Leder søges til Psykiatrisk Ambulatorium Midtvendsyssel, Klinik Psykiatri Nord, Brønderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Motiveres du af at gøre en forskel for patienter med en psykiatrisk sygdom, og har du ledelseserfaring, så har vi en spændende opgave, du kan komme til at stå i spidsen for

Som leder for ambulatoriet bliver du leder for et tværfagligt ambulatorium bestående af læger, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, psykologer, medarbejdere med patientbaggrund(peers), socialrådgivere og sekretærer. Psykiatrien er i en spændende udvikling, hvor du får stor mulighed for at sætte præg på videreudvikling af behandlingsforløbene, kvalitets- og kompetenceudvikling, arbejdsmiljøet, det tværsektorielle samarbejde og et øget fokus på patientens tydelige involvering i egen behandling - kort sagt, at sætte dit præg på det meste. Den nationale 10 års plan for Psykiatrien, vil i de kommende år sætte yderligere fokus på udvikling af psykiatriens tilbud.

Om jobbet
Ambulatoriet er specialiseret i to spor indenfor henholdsvis psykose og det affektive område. Der er særligt i udredningsforløbene et tæt samarbejde på tværs af de to områder. Der er ca. 700 patienter indskrevet i ambulatoriet.

I psykoseområdet arbejdes der efter F-ACT-modellen i to tværfaglige teams, der dækker hvert sit geografiske optageområde. Vores mål er at tilbyde individuelle, fleksibelt tilrettelagt behandlingsforløb på højt fagligt niveau og med samtidig fokus på patientinddragelse.

I det affektive område arbejdes der med individuelle udrednings- og behandlingsforløb i et tværfagligt samarbejde. Affektivt Team tilbyder psykoedukation til patienter med unipolar depression, bipolar lidelse og ADHD. Der er også subakut ambulant funktion i det affektive område som varetages af sygeplejersker, hvor vi kan tilbyde samtale til patienter på alle hverdage, der har behov for hurtig hjælp.

Ambulatoriet varetager også regionsfunktionsbehandling for psykiatriske patiententer med samtidig udviklingshæmning.

Ambulatoriet er klinisk praktiksted for uddannelseslæge, sygeplejestuderende og specialpsykologkandidater.

Du skal varetage personaleledelse med udgangspunkt i overenskomstmæssige forhold og være med til at sikre et godt arbejdsmiljø ud fra regionens ITOP-værdier (Indflydelse, Tillid, Ordentlighed, Professionalisme) samt politikker og retningslinjer. Den daglige arbejdstidstilrettelæggelse sker i forhold til sikring af effektive patientforløb og patientrettigheder for udredning og behandling. I samarbejde med relevante kollegaer og den ledende overlæge skal der sikres udvikling af udredning, diagnostik og behandling, herunder kvaliteten i eget ambulatorium. Som leder skal man have fokus på tværfaglige behandlingskonferencer, supervision samt undervisning. Du har også budgetansvar for ambulatoriet.

Om dig
Du er sundhedsfagligt uddannet, og vi forventer, at du har ledelsesmæssige kompetencer og erfaring hermed. Du har evt. en lederuddannelse eller er interesseret i at tage denne. Vi ser gerne, at du har klinisk psykiatrisk erfaring.

Du vil få en afvekslende hverdag med personaleledelse, så det er vigtigt, at du er fleksibel og struktureret og kan inspirere medarbejderne og er kreativ og dynamisk i din ledelsesstil.

Vi lægger stor vægt på, at du har gode formidlings-og samarbejdsevner og vil holde et højt informationsniveau til medarbejderne. Du er positivt indstillet og har blik for den dynamik, der opstår i arbejdet med patienter og medarbejdere.

Som daglig leder refererer du til Klinikchefen. Den behandlingsmæssige reference er til Klinikkens ledende overlæge.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende arbejdsmiljø i en klinik med flere ambulatorier og sengeafsnit, hvor der er mange muligheder for tværgående samarbejde med henblik på at sikre optimale patientforløb.

Du vil være daglig leder af en dynamisk personalegruppe, der udover lederen består af 5 psykologer, 20 sygeplejersker/SOSU og 2 peermedarbejdere, som du har personaleansvar overfor. Derudover er der 6-7 speciallæger og et antal yngre læger under uddannelse, 3 socialrådgivere og 5 lægesekretærer tilknyttet ambulatoriet. Der er løbende sparring til de forskellige opgaver. Den ledende psykolog har ansvar for udvikling af FACT modellen i klinikken og dermed også konkret i ambulatoriet.

Vi har fokus på kompetenceudvikling og forskning, så der vil være gode muligheder for at deltage i og bidrage til dette.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Susanne Jensen på tlf.9764 3866/2272 6905 eller viceklinikchef Helle K. Jakobsen på 9764 3867/2557 9053.

Der henvises i øvrigt til Klinik Psykiatri Nords hjemmeside for information om øvrige enheder i Klinikken.

Praktiske oplysninger
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. juni 2022 eller snarest derefter. Der er mulighed for et kortere overlap med nuværende leder, der går på pension.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Vi modtager kun ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail vil ikke blive behandlet.

Ansøgningsfrist 18. april 2022.
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler 22. april 2022.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Brønderslev
  • Mandag den 18. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Brønderslev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 1
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 1