Rekrutteringsfirma

Køleteknisk Projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vojens

Er du den tekniske specialist, der fungerer i spændingsfeltet mellem kunden og den interne organisation? Motiveres du med, gennem en høj grad af teknisk kompetence, at sikre de rette løsninger? Trives du i en virksomhed i vækst, hvor 2 dage aldrig er ens? Så er det muligvis dig, vi søger.

For vores kunde Vojens Køleteknik søger TornbjergSchou en Køleteknisk Projektleder. Stillingen er nyoprettet og bliver central i virksomhedens fortsatte udvikling. En krævende stilling, hvor både faglige som menneskelige kvalifikationer bliver testet på daglig basis.

Vojens Køleteknik er grundlagt for 40 år siden og servicerer erhvervskunder i hele Danmark med alt inden for køl og frost. Virksomheden arbejder med den nyeste teknologi, hvilket betyder, at de har stor erfaring med montering og servicering af CO2 kølesystemer. Vojens Køleteknik er en af landets største inden for køleteknik og beskæftiger i dag omkring 40 ansatte, hvoraf de 30 er kølemontører.

De har gennem de seneste år, fået mange spændende nye kunder inden for industrikøl, køle/fryselagre, restauranter og offentlige insitutioner, og har naturligvis også fastholdt vores deres position inden for dagligvarebranchen.

De har en sund økonomi, og et ønske om at skabe en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Læs mere om Vojens Køleteknik på www.voko.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens Administrerende Direktør og med udgangspunkt fra adressen i Vojens, bliver din opgave at agere intern sælger, beregner, teknisk backup og projektleder. Du bliver sparringspartner til salg og service og får ansvaret for at drive virksomhedens projekter.

Projekterne i Vojens Køleteknik kræver dialog og forståelse for mange forskelligartede kompetencer både internt og eksternt ved kunder og underleverandører, hvilket ud over gode kommunikations- og samarbejdsevner fordrer solid kommerciel forståelse.

Der er tale om en selvstændig og udfordrende rolle, hvor du får mulighed for at kombinere dine evner inden for projektledelse med din køletekniske forståelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
  • Rådgive omkring kundens tekniske problemstilling, scope projektets omfang og derefter indhente tidbud fra underleverandører
  • Projektledelse og styring med ansvar for tids- og projektplanlægning
  • Ansvarlig for koordinering af leverancer
  • Ressourcestyring af bemanding i hele projektets fase fra salg til opfølgning – dette i tæt samarbejde med servicechefen
  • Løbende dialog med kunder
  • Ansvarlig for kvalitetssikring og opfølgning
  • Ansvarlig for den nødvendige dokumentation
  • Deltage på relevante kundemøder
  • Samarbejde med den øvrige organisation

For den rigtige medarbejder, er der store faglige og personlige udviklingsmuligheder.

Din baggrund:

Stillingen er en nøglerolle i at understøtte virksomhedens fremtidige vækst, og da funktionen endvidere er nyoprettet, er det vigtigt, du har erfaring i at opbygge og drive en lignende rolle – herunder at prioritere og skabe den nødvendige struktur.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være køletekniker, maskinmester eller lignende med erfaring fra kølebranchen. Uddannelsen er dog ikke det vigtigste, da dine personlige kompetencer i kombination med dine faglige kvalifikationer er altafgørende for succes i jobbet.

Du er forretningsorienteret og kommunikerer klart og tydeligt på alle niveauer af organisationen, ligesom du formår at inspirere og engagere med en professionel, imødekommende og energisk tilgang til arbejdsopgaverne.

Vi forventer følgende:
  • Du har erfaring med projektledelse
  • Du har solid køleteknisk erfaring – enten fra uddannelse eller lignende stilling
  • Du har solide IT kompetencer – herunder Excel på højt niveau
  • Du er kommunikerende og løsningsorienteret
  • Du er ansvarlig og har en proaktiv og opfølgende adfærd
  • Du er selvstændig men samtidig en holdspiller
  • Du er struktureret – både i tilgang til kunder samt rapportering
  • Du er kundeorienteret – du kan kommunikere på alle niveauer

Vojens Køleteknik tilbyder:

Du bliver en del af en velrenommeret virksomhed, hvor produkterne og løsningerne er kendt for deres kvalitet. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med et stort ansvar samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller
Frank Richard Schou på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vojens.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Vojens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Vojens

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Vojens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Vojens over tid

Dato Alle jobs som projektledere
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1