Rekrutteringsfirma

Projektledere til entrepriser – Syddanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tommerup

Et super-professionelt og velorganiseret team udvider truppen for at imødekomme stigende efterspørgsel efter virksomhedens højkvalitative ydelser. Teamet indgår i Bravida, som er dedikeret til at give bygninger og anlæg liv. Er dine ambitioner høje, dine tekniske kompetencer skarpe og erfaringen robust, således at du som projektleder kan sikre, at projekterne kommer godt i mål – så vil AMBIZZION gerne invitere dig til ”prøvetræning”.

For vores kunde, Bravida Region Syd, søger AMBIZZION således selvkørende projektledere, der med sikre hænder kan drive virksomhedens el-entrepriser fra start til slut – og til kundernes og samarbejdspartnernes tilfredshed. Med fælles værdier, arbejdsmetoder og værktøjer sikrer Bravida’s medarbejdere bæredygtige og lønsomme løsninger for kunderne.

Som del af Bravida’s el-team kommer man til at arbejde med alle aspekter inden for projektledelse; produktionsplanlægning, økonomi, kvalitetssikring og dokumentation mv. Med reference til afdelingsleder for El-entrepriser, Mathias Larsen, og i samarbejde med vores øvrige dygtige og dedikerede projektledere i teamet, får man ansvaret for overordnet projektstyring af el-entrepriser.

Om jobbet

  • Personaleledelse
  • Projektøkonomi
  • Tilsyn med arbejdet på byggepladserne
  • Strukturering af arbejdet
  • Indkøb af materialer
  • Koordinering af arbejdsopgaver
  • Arbejdsmiljø og tilsyn

Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Som projektleder hos Bravida får man et stort råderum og indflydelse på egne projekter, og vil være direkte med i beslutningsprocessen i en flad og effektiv organisationsstruktur. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet med løbende opdatering af den tekniske viden.

Den aktuelle lokation for rollen som projektleder vil være Odense/Kolding.

Bravida’s ønskeseddel

Nye kolleger med solid projekterfaring på min. 3 år og stor praktisk erfaring med redskaber inden for projekthåndtering i byggeriet. Projektledere med basis i en el-teknisk uddannelse som el-ingeniør, installatør, maskinmester eller tilsvarende. Den uddannelsesmæssige baggrund har givet indgående teoretisk og teknisk viden inden for el-installationer og nysgerrighed til at søge løbende opdatering. En håndværksmæssig baggrund vil bestemt være fordel. Indgående kendskab til AB92/AB18 og et stærkt købmands-gen er vigtige elementer i værktøjskassen, og ubesværet kommunikation i såvel skrift som i tale er en selvfølge.

Som projektleder hos Bravida er man naturligt udadvendt, handlingsorienteret og udstyret med et højt drive. Man er holdspiller og bidrager aktivt til produktivitet og trivsel i sit team. Der arbejdes struktureret og med styr på detaljerne, hvilket er nødvendige forudsætninger for succes i udførelsen af opgaverne. Som kollega er fleksibilitet og hjælpsomhed naturlige elementer – ligesom energi og godt humør. Ansvarsfølelse og motiverede tilgang til samarbejdspartnere er ligeledes vigtige karaktertræk for at lykkes i rollen.

Om Bravida

Bravida er Nordens førende leverandør af bæredygtige helhedsløsninger indenfor el, vvs, ventilation og andre tekniske funktioner i bygninger og anlæg. Vi har 12.000 medarbejdere og findes på omkring 180 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Bravida er decentralt organiseret, og afdelingerne har stor indflydelse på, hvorledes de lokalt arbejder med deres kunder. Dermed sikres en optimal kundetilpasset tilgang til løsning af opgaverne.

Den enkelte medarbejders udvikling er i fokus hos Bravida, og man tilbyder interne kurser, som sammen med den praktiske læring i dagligdagen åbner for løbende karriereudvikling. www.bravida.dk

Ring meget gerne til AMBIZZION, Kim Rune Larsen 2010 5858 eller Leo Brosbøl Sørensen 6040 8320


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Tommerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Tommerup

Lignende jobs

  • Projektleder på Fyn

    Projektleder til fremtidens projekter indenfor infrastruktur og den grønne omstillingHos [xxxxx] Danmark har vi i øjeblikket kig på infrastrukturprojekter og har vundet projekter relatere..
    • Projektleder
    • Fyn
    Få mere info
  • Projektleder i Odense

    PROJEKTLEDER – ANLÆG – FYN TRÆKKER DIN KARRIERE RØDDER I ANLÆGSBRANCHEN? BLIV FRONTLØBER FOR BÆREDYGTIGHED I ODENSE ? Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og spændende branche samt .
    • Projektleder
    • Odense
    Få mere info
  • Projektleder i Odense S

    Har du et stærkt servicegen og trives du af selvstændigt at planlægge og koordinere din dag, og kan du lide at yde en god service for vores kunder? Textilia Group A/S afdeling for Cleaning søger en..
    • Projektleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Projektleder i Assens

    Assens Forsyning A/S ønsker at være i front med den grønne omstilling, og levere bæredygtige løsninger til borgerne i Assens Kommune indenfor områderne drikkevand, håndtering af regn – og spildevan..
    • Projektleder
    • Assens
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Tommerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Tommerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Tommerup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0