Projektleder med fagligt stærk debitorbogholder erfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Falder det dig naturligt at procesoptimere og udvikle samtidig med at sikre en stabil drift? Har du lyst til at være bindeled mellem Movias bogholderi og den øvrige forretning? Så er det måske dig, vi søger. Vi kan garantere en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver af både drifts- og udviklingsmæssig karakter. Vi kan tilbyde høj selvstændighed og mulighed for at repræsentere Movias bogholderi i forbindelse med projekter – både i forhold til projektstyring og procesoptimering.

Som fagligt stærk debitorbogholder i Movias økonomiområde bliver du en del af et team på 13 medarbejdere. Sammen fordeles og løses opgaverne, som spænder bredt inden for både debitor, kreditor og finansområdet. Dit primære arbejdsområde vil være debitorområdet, herunder leverancer til årsregnskabet samt løbende deltagelse i procesoptimering i hele teamet. Den rette kandidat vil med sin indsigt og erfaring fra debitorområdet hurtigt kunne deltage i udviklingsprojekter på tværs af forretningen f.eks. i samarbejde med IT eller eksterne samarbejdspartnere og vil på sigt kunne bidrage til f.eks. kravspecifikationer i forbindelse med systemudviklingsprojekter og lignende spændende opgaver.

De vigtigste kompetencer for stillingen:

  1. Du er udviklingsorienteret og kan selvstændigt at drive processer, herunder har du erfaring med projektledelse enten som projektleder eller projektdeltager med et ønske om at prøve kræfter med projektledelse
  2. Du har flere års erfaring med debitorbogholderi, hvorfor du nemt kan optimere eksisterende processer og procedurer.
  3. Du har flair for at sætte dig ind i systemer og programmer, ligesom du også er nysgerrig på nye systemer og funktioner. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med Navision/BCOP.
  4. Du vil rigtig gerne gå foran og have indflydelse – Måske du har erfaring som projektleder, og derigennem har god erfaring med at drive projekter.
  5. Du er serviceminded, og kan lide at kommunikere med interne og eksterne samarbejdspartnere – både skriftligt og mundtligt.

Om Movias økonomi område

Økonomi består af to dele: Økonomistyring og Økonomidrift. I fællesskab håndterer vi Movias samlede budget på lige under 5 mia. kr. Du bliver en del af et socialt og fagligt fællesskab, får frihed i den daglige opgaveløsning og ikke mindst et stærkt netværk af engagerede kollegaer.

Interesseret?

Stillingen er en fuldtidsstilling. Forventet ansættelse pr 1. september 2021 eller gerne tidligere.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Teamleder Mette Larsen på tlf. 21 15 26 55.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen som projektleder med fagligt stærk debitorbogholder erfaring, er noget for dig.

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab. Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Læs mere på moviatrafik.dk

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Tirsdag den 01. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1