TVÆRFAGLIG PROJEKTLEDER TIL BYGGERI SYD OG FYN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Vil du være med til at forme fremtidens komplekse og bæredygtige bygninger? Kan du lede projekter professionelt og sikre at de leveres til rette tid og kvalitet? Og er du klar på at bygge netværk på tværs af afdelinger, kunder, entreprenører og samarbejdspartnere, med fokus på høj kvalitet for både kunder og projektet? Så vær med til at skabe fremtiden sammen med os.

BLIV EN DEL AF VORES BYGGERIAFDELING I ODENSE, VEJLE ELLER ESBJERG

I COWI Danmark bliver du en del af COWIs division for Byggeri & Industri. COWIs Byggeri & Industri division er den største i Danmark med ca. 550 dygtige eksperter. Vi rådgiver om alle typer byggeri og alle aspekter af byggeprocessen. Vi har en helhedsorienteret tilgang til projekter, og fokuserer på funktion, værdi, bygningsteknologi, energioptimering og bæredygtige løsninger.

EN HVERDAG MED KUNDER OG PROJEKTER SOM OMDREJNINGSPUNKT

I denne stilling vil du være en del af vores internationale hold af eksperter og arbejde tæt sammen med din sektionsleder, Michael Melgaard Thomsen, samt resten af sektionen for projekt- og projekteringsledere, konstruktionsingeniører og byggeledere. Sektionen beskæftiger sig med en bred vifte af opgaver, inden for både tværfaglige projekteringsopgaver og specialistopgaver.

Du vil referere til sektionslederen for området, men dit daglige omdrejningspunkt vil være projekterne, hvor du vil løse de fleste af dine opgaver i tæt samarbejde med projektteamet og i tæt dialog med kunder og samarbejdspartnere. Din fornemste opgave på holdet vil være at sikre projekteksekveringen, styre projektøkonomien samt at sikre en god kundedialog og høj kundetilfredshed.

I dit daglige arbejde vil du:

  • Stå i spidsen for spændende projekter inden for nybyggeri, renovering, ombygning og projektudvikling
  • Arbejde med projektering og udbud inden for både fag-, hoved- og totalentreprise.
  • Vedligeholde og udvikle kundeforhold
  • Bidrage til faglig sparring mellem dig og dine kolleger samt bidrage med ny viden til sektionen
  • Samarbejde med COWIs andre fagdiscipliner, om at koordinere og skabe helhedsløsninger.

COWI er førende inden for sit felt, fordi vores medarbejdere er førende specialister inden for deres fag. Vi giver dig mulighed for at lære af de bedste i branchen og udbygge dit potentiale i et unikt fagligt miljø, hvor vi samarbejder om at skabe fremtidens samfund. I samarbejde med din leder udstikker du retningen for din udvikling og opbygger dagligt dine faglige kompetencer som en del af vores danske og udenlandske projekter.

Vi mener, at den rette person til stillingen er en velstruktureret og tillidsvækkende teamplayer, der er god til at skabe relationer, og derigennem evner at facilitere samarbejdet mellem alle interessenter på et byggeprojekt. Du besidder stærke kommunikative evner, der gør, at du kan formidle og specificere resultaterne af planlægningen og sikre klare aftaler med kolleger og kunder samt kundens øvrige rådgivere og udførende. Du har overblik, gennemslagskraft, tænker i helheder samt formår at agere proaktivt. Derudover er du god til at lytte og til at forstå kundernes behov.

Derudover har du:

  • Uddannelsesbaggrund som ingeniør eller anden fagrelevant uddannelse og har minimum 10 års erfaring med projektering
  • Solid teoretisk og praktisk viden inden for projektering, design specifikation og opfølgning på komplicerede projekter
  • Et godt kendskab til byggeriets faser og erfaring med styring af tid, økonomi og kvalitet samt et indgående kendskab til aftaleforhold og byggejura
  • Fuld indsigt i leverancer ift. ydelsesbeskrivelsen 2018
  • Kendskab til BIM og IKT i forhold til kundernes ønsker og behov
  • Gode kommunikationsfærdigheder og formår at formulere dig præcist på skrift såvel som i tale på dansk og har gode engelske kundskaber.

DINE KOMPETENCER. VORES HOLD. SAMMEN SKABER VI FREMTIDEN

Dine kompetencer er nøglen til vores succes. På tværs af landegrænser og fagområder deler vi viden og opbygger stærke relationer til kolleger og kunder. Du vil bidrage med din ekspertise og få mulighed for at lære af de bedste i branchen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kontakt Vice President i Byggeri, Syd og Fyn, Søren Møller Andersen på tlf. +45 5640 5126 eller sektionsleder Michael Meldgaard Thomsen på tlf. +45 5640 1469

SÅDAN ANSØGER DU

Klik på linket nedenfor, og fortæl os, hvorfor du er den rette person til stillingen. Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest, da vi løbende afholder samtaler. Ansøgningsfristen er angivet øverst på siden.

LIGEBEHANDLING I ANSÆTTELSESFORHOLDET

COWI tilbyder lige ansættelsesmuligheder for alle medarbejdere og ansøgere uanset race, hudfarve, religion, køn, nationalitet, alder eller handicap. Dette omfatter alle betingelser og vilkår, herunder rekruttering, ansættelse, forfremmelse, opsigelse, fyring, orlov, aflønning og kurser/uddannelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vejle
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vejle over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 3
29. august 2024 4
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 3
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3