Rekrutteringsfirma

Salgskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Tinglev

Brænder du for værdiskabende salg, innovation og bæredygtigt byggeri? Har du en teknisk baggrund, og evner du at arbejde med hele salgsprocessen fra teknisk afklaring til implementering af den endelige løsning? Er du drevet af ambitiøse vækstplaner og motiveres du af en høj grad af indflydelse på dit eget jobindhold og dine egne muligheder? Så er du den, vi søger.

På vegne af Contiga A/S søger TornbjergSchou en Salgskonsulent, som med ansvaret for egen kundeportefølje, skal understøtte virksomhedens ambitiøse vækstplaner. Du skal i rollen arbejde resultatorienteret i spændfeltet mellem kunde og teknik, hvorfor det er essentielt, at du trives med såvel teknisk administrative opgaver som dialog og opfølgning. En rolle med udviklingsmuligheder, der stiller store krav til din evne til at arbejde selvstændigt i kombination med solidt samarbejde på tværs.

Contiga A/S har siden 1981 produceret og leveret betonelementer til byggeindustrien i hele Danmark og dele af Nordtyskland.

Contiga A/S er kendt for kvalitet og innovation, og er som leverandør til fremtidens bæredygtige byggeri dynamiske og udviklingsorienterede. De råder i dag over mere end 35.000 m² produktionshaller og har Nordens største samlede produktionskapacitet på én fabrik. Deres produktionsapparat lever fuldt ud op til fremtidens standarder og behov, og sikrer samtidig en strømlinet og driftssikker produktion.

Contiga A/S er i stadig vækst og har 470 medarbejdere i Danmark og er i dag ejet af HeidelbergCementGroup AG, som er en tysk multinational koncern, som er markedsledende inden for produktion af cement og færdigblandet beton med mere end 59000 ansatte.

Læs mere om Contiga A/S på www.contiga.dk

Jobbeskrivelse:

Med reference til virksomhedens Salgschef og med udgangspunkt fra kontoret, bliver du kommerciel ansvarlig for udvalgte kunder - herunder at udbygge og vedligeholde kundeporteføljen. Du bliver en del af en salgsafdeling på 12 erfarne konsulenter og beregnere, og der stilles store krav til din selvstændighed og evne til at samarbejde, da dit ansvar er at sikre den nødvendige fremdrift og derigennem kundetilfredshed fra forespørgsel til endeligt projekt.

Din opgave bliver at agere salgskonsulent, intern sælger, beregner og teknisk backup - du skal være kundens sparringspartner og sikre kontinuerlig afklaring på tekniske specifikationer. En selvstændig og krævende rolle, der udover din byggetekniske forståelse, stiller store krav til dine kommunikative evner, da samspillet med dine kunder og kolleger er altafgørende for succes.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:
  • Etablere og bevare gode kunderelationer
  • Agere teknisk sparringspartner og bindeled mellem kunderne og Contiga – dette med solid backup fra den øvrige interne tekniske organisation
  • Afdække kundens tekniske problemstilling og derefter udarbejde tilbud – herunder beregning og kalkulation ud fra givne specifikationer
  • Ansvarlig for opnåelse af salgsbudget – herunder aktiv deltagelse i løbende udvikling af relevante KPI´er
  • Ansvarlig for egne individuelle kunder

Din baggrund:

Contiga A/S er kendt for kvalitet, professionalisme og værdiskabende samarbejde med både kunder og leverandører, og jobbet som Salgskonsulent kræver, at du kan leve op til de høje kvalitetskrav, virksomheden stiller. Du skal evne at prioritere og eksekvere i en hverdag, hvor informationsniveauet er højt, og der stilles krav til selvstændighed og tekniske forståelse.

Stillingen er alsidig, udfordrende og stiller store krav til de menneskelige kompetencer og din erfaring med både teknisk backup og kunderelationer. Din gennemslagskraft, naturlige troværdighed og dit smittende engagement giver kunderne lyst til at være en del af virksomhedens fremtidige vækst.

Du har en relevant byggeteknisk uddannelse, som kan være bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende. Dertil kommer erfaring med salg, projektledelse eller support af kundetilpassede løsninger fra byggebranchen.

Derudover forventer vi følgende:
  • Du har erfaring med kundespecifikke løsninger – herunder afdækning og udarbejdelse af det rigtige tilbud
  • Du har erfaring med teknisk salg, projektledelse eller support – erfaring med udbudsmaterialer er en fordel men ikke et krav
  • Du har en god solid byggeteknisk indsigt – erfaring med betonelementer er en klar fordel
  • Du evner at arbejde projektorienteret og trives med kundedialog
  • Du har en god forretningsforståelse og kan samarbejde på tværs af funktioner
  • Du er struktureret og evner at prioritere i en travl hverdag
  • Du er selvstændig men samtidig en holdspiller
  • Du taler og skriver dansk og engelsk

Contiga A/S tilbyder:

Du bliver en del af en innovativ og velrenommeret virksomhed, hvor produkterne og løsningerne er kendt for deres høje kvalitet. Du tilbydes kontinuerlig faglig og personlig udvikling kombineret med et stort ansvar samt en attraktiv lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

TornbjergSchou arbejder på at besætte jobbet hurtigst muligt, hvorfor der ingen ansøgningsfrist er. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Helene Tornbjerg eller Frank Richard Schou
på telefon +45 40 60 71 00.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Tinglev.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Tinglev

Lignende jobs

  • Salgskonsulent søges til Semler Agro i det jyske

    Vi søger 2 Salgskonsulenter til Semler Agro i det jyske Kan du se dig selv arbejde som nytænkende salgskonsulent for en ambitiøs maskinforretning i rivende udvikling? Er du passioneret indenfor..
    • Sælger
    • Kolding
    Få mere info
  • Intern sælger El

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden som elektriker eller elinst..
    • Sælger
    • Vejen
    Få mere info
  • Sælger i Grindsted

    Er du struktureret, detaljeorienteret, og kan du håndtere mange bolde i luften? Så er du måske den nye salgskoordinator, vi søger til en dansk stiftet virksomhed nær Grindsted.Virksomheden har .
    • Sælger
    • Grindsted
    Få mere info
  • Reservedelssælger med teknisk snilde og brancheerf...

    Har du solid erfaring fra autobranchen og styr på salg af reservedele? Kan du hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og tage ansvar fra dag ét? Vi søger en nøglespiller, der kan styrke vores reservede..
    • Sælger
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Tinglev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Tinglev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Tinglev over tid

Dato Alle jobs som sælgere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1