Er du vores nye kollega? Vi søger psykologer til spændende stillinger i Psykoterapeutisk Ambulatorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Ønsker du at bidrage til behandlingen af patienter med personlighedsforstyrrelser og PTSD? Så læs videre.

Dine arbejdsopgaver og din hverdag Vi har lige nu 2 psykologstillinger ledige til besættelse snarest muligt. Begge stillinger er i det team, der behandler personlighedsforstyrrelser og PTSD.

Psykolog til team med dialektisk adfærdsterapi (DAT) til mennesker med emotionelt, ustabil personlighedsstruktur (EUP) Du skal varetage individuel terapi og vil evt. også indgå som færdighedstræner i gruppe. Vi gør os umage med at følge principperne for standard DAT, og har som led i dette bl.a. et ugentligt konsultationsteammøde, hvor vi hjælper hinanden med at håndtere de problemstillinger, der opstår. Vi indleder mødet med en mindfulness-øvelse, har små undervisningsoplæg, konference og sparring.

Vi savner dig, der brænder for at arbejde med dialektisk adfærdsterapi. Hvis du er ny i DAT, tager vi hånd om dig og lærer dig op. Vores erfaring er, at denne behandlingsmetode er et godt match til mennesker med emotionelt, ustabil personlighedsstruktur.

Psykolog med særlig interesse for behandling med mennesker med PTSD Vi har 2 førstevalgsbehandlinger bestående af henholdsvis Prolonged Exposure (PE) og traumefokuseret, kognitiv adfærdsterapi (KAT). Behandlingsretningen for den enkelte patient besluttes ud fra en individuel vurdering og afhænger bl.a. af symptomatologi og kompleksitet.

Fælles for stillingerne Udover den psykoterapeutiske del af jobbet med enten DAT, PE eller KAT, vil du også skulle varetage indledende vurderinger. Den indledende vurdering er det første møde med en nyhenvist patient, hvor vi indhenter information om vedkommendes baggrund, anamnese m.v., og hvor vi foretager den diagnostiske udredning og afklaring. Den indledende vurdering fremlægges på tværfaglig konference, hvorefter det besluttes, hvilket behandlingsforløb, patienten tilbydes.

Vi er et stort ambulatorie med flere teams. Hvis du har kompetencer og/eller interesse for det, er det også muligt at sammensætte en stilling med opgaver indenfor psykoterapeutisk behandling af angst og depression. Vi sammensætter stillingen på baggrund af dine kompetencer og profil.

Hvad forventer vi af dig? Du har et stort engagement i behandlingen af vores patienter. Det vil være en fordel at have psykiatrisk erfaring og viden om psykopatologi, ligesom det vil være en fordel at have erfaring, uddannelse eller stor interesse i de psykoterapeutiske behandlingsretninger, vi tilbyder. Som medarbejder hos os, skal du forvente at bruge knapt halvdelen af din tid med direkte patientkontakt.

Vi tilbyder En dynamisk arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere, der består af sekretærer, overlæger, sygeplejersker, ergoterapeut, socialrådgivere, psykologer, specialpsykologer, yngre læger og specialpsykologstuderende.

Vi gør os umage med en god introduktion til arbejdsopgaverne og prioriterer oplæring og supervision. Vi er vant til at lære nye medarbejdere op og tilrettelægger en introduktions- og oplæringsplan med afsæt i dine kompetencer og erfaring. Vi har en løbende opmærksomhed på at sammensætte den enkelte medarbejders opgaver efter ønsker og behov og på en måde, så der er bedst mulig trivsel.

Om Psykoterapeutisk Ambulatorium Psykoterapeutisk Ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 4 teams med teamkoordinatorer, 2 teamledere og en fælles ledende overlæge. Vi modtager patienter fra Den Centrale Visitation til de psykiatriske pakkeforløb indenfor diagnoserne emotionelt ustabil personlighedsstruktur, ængstelig (evasiv) personlighedsstruktur, PTSD, angst, depression, ADHD og autisme. Vi behandler desuden patienter med bipolar lidelse i et F-ACT-team.

Vi er stolte af vores behandling og er optaget af at skabe gode patient-forløb. Vi kærer os om vores fælles arbejdsmiljø og forventer at alle bidrager til et konstruktivt samarbejde, hvor vi kan være sammen om ansvar, opgaver og lære af hinanden.

Løn og vilkår Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Der er tale om to faste stillinger, som er vagt- og weekendfri. Vi ønsker, at du starter snarest muligt.

Har du ikke en dansk uddannelse, skal du ved ansættelse i Region Hovedstaden opfylde kravet om sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Vil du vide mere? Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingerne, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Marianne Vestentoft på [email protected] eller ved at kontakte sekretariatet på 38 64 55 30 og bede om at blive ringet op.

Er du klar til nye udfordringer? Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest d. 16. december 2021.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt tirsdag d. 21. december 2021.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Glostrup
  • Torsdag den 16. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som psykologer
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1