IT-projektleder til spændende fagligt fællesskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Har du lyst til at præge IT og digitalisering i Danmarks største trafikselskab? Vil du gerne være en del af et spændende fagligt fællesskab, hvor vi har en masse forskellige og komplekse IT-projekter kørende?

Så er du måske den IT-projektleder vi søger lige nu.

Vi søger en erfaren IT-projektleder, som kan varetage projektledelsen af større IT-projekter og være en kompetent sparringspartner både for ledelsen og forretningen. Vi søger en som vil sætte sit præg på strategierne, og som har lyst til at se resultaterne af sit arbejde i relevante og konkrete produkter og løsninger.

Vi leder efter en projektleder, der blandt andet skal stå for udbud og implementering af vores største og mest komplekse systemer, og som kan bidrage til den strategiske udvikling af IT-området, bl.a. med henblik på anvendelse af cloudteknologi og fremtidens digitale rejsekortsystem.

Hvem forestiller vi os du er?

  • Har konkret erfaring med projektledelse efter statens IT projektmodel eller tilsvarende, samt erfaring med forretningskritiske og komplekse IT-systemer herunder cloudteknologi
  • Tænker strategisk, har forretningsforståelse og kan se udviklingsmuligheder indenfor IT og digitalisering
  • God til at skabe relationer med resten af forretningen og med eksterne samarbejdspartnere
  • Arbejder metodisk, struktureret og vedholdende
  • En god kommunikator i både skrift og tale.

Hvilke projekter kan du blive en del af?
I de kommende år gennemfører Movia en række spændende IT-projekter. Et af projekterne er udbud af vores trafik management system, som er kerne-fagsystemet i Movia. Trafik management systemet understøtter alle centrale processer omkring trafikplanlægning og afvikling af den kollektive busdrift.

Et andet projekt handler om fremtidens rejsekort. I de kommende år skal der tages stilling til hvilken løsning, der skal erstatte de mange blå standere (med de velkendte tjek-ind-tjek-ud lyde), der er monteret i Movias busser og på Movias lokalbanestationer.

Herudover har vi gang i flere andre vigtige projekter, hvor vi bl.a. skal se på, hvordan vi udnytter mulighederne for brug af cloudteknologi, udvikling af nye digitale trafikinformationsmoduler og anvendelse af realtids- og rejsekortdata til brug for afregning af den afviklede busdrift.

Der er meget i pipeline, og det bliver rigtig spændende.

Vi kan friste med

Du bliver en del af Movias IT-område med ca. 46 kollegaer. IT-området har en høj faglighed og et godt fællesskab, hvor den enkelte medarbejder har gode muligheder for at præge egne arbejdsopgaver og udviklingsønsker. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi har bl.a. gode muligheder for at arbejde hjemmefra.

Som ny i Movia, tager vi godt imod dig, og vi lægger et opstartsprogram, så vi sikrer os, at du kommer godt fra land.

Movia er praktisk beliggende tæt på Valby St og Ny Ellebjerg St – overordnet har vi gode transportadgange uanset om du bruger kollektiv trafik, cykel eller bil. Vi holder til i moderne og nyistandsatte lokaler med åbent planmiljø.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer og attraktiv pensionssats i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og Kommunernes Landsforening. Stillingen kan evt. besættes på chef- eller specialkonsulentvilkår.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte:

Teamleder Jesper Wibrand på tlf.: 40 41 43 34 eller på mail [email protected]

Om Movia

Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige Flextrafik ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 450 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige

medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.

Læs mere på moviatrafik.dk

Søg denne stilling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Valby
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Valby over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1