Rekrutteringsfirma

Projektleder/bygningskonstruktør til Priess A/S, Vinderup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vinderup

Projektleder/bygningskonstruktør til Priess A/S, Vinderup


Ønsker du at blive en vigtig del af en ambitiøs danskejet virksomhed, som leverer spændende kundetilpassede produkter til Danmark, Norge, Sverige og Tyskland? Er du en kompetent og fagligt stolt konstruktør med projektledererfaring/-potentiale? Så er det DIG, vi søger til en spændende stilling som projektleder/konstruktør.


Du kommer til at indgå i en teknisk afdeling i rivende udvikling, der beskæftiger 8 medarbejdere med forskellige kompetencer og baggrunde.

Jobbet
Du kommer primært til at arbejde med konstruktion af transformerstationer, isolerede stationer og komponentskabe - et forretningsområde som er i markant vækst.

Mere specifikt kan du bl.a. se frem til at arbejde med:

  • Konstruktion i SolidWorks - Fra designudkast til produktionstegninger og dokumentstyring i SolidPDM
  • Udarbejdelse af styk- og komponentlister
  • Udarbejdelse af vedligeholdelses- og sikkerhedsdokumentation
  • Sparring med produktionen i montagefasen
  • Deltagelse i udviklingen af virksomhedens projektmetoder

Faglige kvalifikationer
Du har en uddannelse som bygningskonstruktør med en håndværksmæssig baggrund som tømrer eller elektriker. Du har grundlæggende kendskab til 3D samt erfaring med at tolke og opfylde relevante lovmæssige krav, herunder tolkning af standarder og dertilhørende dokumentation. Det er et plus, hvis du har flair for/erfaring med projektledelse. Du er en habil IT-bruger og har kendskab til ERP-systemer.

Personlige kompetencer
Det er altafgørende, at du er meget struktureret, kvalitetsbevidst, og at du følger op på tingene løbende og sikrer et optimalt projektforløb helt frem til aflevering til kunden. Du formår at skabe og bevare overblik. Det falder dig naturligt at begå dig i produktionen, og du kommunikerer ubesværet med andre faggrupper og kan samarbejde på tværs af afdelinger. Du er fagligt nysgerrig og opsøger ny viden, som du deler med dit team. Endelig har du en positiv, fleksibel indstilling og en god energi.

Du tilbydes
En alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder i et spændende, travlt og innovativt arbejdsmiljø med engagerede og kompetente kollegaer. Du bliver en del af en udviklingsorienteret og international virksomhed med en stærk ånd og stolte traditioner.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anika Gormsen på tlf. +45 3085 1295.

Om Priess A/S
Priess er et traditionsrigt firma med rødder tilbage fra 1921. Siden da har fabrikken i Vinderup tilpasset sig den løbende udvikling i markedet. Priess A/S er Danmarks førende leverandør af et bredt spekter af produkter til infrastruktur, forsyning, grønne løsninger, trafik mv.

Virksomheden tilbyder både standard og kundetilpassede løsninger, hvor Priess A/S sørger for, at alle individuelle behov og ønsker opfyldes.

Priess A/S beskæftiger 160 medarbejdere i Vinderup, fordelt på produktion, salg, administration, planlægning og udvikling/teknisk afdeling.

Priess A/S har et godt ry, er lokalforankret med vestjyske værdier og tager et stort socialt ansvar i lokalområdet. Virksomheden har en loyal medarbejderstab, der har mange års anciennitet og derfor er med til at sikre den forsat eksisterende særlige ånd.

Ud over adressen i Vinderup findes der salgskontorer i Aalborg, Vejle og Rudkøbing.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vinderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vinderup
  • Tirsdag den 05. november 2019

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vinderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vinderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vinderup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0