Psykolog til 8 måneders vikariatet på ambulatorium for personlighedsforstyrrelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

På Psykoterapeutisk Center Stolpegård er vi på udkig efter en ny kollega til Ambulatorium B, hvor vi arbejder med behandling af voksne med personlighedsforstyrrelser.

Din rolle og arbejdsopgaver

I dit vikariat kommer du til at arbejde med udredning, visitation og mest af alt psykoterapi. Du bliver ansvarlig for planlægning og varetagelse af dine patienters behandlingsforløb og i den forbindelse bliver din kerneopgave individuel- og gruppeterapi.

Vi forventer derudover at du aktivt bidrager til den faglige udvikling på afsnittet, deltager i psykoedukation af patienter og pårørende og byder ind med psykologfaglige perspektiver, sparring og formidlingsteknikker.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med høj faglighed
    Vores faglighed er højeste prioritet, hvorfor vi tilbyder kontinuerlig supervision på arbejdsopgaverne. Du bliver en del af et innovativt team, hvor der er tæt sammenhæng mellem klinik og forskning, og hvor du har mulighed for at sætte dit præg på den faglige udvikling.
  • En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder
    Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du trives og udvikler dig. Derfor sørger vi for en god introduktion til patientgruppen og Stolpegård, samt løbende supervision på centeret.

Vores forventninger til dig

  • Du interesserer dig for psykoterapi. Vigtigst af alt er det, at du interesserer dig for den psykoterapeutiske behandlingsform og de problematikker vores patienter står overfor. Den psykoterapeutiske behandling for personlighedsforstyrrelser er tilrettelagt på baggrund af mentaliseringsbaseret teori og metode. Vi ser derfor gerne, at du har en efteruddannelse eller erfaring med mentaliseringsbaseret terapi.
  • Du er faglig velfunderet. I samarbejde med dine kollegaer skal du bidrage til at vedligeholde og udvikle den faglige kvalitet af det psykoterapeutiske arbejde i afdelingen. Dertil bringes din faglighed i spil indenfor forskellige terapeutiske teknikker i den daglige dialog med patienterne og deres pårørende.
  • Du er god til at samarbejde og kommunikere. Du vil være i tæt kontakt med mange mennesker i løbet af din hverdag. Derfor forventer vi, at du prioriterer vigtigheden af et godt samarbejde med patienter, pårørende og kollegaer. Dertil at du har lyst til at samarbejde tværfagligt med dine nye kollegaer.

For at blive taget i betragtning til vikariatet skal du være uddannet psykolog og have erfaring med behandling af personlighedsforstyrrelser. Autorisation og undervisningserfaring vil blive set som en fordel, men er ikke et krav.

Lidt om os og vores behandlingstilgang

Psykoterapeutisk Center Stolpegård varetager ambulant behandling af voksne med ikke-psykotiske psykiske lidelser. Centret er opdelt i 3 ambulante afsnit og en forskningsenhed. Der er et ambulatorium for angst - og tvangslidelser, et ambulatorium for personlighedsforstyrrelser, samt et ambulatorium for psykoterapeutisk udvikling.

Du bliver en del af Ambulatorium for personlighedsforstyrrelser og PTSD, hvor vi, som et af landets førende ambulatorier, arbejder med mentaliserings baseret terapi. I den forbindelse har vi et stærkt samarbejde med forskning på internationalt plan. Ambulatoriet er dertil stolte af at være forrest, når det gælder udvikling af målrettet behandling af mennesker med ængstelig personlighedsstruktur indenfor en ramme af metakognitiv interpersonel terapi (MIT).

Løn- og ansættelsesvilkår

Vikariatet er på 8 måneder og indtræder per 1. juni 2020. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt i hverdage mellem 8.00-18.00. Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesserede i at høre om din motivation for at arbejde med psykoterapi og patienter med personlighedsforstyrrelser.

Søg via link senest den 19. april 2020. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din motiverede ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler d. 24. april 2020.

Har du nogen spørgsmål til vikariatet, eller ønsker du at vide mere om ambulatoriet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder, Trine Schaltz på tlf. 38645404.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Gentofte
  • Søndag den 19. april 2020

Lignende jobs

  • Environmental Specialist

    Vil du tage din karriere til nye højder i en global vaccinevirksomhed? Vi søger en passioneret Environmental Specialist til at blive en del af vores dynamiske team, der udvikler, producerer og sæ..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog til Familieindsatsen

    Vi mangler en kollega mere, før vi er et fuldt hold. Er du en erfaren psykolog med kompetencer til at støtte børn og familier? Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. december 2024..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info
  • Psykolog til Familieindsatsen

    Vi mangler en kollega mere, før vi er et fuldt hold. Er du en erfaren psykolog med kompetencer til at støtte børn og familier? Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. december 2024..
    • Psykolog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Psykolog til Ambulatorium for Unge, B395 til [xxxx...

    Vi er et velfungerende afsnit med 20 medarbejdere bestående af læger, psykologer, sygeplejersker og socialrådgiver. Afsnittet er præget af faglighed, engagement og godt tværfagligt samarbejde med f..
    • Psykolog
    • Hillerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som psykologer
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0