Entrepriseleder - Beton og Elementmontage - Vallensbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vallensbæk Strand

Dygtig ”Beton-profil” der kan lede og projektstyre flere spændende entrepriser.

JFP Murer & Tømrer a/s (et datterselskab i JFP a/s) beskæftiger ca. 70 medarbejdere i virksomheden, der er attraktivt beliggende i Herning og har afdelingskontor i Vallensbæk. Med en stærk sammensætning af egenproduktion løser vi både hoved- & totalentrepriser. JFP Murer & Tømrer a/s er inde i en stærk udvikling, hvilket betyder, at vi vil styrke organisationen med en dygtig og selvkørende Entrepriseleder, der motiveres af udvikling og kan gå med på rejsen.

Jobbet:
Med udgangspunkt fra kontoret i Vallensbæk, og med reference til Produktionschef Jesper, får du ansvar for en række fagentrepriser som projektmæssigt ligger den østlige del af Danmark. Din ledelsesopgave vil spænde bredt, lige fra planlægning og igangsætning af beton & elementmontage entrepriser, over løbende indsatsstyring af de enkelte betonsjak med fokus på tæt indsatsstyring, opfølgning og kvalitetssikring til koordinering med de øvrige fagentrepriser på pladsen og frem til aflevering af den færdige Enterprise. Efterkalkulation og evaluering af din fagentreprise bliver ligeledes en del af din opgave.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af samarbejde ”frihed under ansvar” og godt købmandskab. Du skal således trives med at tage ansvar og du skal motiveres af personlig udvikling. Der er tale om et job, hvor man i høj grad ønsker at udvikle dig og dit potentiale i virksomheden.

Kvalifikationer:
Du er fagligt kompetent inden for beton & elementmontage, med en solid erfaring inden for styring og ledelse. Du kan du dokumentere, at du med succes har styret sådanne entrepriser, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Den ideelle kandidat er uddannet inden for murer/beton, gerne suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement.

Både din performance og dit potentiale ligger noget over gennemsnittet inden for branchen – ikke mindst fordi virksomheden gerne ser, at medarbejderne har et vækst- og udviklingspotentiale.

Du tilbydes:
Et spændende og selvstændigt job i en økonomisk solid & vækstorienteret byggevirksomhed, Du får således en enestående mulighed for at ”vokse” i en innovativ virksomhed med en flad og uformel organisation. Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Moderselskabet, JFP a/s opfører en række af spændende boligprojekter, erhvervsbyggerier, sygehuse, plejehjem og andre byggerier i hele Danmark. JFP a/s blev grundlagt i 1972 og er i dag en solid og kapitalstærk virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark, samt egenproduktion inden for beton, elementmontage, murer og tømrer, via JFP Murer & Tømrer a/s.

JFP a/s stræber desuden efter at være byggeriets bedste arbejdsplads. Det afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, de mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen og ikke mindst muligheden hver enkelt medarbejder har for at tage ansvar og gøre karriere.

Sådan ansøger du

Vil du med på holdet:
Er du den rette profil, mærkes dit CV og ansøgning Entrepriseleder og sendes til [email protected]

Vil du høre mere om stillingen så kontakt Produktionschef Jesper Sørensen på mob. 9363 7939 -
Al henvendelse behandles fortroligt.

Vi har ikke ansøgningsfrist på stillingsannoncen, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vallensbæk Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vallensbæk Strand
  • Torsdag den 20. maj 2021

Lignende jobs

  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektchef

    Er du en erfaren projektleder fra byggebranchen, som er klar til dit næste skridt? Finder du logistikstyring, byggepladsdrift og struktur spændende? Og vil du med på en vækstrejse, som allerede e..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Projektleder i Brøndby

    Are you passionate about driving strategic initiatives and making an impact in a dynamic, international environment? On behalf of Link Logistics, [xxxxx] is seeking a Strategy Manager to join th..
    • Projektleder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Senior Project Planner/Project Controls Manager

    <p>Do you want to be at the heart of the energy transition industry, helping to guide the public and private sectors in the delivery of technologies and systems to meet global and national ne..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vallensbæk Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vallensbæk Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vallensbæk Strand over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0