forudsætter bl.a. gennemførelsen af en række forandringsprojekter. Disse er samlet i afdelingen Transition, som bl.a. omfatter et projekt, som skal sætte DSB i stand til at drive signalsystemet, som muliggør den fuldautomatiske drift.

I Transition er vi 12 kollegaer, som alle er begejstrede af idéen om at realisere fremtidens S-bane. Vi er et relativt nyt team, som kommer med meget forskellige baggrunde. Vi lægger vægt på samarbejde og hjælpsomhed, og vi arbejder i en uformel arbejdstone.

Hør dine kommende kollegaer fortælle om arbejdet i Fremtidens S-bane og vores andre megaprojekter her.

Du refererer til afdelingschefen for Transition i Fremtidens S-bane.

Vær med at gøre signalsystemet klar til Fremtidens S-Bane Som projektleder vil du være med til at transformere signalsystemet for S-banen (CBTC), som vil spille en afgørende rolle for fremtidens førerløse drift. Der er etableret et projekt, som skal sikre at ansvaret for signalsystemet for S-banen overflyttes fra Banedanmark til DSB i 2027.

Du vil samarbejde med de øvrige projekter i programmet "Fremtidens S-bane" samt øvrige afdelinger i DSB. Derudover er der etableret et godt og tæt samarbejde med Banedanmark, der i dag er ansvarlig for signalsystemet, som du også vil være en del af.

Dine arbejdsopgaver bliver at

  • Projektlede gennem alle projektets faser i tæt samspil med fageksperter i DSB og Banedanmark.
  • Sikre at projektet er samstemt med relevante interessenter og øvrige projekter i programmet.
  • Rapportere til ledergruppen og styregruppen for Fremtidens S-bane.
  • Forberede, facilitere og samle op på workshops om organisatorisk forandring og drift af signalsystemet.
  • Bidrage til faglige afklaringer med relevante enheder i DSB og på tværs af Fremtidens S-bane, herunder udarbejde beslutningsoplæg og andet skriftligt materiale på dansk og engelsk.

Der vil være mulighed for andre projektledelsesopgaver relateret til andet end fremtidens signalsystem i takt med, at behovene udvikler sig.

På en typisk arbejdsdag vil du fx starte morgenen i Banedanmark, hvor du faciliterer en workshop med vores tætte samarbejdspartnere fra Banedanmark. Derefter tager du S-toget til kontoret i Høje-Taastrup for at skrive på et beslutningsoplæg til styregruppen sammen med din kollega Nanna, som også arbejder på projektet. Du spiser frokost med dine kolleger i Transition. Om eftermiddagen mødes du med projektledere for andre projekter for at dele erfaringer og koordinere afhængigheder.

Hvem er du? Du har erfaring med at arbejde i komplekse projekter/programmer og med organisationsforandringer, herunder implementering af it-systemer. Du har også erfaring med interessenthåndtering og samarbejde mellem et projekt/program og basisorganisationen.

Du er god til at planlægge og prioritere, og du arbejder struktureret med komplekse problemstillinger.

Du trives med at arbejde i et fagligt udfordrende og politisk påvirket miljø med mange interessenter, og du begejstres af arbejdet i en stor og alsidig organisation.

Du har i øvrigt følgende kvalifikationer

  • Du har sandsynligvis en akademisk uddannelse på kandidatniveau
  • Efteruddannelse indenfor projektledelse er et plus, men det er ikke et krav
  • Du arbejder på både dansk og engelsk i skrift og tale
  • Kendskab til jernbanedrift er et plus, men det er ikke et krav

Hvad kan DSB tilbyde dig? Nogle af de personalegoder som du omfattes af, er

  • Gratis transport med DSB
  • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde et par dage om ugen
  • Træning i DSB’s eget fitnesscenter og PureGym
  • Pension og sundhedsforsikring
  • Frokostordning og mulighed for at købe mad med hjem

Læs mere her om vores personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Søg nu Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV snarest og senest den 28. januar 2024.

Du har også mulighed for at lave en kort videopræsentation på max 1½ min., hvor du kan fortælle om din motivation for at søge jobbet – og hvorfor vi skal vælge netop dig til stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschefen for Transition i Fremtidens S-bane, Marthin Rosenkrantz Nielsen på telefon 24 68 32 00.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.

#LI-NF1
#LI-Hybrid

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Taastrup
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • Projektleder i Bagsværd

    Are you a strategic thinker who is passionate about leading and engaging people in creating business value? Do you thrive in a fast-paced and dynamic environment? If you are ready to take on a ch..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers, and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potent..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kvalitet - Tillid - Adfærd Opgaven: Som projektchef hos Kastberg A/S, står man for at styre og lede en byggesag i hoved, eller totalentreprise fra sagsoverdragelsen fra Projektchef salg, og t..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    x We commit to an inclusive recruitment process and equality of opportunity for all our job applicants. At [xxxxx] we recognize that it is no longer good enough to aspire to be the best comp..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. juli 2024 5
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 3
30. juni 2024 3
29. juni 2024 3
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 1
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2