Rekrutteringsfirma

Senior Projektchef - Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk Strand

Karrierestilling * Personlig og faglig udvikling * Personaleledelse

Jobbet
Med udgangspunkt fra kontoret i Vallensbæk, og med reference til afdelingschefen, får du som senior projektchef et selvstændigt ansvar for flere større byggeprojekter, hvor man lige nu står for at opstarte to nye projekter inden for kontor- og boligbyggeri på mellem kr. 130-180 mio.

Der er tale om en af de mere udfordrende projektchefopgaver i Danmark – både målt på tyngde og bredde. Du kommer til at stå i spidsen for alt fra tilbudsteamet, over igangsætning og afvikling til aflevering af de færdige byggeprojekter. Du får dermed mulighed for at bruge din viden og erfaring til at sikre en effektiv og succesfuld projektstyring, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Jobbet indeholder typisk en del kundekontakt, hvorfor erfaring med og flair for kundekontakt skal være en del af dine kompetencer. Godt købmandskab og ikke mindst nærværende, projekt- og personaleledelse er væsentlige indsatsområder, hvis du skal lykkes med opgaven.

Kvalifikationer
Du er i dag en erfaren senior projektchef, eller på vej til at blive det, og er derfor velfunderet til sådan en opgave – både i teori og praksis. Det er et krav, at du kan dokumentere, at du med succes og god indtjening har styret større byggeprojekter.

Din personlighed er ligeledes afgørende, hvis du skal lykkes med denne opgave. Du er en solid, kompetent og selvdreven profil, der kan fylde et rum, og du tager naturligt teten og sætter kursen – både ledelsesmæssigt og fagligt.

Dit engagement og viljen til at skabe resultater, kombineret med egenskaber som gennemslagskraft, overblik og vedholdenhed, er således afgørende forudsætninger for din succes. Du har desuden gode kommunikations- og forhandlingsevner og så motiveres du af at være en bærende ressource i en innovativ organisation og vækstvirksomhed.

Du tilbydes
Et spændende og udfordrende senior projektchefjob i Danmark. Du vil møde en ledelsesmæssig og faglig udfordring i en professionel og vækstorienteret byggevirksomhed, med en stærk økonomi og et godt fundament, både målt på virksomhedskultur, systemer og struktur samt markedsrenommé og kunder. Du får et tæt samarbejde med engagerede kolleger, og en moderne og udviklingsorienteret ledelse, der samtidig ikke er bange for at give plads i sin lederstil.

Kulturen i virksomheden er præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Virksomheden
Byggevirksomheden JFP a/s www.jfp.dk, med kontor i Herning og Vallensbæk, er inde i en rivende udvikling med spændende byggerier i størrelsesordenen fra kr. 30-500 mio. Udviklingen kræver nu, at organisationen i Vallensbæk styrkes med en dygtig senior projektchef. JFP a/s blev grundlagt i 1972, og er i dag en solid og kapitalstærk virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark samt - via deres datterselskab JFP Murer & Tømrer - egenproduktion inden for beton, murer og tømrer. JFP a/s bestræber sig på at være byggeriets bedste arbejdsplads. Dette afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen, og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre karriere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vallensbæk Strand

Lignende jobs

  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Commercial Strategy Manager, Anaesthesia & Patient...

    [xxxxx] is a company with ambitious growth targets. We develop, produce, and sell innovative medical devices that enable doctors and nurses to save lives daily. Our ability to continue to identify a..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Supply Chain Project Manager

    Are you passionate about Supply Chain and thrive on managing high-complexity projects in an international environment? Do you aspire to see the tangible impact of your efforts and enjoy sharing you..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vallensbæk Strand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0