Digital projektleder til udvikling af trafikinformation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Vil du være med til at udvikle den digitale trafikinformation til kunderne i bus, tog, lokaltog og metro? Er du en erfaren projektleder med solide digitale kompetencer? Trafikselskabet Movia søger en projektleder til Trafikinformation, der skal udvikle digitale og databaserede trafikinformations løsninger i samarbejde med Movias vigtigste samarbejdspartnere på området.

Vær med til at skabe bedre digitale løsninger til trafikinformation

I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer. God trafikinformation er en af forudsætningerne for en god kundeoplevelse og dermed en attraktiv og konkurrencedygtig kollektiv transport.

I Movias område Trafikinformation arbejder vi strategisk med at forbedre kvalitet og løsninger i trafikinformationen gennem udvikling af digitale og analoge kanaler. Det gør vi i en bred vifte af samarbejder, hvor især samarbejdet med Rejseplanen samt DOT (DSB og Metroselskabet) er prioriteret.

Sammen med de seks kolleger i Trafikinformation er det din opgave at forbedre kundernes oplevelse med trafikinformation. Dit primære ansvarsområde bliver at udvikle og implementere nye løsninger i den digitale trafikinformation på tværs af rejsen med bus, tog, lokaltog og metro og i overensstemmelse med Movias og DOTs strategiske målsætninger. Særligt fokus er der på brug af data om kundernes billetkøb og rejseadfærd til at pushe målrettet og relevant trafikinformation til kunden før og under rejsen.

Dine primære opgaver:

  • Drive udviklingsprojekter i regi af DOTs strategi for trafikinformation, herunder databaseret push information i kundernes foretrukne kanaler. Det sker gennem projekter i samarbejde med DSB, Metroselskabet samt Rejsekort & Rejseplan.
  • Kortlægge og styrke processer og samarbejder om digital trafikinformation i Movia samt på tværs af transportformer
  • Identificere potentialer for forbedring af den digitale trafikinformation med afsæt i kundedata, samt gennemføre udviklingsprojekter
  • Udvikling af strategiske partnerskaber til digital og databaseret udvikling af kundeløsninger til trafikinformation herunder eventuelle 3. parts samarbejder om anvendelse af data.

Du tænker med afsæt i kundedata og digitale muligheder og motiveres af at finde løsninger i komplekse samarbejder. Du er målrettet og tager selvstændigt ansvar for dine projekter. Du trives med at have mange forskellige opgaver, og du er stærk i både skrift og tale.

Herudover bliver din opgave som projektleder at gennemføre udviklingsprojekter til forbedring af den digitale trafikinformation herunder at udvikle personlig, målrettet trafikinformation med afsæt i kundedata. Du bliver projektleder eller -deltager i en række udviklingsprojekter i DOT med fokus på udvikling af trafikinformation om rejsen på tværs mellem bus, tog, lokaltog og metro.

Du bliver samtidig ansvarlig for Movias bidrag til udviklingen af trafikinformation i Rejseplanen, som benyttes af 1 mio. danskere hver dag.

Vi forventer, at du har:

  • mindst 3 års erfaring med digital/databaseret udvikling af kundeløsninger herunder erfaringer med projektledelse inden for udvikling af brugerinterface (UX) i kundevendte løsninger.

  • fingeren på pulsen med hensyn til kundebehov, anvendelse af data til digitale løsninger samt brugervenlighed.
  • erfaring med projektledelse i komplekse samarbejder og gerne i politisk drevne organisationer.
  • gode samarbejdsevner, gennemslagskraft og tværorganisatorisk forståelse – i forhold til interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • et godt drive og kan arbejde struktureret og målrettet.
  • en relevant videregående uddannelse som f.eks. cand.it.

Vi tilbyder en spændende hverdag med gode udviklingsmuligheder og højt tempo
Trafikinformation er en del af Movias forretningsenhed for Kommerciel og Kunder, som har ansvar for betjeningen af Movias direktion og bestyrelse, strategi- og forretningsplan, kommunikation og markedsføring, public affairs, samfundsansvar, jura og strategisk indkøb. I forretningsenheden ligger også området Kommerciel, som har ansvaret for billetter og salgskanaler, kundecenter og afgiftshåndtering.

Moderne arbejdsplads
Vi er en spændende arbejdsplads, som bor i moderne lokaler centralt placeret som nabo til Valby Station. Vi har en uformel omgangstone med høj faglighed og højt til loftet. Du arbejder på tværs af hele virksomheden og får mange kolleger med vidt forskellige baggrunde. Fælles for os alle er, at vi samarbejder om at udvikle den kollektive transport og brænder for at gøre den endnu bedre.

Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Og så er vi en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Trafikselskabet Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest muligt.

Interesseret?

Seneste ansøgningsfrist er søndag 28. november 2021.

Vi indkalder til samtaler løbende, så er du interesseret, send da din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Trafikinformation Stine Bay Michelsen på telefon 51 22 06 47 eller mail [email protected]

Kommer du videre i ansættelsesprocessen, gør vi opmærksom på, at alle kandidater der ansættes i Movia, skal dokumentere at de har gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. Såfremt du indkaldes til 2. samtale, skal du derfor medbringe dokumentation i form af kopi af pas, og eller gyldig opholds- og arbejdstilladelse.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0