Project Manager til forretningsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Project Manager til forretningsprojekter



Har du lyst til at drive forretningsprojekter og understøtte udvikling samt den fortsatte vækst i Nordens største mediekoncern?



Som Project Manager hos Egmont Business Consulting bliver du ansvarlig for selvstændigt at gennemføre projekter og udføre opgaver på tværs af Egmonts brede selskabsportefølje. Du får dermed mulighed for at arbejde med en bred vifte af anerkendte underholdningsbrands, og i tæt samarbejde med kollegaer i mange forskellige selskaber og forretningsenheder.

Du bliver ansvarlig for, med afsæt i velfunderede projektværktøjer og en god portion sund fornuft samt pragmatisk tilgang, at sikre succesfuld implementering, herunder planlægning, opfølgning og rapportering, risikostyring, kvalitetssikring af projektleverancer, leverandørstyring, stakeholder management etc.

Velkommen til Egmont Business Consulting
Vi er en intern konsulentenhed, som driver forskelligartede projekter, der understøtter Egmont-forretningernes strategiske målsætninger. Projekterne er typisk initieret af de enkelte selskaber og afspejler derfor diversiteten i Egmont-koncernens produktportefølje. Konsulentopgaverne kan omfatte teknisk rådgivning, leverandørudvælgelse, behovsanalyse, kravafdækning, data- og informationsanalyse, procesanalyser, business cases, IT-kontrakter, strategiske analyser etc.

Dit arbejdssted bliver Nordisk Films kreative landsby i Valby. Du bliver en del af et professionelt og erfarent team på i alt 5 engagerede projektledere, der trives med at tage ansvar og styring. Vi arbejder på markedsvilkår og er med til at løfte spændende og udfordrende projekter i hele Egmont-koncernen. Vi søger, gennem overbevisende leverancer og serviceorientering, at sikre, at Egmont Business Consulting fortsætter med at være det naturlige valg for forretningerne.

Analytisk profil med projektledererfaring

Det er et krav, at du har direkte erfaring med eksekvering af projekter fra konsulentbranchen, en in-house konsulentfunktion eller PMO. Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende: system- og procesimplementering, organisationsprojekter, facilitering, forretnings- og dataanalyser, Post Merger Integration og forandringsledelse. Derudover forventer vi at du:

  • Har en relevant teoretisk videregående uddannelse på kandidatniveau (økonomi, IT eller tilsvarende)
  • Har minimum 3-4 års erfaring som projektleder og er stærk i alle grundlæggende projektdiscipliner og metodikker (både de klassiske og agile)
  • Har erfaring med stakeholder management
  • Vant til at arbejde struktureret og analytisk
  • Behersker Office-pakken, i særdeleshed Excel og PowerPoint
  • Behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale og har en god forståelse af de skandinaviske sprog

Engageret selvstarter der motiveres af at gøre en forskel
Som person er du selvstændig, ansvarsfuld, kvalitetsbevidst og proaktiv. Du er en god kommunikator, der på en troværdig og forståelig måde kan formidle løsninger og argumentere sagligt, i relation til beslutningstagere og andre interessenter. Du demonstrerer en stærk forretningsorientering og evne til hurtigt at sætte dig ind i nye og komplekse forretningsmæssige problemstillinger. Andre personlige egenskaber inkluderer:

  • Er god til at prioritere indsats og bevare overblikket
  • Har lyst til at opsøge ny viden
  • Er en aktiv problemløser
  • Kan skabe et godt og tillidsfuldt projektmiljø, præget af åbenhed og samarbejde
  • Er drevet af et ønske om at gøre en forskel
  • Evner og har lyst til at samarbejde på alle niveauer
  • Sætter pris på et uformelt miljø, med personlig frihed til selvstændigt at tilrettelægge og udføre opgaverne

Vi tager imod alle kvalificerede ansøgninger - uanset din baggrund, alder, etnisk og religiøst tilhørsforhold.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Business Consulting Manager, Helle Halkier, +4540227419 eller [email protected] .

Arbejdsadresse:
Mosedalvej 14
Valby, DK, 2500
Denmark

Ansøgningsfristen er 05/11/2020, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Apply Now" knappen her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1