Vi søger en projektleder som byggefaglig koordinator til Byggeri og Projekt, Hospitalse...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Vi søger en projektleder med fokus på byggefaglig koordinering til afdelingen Byggeri og Projekt. Så er du ligesom resten af holdet drevet af en fælles ambition om at være en dygtig bygherre, og brænder du for opgaven med at skabe de bedste rammer for et hospital med en moderne, effektiv og visionær behandling af patienterne med ambitiøse, professionelle, men samtidig uhøjtidelige og gode kollegaer – så er denne stilling måske noget for dig.

Stillingen er en 2- årig projektansættelse som en fuldtidsstilling på 37 timer. Pr. 1. februar eller snarest muligt.

Den rigtige ansøger kan se frem til at blive en del af et specialiseret team af dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på et godt kollegialt miljø hvor sammenhold, hårdt arbejde, gå på mod og teamspirit er vigtige elementer i dagligdagen.

Om stillingen
Er du dygtig byggefagligt og holder du af byggefaglige udfordringer – store som små, og trives du med en travl hverdag, så søger vi en dygtig og engageret byggekoordinator til vores nyoprettede afdeling Byggeri og Projekt. Vi mangler en kollega, der kan koordinere de mange byggefaglige spor og projekter, der løbende er i gang. Du skal være velbevandret i byggeriets faser – fra plan, projektering, udbud, udførelse, byggeledelse og afslutning, og du skal kunne overskue en stor projektportefølje, samt gennemskue og skabe overblik for ledelsen og dine kollegaer i denne. Du vil ikke få personaleansvar, men derimod være teamleder med fokus på koordinering af byggeprojekter, herunder have overblik over tid, økonomi og kvalitet i de enkelte projekter. Du skal være en faglig sparingspartner og du skal hjælpe ledelsen og dine kollegaer med at koordinere og strukturer byggeopgaver og mulige løsningsspor. Du vil få berøring med mange aktører og du skal derfor kunne gå i dialog med dine kollegaer i afdelingen, hospitalet, rådgivere og leverandøre.

Dine opgaver vil bl.a. være at:
  • Skabe overblik over byggeopgaver og disses mulige afhængigheder for ledelsen og dine kollegaer
  • Være en faglig sparringspartner for dine kollegaer
  • Finde løsninger, hvor der opstår udfordringer mellem projektets parter.
  • Træffe bygherrebeslutninger og fungere som bindeled til eksterne samarbejdspartnere og projektets evt. rådgivere.
  • Være bygherrerepræsentant på byggepladserne
  • Følge op på aftaler og sikre, at deadlines overholdes
  • Sikre, i samarbejde med dine kolleger, at byggeprojekter gennemføres med hensyn til både byggeri og hospitalsdrift. Dette kræver bl.a. koordinering ift. kommunikation og planlægning med klinikkerne, samt afklaring af tekniske grænseflader i samarbejde med hospitalets servicecenter
  • Vurdere stade og kvalitet på leverancer eller entrepriser
  • Repræsentere bygherre ved evt. tvister med entreprenører og rådgivere

Jobbet har for de fleste en stejl læringskurve. Det er derfor en fordel, men ikke en nødvendighed, at du kender til hospitalsbyggeri. Det vigtigste er, at du er hurtigt opfattende, selvstændig og god til at spørge, når du er i tvivl.

Om den rette ansøger
Vi forventer, at du:
  • Er udadvendt. Jobbet har en stor kontaktflade, så det er vigtigt, at du har let ved at tale med mennesker.
  • Er "en afslutter". Du skal være struktureret, have overblik og kunne motiveres af at "sætte flueben".
  • Har bred faglig forankring inden for byggeri, herunder gerne erfaring med optimering og effektivisering af processerne i byggeriet.
  • Er uddannet arkitekt, konstruktør eller ingeniør. Din tilgang til opgaver, er afgørende. Gerne med praktisk erfaring fra både entreprenør- og rådgiverbranchen.
  • Har forståelse for bygbarhed og konsekvenser for arbejdsmiljø.
  • Kan læse tegninger, herunder el-, vvs- og ventilationstegninger.
  • Trives med en hverdag med både "papirarbejde" på kontoret og besigtigelse af byggeri.
  • Har et godt humør, er positiv og udadvendt – og tåler en humoristisk omgangstone.
  • Er flydende i dansk skrift og tale

Om afdelingen
Hospitalsledelsen har besluttet, at Projektafdelingen og afsnittet Byggeri og Ejendomme lægges sammen og bliver til Byggeri og Projekt. Fremafrettet vil Byggeri og Projekt stå for færdiggørelsen af Kvalitetsfondens byggeprojekter samt alle øvrige byggeprojekter, vedligehold og renovering af HE Midts bygninger i Skive, Viborg, Hammel og Silkeborg. Afdelingen har også ansvar for at forvalte, hvordan alle HE Midts kvadratmeter (knap 250.000 m2) skal bruges, lokale-rokader og de helhedsplaner, der overordnet styrer disse opgaver.

Afdelingen har et tæt samarbejde med Servicecentret, særligt Teknisk Afsnit.

Afdelingen blev etableret i januar 2020 til at varetage bygherrefunktionen og er en stabsfunktion med reference til hospitalsledelsen, og indgår således organisatorisk i et hospitalsfællesskab på HEM.

Afdelingen er bemandet med 1 projektchef, 1 specialkonsulent, 13 projektledere, og 1 elev.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt består af regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive – der tilsammen danner en hospitalsenhed med en stærk faglig profil. I kraft af specialernes kompleksitet og bredde er hospitalsenheden en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland. De fire hospitaler med tilsammen ca. 4.400 medarbejdere har årligt ca. 355.000 ambulante besøg og udskriver ca. 50.000 patienter efter indlæggelse.

Ansættelsen
Ansættelsen sker i Region Midtjylland med tjeneste i Hospitalsenhed Midt's afdeling for Byggeri og Projekt på Regionshospitalet Viborg. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Projektchef Jeppe Juul Hansen, [email protected] eller 7844 1501.

Du kan læse mere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk. Da afdelingen er helt ny findes der endnu ikke yderligere information om afdelingen på nettet.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag d. 24. januar 2020. Du søger stillingen ved at klikke på ”søg job” vedhæft din ansøgning med dokumentation for uddannelse, herunder eksamensbevis, CV m.v.

Der forventes at blive afholdt samtaler d. 28. jan. 2020.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Viborg
  • Fredag den 24. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Viborg over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 6
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 5
11. september 2024 4
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3