Movia søger it-projektleder til udvikling og implementering af it-løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du som projektleder være med til at udvikle cloudbaserede it-løsninger for den kollektive transport? Kan du navigere i et teknisk fagligt miljø og bidrage med en agil tilgang til it-løsninger? Så er det dig vi leder efter!

Vi søger en kompetent it-projektleder, der vil bidrage til vores nye cloudstrategi og digitale rejse mod en mere agil tilgang til styring og udvikling af it-løsninger. Vi har gjort os vores første erfaringer og vil gerne lære mere.

Vær med til at udvikle it-området i Movia

Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste af os har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og det sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

It-området i Movia arbejder på at skabe de bedste it-rammer for drift og udvikling af den kollektive transport og dens betydning for mobilitet og den grønne omstilling. Det gælder både i kundevendte løsninger, som for eksempel Rejsekort og Rejseplanen, digitale administrative systemer, samt forskellige trafik faglige systemer der udgør it-infrastrukturen i Movia. Det er it-området, der står for al implementering og drift af Movias fagsystemer, hvilket sker i tæt samarbejde med forretningen og eksterne samarbejdspartnere.

Om jobbet

Movia er i gang med det næste skridt på den digitale rejse og har brug for en projektleder, der kan indgå i arbejdet med videreudvikling af forretningen og organisationen gennem it og cloudbaserede løsninger. Vi søger derfor en samarbejdsorienteret projektleder med solid it-teknisk viden og gerne kendskab til cloudteknologi, som ved hvordan man udvikler applikationer, integrerer løsninger, håndterer GDPR og bringer data aktivt i anvendelse, alt sammen i tæt samspil med organisationen og leverandører.

Du vil som projektleder indgå i et team af seks projektledere og 35 andre dygtige it-kollegaer. Kulturen er uformel og vi har et stærkt sammenhold både fagligt og kollegialt.

Du kan som projektleder forvente en varieret opgaveportefølje. Gennem din kompetenceprofil skal du lede forskellige typer af it-projekter. Det kan både være udviklingsprojekter, cloudprojekter og implementeringsprojekter. Vi går snart i gang med udbud af vores trafik management system, som er kernefagsystemet i Movia, der understøtter alle centrale processer vedrørende planlægning og afvikling af driften. I den forbindelse vil der komme en række projekter i forhold til udvikling og integration af diverse randsystemer. Herudover ser vi også gerne, at du bidrager til udvikling af vores tilgang til projekter.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant uddannelse, for eksempel som ingeniør, it-tekniker eller indenfor samfundsvidenskab
  • Har viden og erfaring med it og it-processer, gerne cloudbaserede løsninger, f.eks. Azure og Microsoft 365, som vi benytter i Movia
  • Har erfaring med forskellige projektmodeller og værktøjer, både inden for klassiske projektledelse og agil udvikling
  • Er en god facilitator, der kan kommunikere med teknikere, fagpersoner og eksterne leverandører, samt skabe bro mellem it og forretningen
  • Kan kommunikere sikkert og overbevisende på skrift og i tale og vi ser gerne, at du har erfaring med udarbejdelse af projekt- og beslutningsgrundlag
  • Er selvkørende, struktureret og påtager dig et ansvar for at få tingene til at fungere
  • Er en god kollega, der værdsætter samarbejde, kollegial sparring og gode relationer

Vi tilbyder

Du bliver en del af Movias it-område med ca. 40 kollegaer, der administrerer en større og unik systemportefølje på over 120 applikationer. It-området har en høj faglighed og et godt fællesskab, hvor der er gode muligheder for at den enkelte medarbejder får opgaver og projekter, der passer til kompetencer og udviklingsønsker.

Moderne, nyistandsat arbejdsplads

Movia er en spændende arbejdsplads med knap 390 medarbejdere. Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Interesseret?

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte teamleder Jesper Wibrand tlf. +45 40414334.

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Torsdag den 04. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1