Projektleder til udvikling af den kollektive mobilitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Projektleder til at drive udviklingen af kollektiv mobilitet uden for de større byer

Vil du udvikle den kollektive mobilitet uden for de større byer og tydeliggøre den kollektive transport betydning for borgernes mobilitet og væksten i samfundet?

Motiveres du af at kombinere økonomiske, politiske og mobilitetsfaglige vinkler på et strategisk niveau?

Så er jobbet som projektleder i Movias udviklingsafdeling måske noget for dig.

Vær med til at udvikle den kollektive mobilitet

Balancen mellem land og by ligger højt på den politiske dagsorden. Traditionelt har kollektiv transport det svært i områder med længere mellem husene og arbejdspladserne, mens borgerne har det samme behov for kollektive mobilitetsløsninger, særligt dem uden en eller flere biler i husstanden.

Derfor har Movia sammen med kommuner og regioner etableret et program, der afprøver og udvikler nye mobilitetsløsninger som supplerer busserne for på den måde at gøre det muligt at leve sammenhængende hverdagsliv også uden for de større byer.

Det er dig, som styrer porteføljen af forsøgsprojekter på tværs af kommuner og regioner og sikrer at de implementeres og læring høstes. Du skaber et frugtbart miljø for udveksling af viden mellem flere forskellige projekter, så alle deltagere på tværs af projekterne opnår viden om effektfulde mobilitetsløsninger.

Ved hjælp af din politiske forståelse sikrer du, at projekterne bliver båret frem i kommuner og regioner. Derudover er det dig, der sammen med Movias interne rådgivere, har øje for at gribe en kommunes idé til en forbedring af den kollektive trafik og arbejder på at få gjort den til virkelighed.

Din rolle bliver primært at arbejde med udviklingen af kollektiv mobilitet uden for de større byer, men du får ligeledes en aktie i Movias arbejde med at forbedre forholdene for pendlerne i dialog med kommuner og virksomheder.

Vi forestiller os, at du:

  • Har betydelig erfaring med projektledelse i politisk styrede organisationer med mange interne og eksterne interessenter
  • Kan styre projekter selvstændigt samt forankre resultaterne
  • Evner at arbejde systematisk med projektudvikling
  • Er fagligt velfunderet inden for mobilitet og innovation
  • Har flair for samarbejde, da aktiviteterne sker i tæt samarbejde med eksterne så vel som interne partnere
  • Har en relevant videregående uddannelse, fx ingeniør, eller anden samfundsvidenskabelig baggrund
  • Har minimum 3-5 års erfaring
  • Kan kommunikere sikkert og overbevisende på skrift og i tale

Vi tilbyder:

Du bliver en del af Udviklingsområdet, der består af 13 medarbejdere og 2 studenter. I Udvikling arbejder vi med at udvikle Movias kollektive mobilitetstilbud samt strategisk planlægning. Du bliver en del af et engageret fagligt fællesskab, får frihed i den daglige opgaveløsning, og et stærkt netværk af engagerede kolleger i Movia, at sparre med.

Moderne, nyistandsat arbejdsplads
Movia er en spændende arbejdsplads med knap 400 medarbejdere. Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed, som nabo til Valby St. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført i ugerne 11 og 12.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef Peter Rosbak Juhl på telefon 36 13 18 20 eller pr. mail: [email protected].

______________________________________________________________________________

Movia leverer sammenhængende transportløsninger, der bidrager til mobilitet og udvikling i Hovedstaden og Østdanmark. Vi samarbejder på tværs af kommuner, regioner, øvrige transportvirksomheder og interessenter for at gøre kollektiv transport til et attraktivt førstevalg. Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, 9 lokalbanestrækninger, 5 forskellige Flextrafik-ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab. Du vil som medarbejder få ca. 400 kolleger, hvoraf hovedparten arbejder i Movias hovedkontor på Toftegårds Plads i Valby.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Søndag den 14. marts 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1