PPR i Herlev søger to tværprofessionelle koordinatorer til nyoprettede stillinger med a...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev kommune er i gang med en forandringsproces under overskriften: Herlev i fremgang – en styrket indsats for borgere i sårbare og udsatte positioner. Som et led i processen, skal vi som fagpersoner i fællesskab nytænke den måde vi løser den kommunale opgavevaretagelse på, og hjælpe hinanden med at omsætte dette til konkrete forandringer. Som tværprofessionel koordinator får du mulighed for, at lede den tværprofessionelle opgaveløsning – med fokus på at skabe inkluderende læringsmiljøer og deltagelsesmuligheder på hele 0 – 18 års området. Du skal være en af drivkræfterne i udviklingen af en øget tværprofessionel praksis, der sigter mod sammenhængende og helhedsorienteret indsatser.

Om os
I Herlev kommune arbejder vi ud fra en ambition om, at alle børn skal trives, udvikle sig og indgå i fællesskaber, så de får de bedste muligheder for at realisere deres drømme og ønsker. Hos os i PPR vil du blive en del af et tæt tværprofessionelt fællesskab, hvor vi arbejder med børnenes og familiernes ressourcer og insisterer på at arbejde med en høj faglighed i sagerne. Dette arbejde ønsker vi som ledelse at forstærke ved, at ansætte to tværprofessionelle koordinatorer, der skal indgå i solide tværprofessionelle samarbejdsrelationer med Børn, Unge og Familierådgivningen, vores Familiehus og Sundhedsplejen.

PPR er forankret organisatorisk under Center for Dagtilbud og Skole. Vi samarbejder med det pædagogiske personale og lærerne i Herlev kommunes dagtilbud og skoler om, at forbedre børn og unges trivsel og deltagelsesmuligheder. Arbejdet foregår i et tæt samarbejde med familierne. Som tværprofessionel koordinator skal du lede medarbejderteams, der er sammensat på tværs af PPR’s fagligheder, ligesom du vil indgå i et tæt samarbejde med ledelserne i kommunens dagtilbud og skoler.

Kommunens Pædagogiske Vejledere er for nyligt blevet lagt sammen med PPR funktionen. På den måde består PPR i dag af psykologer, pædagogiske vejledere og talehørekonsulenter. Endvidere er alle medarbejdere flyttet sammen under samme tag på Herlev rådhus, hvor også Børn, Unge og Familierådgivningen samt sundhedsplejen og fysioterapeuterne har til huse. Organiseringen har skabt unikke muligheder for, at PPR og andre samarbejdspartnere kan indgå i et tæt og forpligtende samarbejde, der med et tværprofessionelt afsæt, bidrager til løsninger der hvor problemerne og udfordringerne opstår.

Om dig
Da kompleksiteten i opgaverne ofte er høj, vil du som tværprofessionel koordinator skulle have fokus på at sikre, at der sættes det bedste team omkring opgaven, så indsatser kan tænkes tæt på almenområdet, hverdagen, familien og netværket omkring barnet. Et aspekt i dette arbejde er at sikre en høj faglighed hos medarbejderne, derfor vil en del af dine opgaver også rette sig mod, at sikre rum til monofaglig udvikling.

Vi søger en tværprofessionel koordinator med en relevant faglig baggrund, psykolog, lærer, pædagog, talehørekonsulent eller lignende og har erfaring med tværprofessionelt samarbejde. Du har også gerne erfaring som fagligleder, koordinator eller mellemleder. Du er robust og ambitiøs, har stærke relationelle kompetencer, og formår at skabe tillid og motivation hos medarbejderne.

Du er en holdspiller, da udviklingsarbejdet vil ske i tæt relation til den øvrige ledelse i PPR og med ledere på tværs af fagområder.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder vil blive:
  • at være medskaber af forandringen i organisationen med særligt fokus på en mere tværprofessionel praksis
  • at udvikle på en helhedsorienteret og sammenhængende praksis forankret i en systemisk forståelse
  • at tænke i og udvikle nye muligheder for Herlevs borgere og i løsninger der understøtter børns udviklings og deltagelsesmuligheder
  • at understøtte arbejdet i dagtilbud og skole i forhold til en mere ensartet tilgang og proces omkring børn og unge i udsatte positioner
  • at have blik for både tværprofessionel og monofaglig udvikling


Vi kan tilbyde:
  • Et udfordrende og spændende arbejdsområde med indflydelse og ansvar
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling
  • Et højt ambitionsniveau i alle lag af organisationen
  • En afdeling der er kendetegnet ved en uformel og humoristisk omgangstone og hvor et godt socialt miljø prioriteres


Løn og ansættelse
Stillingeren er på fuld tid og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingerne er til besættelse pr. 1. februar 2020 eller snarest herefter.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgningsfristen er tirsdag den 10. december 2019 klokken 12. Ansættelsessamtaler afholdes 17. december 2019.

Få mere at vide
Hvis du ønsker yderligere information om stillingerne er du velkommen til at kontakte Leder af PPR Bine Baadsgaard på telefonnummer 2147 5039, eller pr mail [email protected].

Du kan også læse mere om kommunen på www.herlev.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herlev
  • Tirsdag den 10. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Herlev over tid

Dato Alle jobs som psykologer
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1