Udbudskonsulent med flair for projektledelse til stærkt fagligt fællesskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du lyst til at arbejde med kontraktstyring og spændende tværfaglige udbud?

Movia medvirker til at løse en særdeles vigtig samfundsmæssig opgave ved at sikre en attraktiv og stadig mere miljørigtig kollektiv transport, og vi har brug for en ny udbudskonsulent. Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hver dag arbejder for gode løsninger med fokus på samarbejde og personlig udvikling.

Movia er Danmarks største mobilitetsselskab, og vi søger en skarp og udviklingsorienteret udbudskonsulent, der med et sikkert mandat kan forankre og styre udbudsprocesser i samarbejde med dygtige kolleger. Vores udbudskonsulent skal desuden bidrage til udvikling og styring af vores kontrakter indenfor udvalgte områder, der udfordres af nye buskoncepter, nye IT-systemer, mere fleksible indkøbsformer samt grøn omstilling af Movias behovsstyrede kørselsordninger.

Grøn omstilling og nye teknologier er på agendaen i Movia. Nye klimavenlige transportløsninger betyder en udvikling af kontraktporteføljen med nye forretningsmodeller, løbende behov for tilpasninger i dialog med vores leverandører, og udvikling af vores udbud.

Dit arbejde som udbudskonsulent i Movia

Du kommer til at arbejde sammen med 14 engagerede kolleger bredt fordelt i forhold til såvel alder som faglighed. Vi arbejder teambaseret, hvor du kommer til at indgå i teamet for Flextrafik, Lokaltog og Kommunebus, der består af fire medarbejdere, som arbejder med udbud, kontraktindgåelse og kontraktstyring for de tre typer kollektiv transport. Vi har et godt kollegialt fællesskab og har løbende interne arrangementer af både faglig og social karakter.

Du får en varieret hverdag, hvor dine opgaver primært vil bestå af:

  • Ansvaret for udbud og styring af kontrakter på det særlige Kommunebus-område, der omfatter en fleksibel mobilitetsløsning. Movia sørger for udbud, kontrakt og afregning m.v., mens tilrettelæggelse af kørslen gennemføres af den enkelte kommune. Løsningen er relativt ny, og det er derfor en vigtig opgave at videreudvikle kontraktgrundlaget på baggrund af erfaringerne fra driften af de første kontrakter.
  • Ansvaret for udbud og styring af Movias kontrakter på FlexRute, der er et specialiseret mobilitetstilbud til udvalgte brugere af skole, daghjem og beskyttede værksteder. Her forestår der et arbejde med at implementere en grøn omstilling af Movias Flextrafik.

Du får en stilling med gode udviklingsmuligheder, hvor du med et erfarent team arbejder sammen med en bred vifte af fagligheder i form af bl.a. private vognmænd, trafikale specialister i Flextrafik, kommunerådgivere og udbudsjurister. Det er derfor vigtigt, at du er klar til at påtage dig en udadvendt position i virksomheden og sikre tæt dialog og fremdrift i udbudsprojekter i samarbejde med kolleger, hvor flere forskellige fagligheder er repræsenteret.

Vi arbejder i et åbent kontormiljø tæt på Valby station og lægger vægt på en god work/life balance med mulighed for hjemmearbejde. Vi prioriterer løbende kompetenceudvikling.

De vigtigste kompetencer for stillingen:

  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau som f.eks. cand. scient. pol., cand. merc. jur. eller cand. polit, eller har på anden måde opnået tilsvarende erfaring og færdigheder
  • Du kan projektlede, gennemføre og indgå i alle dele af udbud- og kontraktstyring med en bred faglig og udbudsretslig forståelse af processen
  • Du reagerer proaktivt på driftsmæssige, juridiske eller politiske udfordringer og har i den forbindelse også blik for detaljen
  • Du kan kommunikere professionelt og troværdigt i skrift og tale

Den ideelle ansøger vil desuden have erfaring indenfor udbud og kontraktstyring. Kendskab til eller interesse for transportbranchen eller andre dele af forsyningssektoren vil være en fordel.

Fakta om jobbet som udbudskonsulent hos Movia

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse snarest muligt.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontraktchef Jeppe Gaard på telefon 36 13 16 78 / mail: [email protected], eller udbudskonsulent Søren Brøgger Kock på telefon 36 13 16 92 / mail: [email protected].

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafikordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 400 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Søndag den 15. maj 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kvalitet - Tillid - Adfærd Opgaven: Som projektchef hos Kastberg A/S, står man for at styre og lede en byggesag i hoved, eller totalentreprise fra sagsoverdragelsen fra Projektchef salg, og t..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1