Børne-, unge- og familierådgivningen i Herlev søger to tværfaglige ledere med ansættels...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlev kommune er i fuld gang med en forandringsproces under overskriften: Herlev i fremgang – en styrket indsats for borgere i sårbare og udsatte positioner. Som et vigtigt element i processen, skal vi som fagpersoner udfordre måden at tænke den kommunale opgavevaretagelse på, og omsætte den til konkrete forandringer. Som tværfaglig leder får du mulighed for at lede den tværprofessionelle opgaveløsning – med fokus på at skabe inkluderende miljøer og deltagelsesmuligheder på hele 0 – 18 års området. Du skal være en af drivkræfterne i udviklingen af en øget tværprofessionel praksis, der sigter mod sammenhængende og helhedsorienterede indsatser.

I Herlev arbejder vi ud fra en vision om, at alle børn skal trives, udvikles og indgå i fællesskaber, så de får de bedste muligheder for at realisere deres drømme og ønsker. Hos os vil du blive en del af et tæt tværfagligt fællesskab, hvor vi arbejder med børnenes og familiernes ressourcer og insisterer på at arbejde med en høj kvalitet i sagerne. Dette vil vi gerne forstærke ved ansættelse af to tværfaglige ledere som skal indgå i solide tværfaglige samarbejdsrelationer med PPR, vores Familiehus og sundhedsplejen, og som skal lede og koordinere løsningen af kerneopgaven for udsatte børn og unge. Børne-, unge- og familierådgivningen arbejder tværfagligt omkring familien og er i tæt dialog med skoler, institutioner, andre myndighedsfunktioner i kommunen, sundhedsvæsenet mv. og har et helhedsorienteret blik på familien.

Center for Børn, Unge og Familier udgøres af Børne-, unge- og familierådgivningen, tandplejen, sundhedsplejen og Familiehuset, som består af familiekonsulenter, kontaktpersoner og døgninstitutionen Dildhaven. Børne-, unge- og familierådgivningen er inddelt i tre distriktsgrupper. Hver distriktsgruppe dækker et skoledistrikt, så vi også på den måde kan styrke det tværfaglige samarbejde og den relationelle koordinering. Der er ca. fem rådgivere i hvert distrikt. Opgaverne er opdelt så nogle rådgivere primært arbejder med målgruppen 0-15 årige mens andre primært arbejder med målgruppen 15-18 årige samt unge på efterværn. Derudover har vi et underretningsteam bestående af to rådgivere, to familieplejekonsulenter, to administrative konsulenter samt en specialrådgivning bestående af tre rådgivere hvoraf den ene er jurist og har koordinerende opgaver. Specialrådgivningen varetager sagsbehandlingen i forhold til handicapkompenserende ydelser til forældre, der har børn med varigt nedsat funktionsevne (0-18 år).

Afdelingen i gang med at forankre Åben Dialog, som er en netværksorienteret, helhedsorienteret tilgang, der inddrager relevante fagprofessionelle og private netværk i forhold til familiens situation. Implementeringen af Åben Dialog involverer en stor del af centrets øvrige afdelinger med henblik på at give medarbejderne en fælles tilgang og et fælles sprog i mødet med familien.

Det her kendetegner vores kommende tværfaglige ledere:
  • du skal være medskaber af forandringen i organisationen med særligt fokus på en mere tværprofessionel praksis og det skal falde dig naturligt at sætte kerneopgaven i centrum ud fra en tværfaglig kontekst
  • du skal være i stand til at opnå følgeskab omkring løsningen af kerneopgaven
  • du skal kunne skabe fremdrift i opgaveløsningen og sikre lovmedholdeligheden
  • du skal have udprægede samarbejdskompetencer samt kunne bevare roen i pressede situationer
  • det vil være en meget stor fordel, hvis du har ledelseserfaring. Alternativt vil der blive lagt vægt på, at du har en kandidatuddannelse/masteruddannelse eller diplomuddannelse i ledelse.


Vi kan tilbyde dig:
  • en ledelse der på tværs af centre og afdelinger arbejder i samme retning
  • en ambitiøs, samarbejdende og konstruktiv medarbejdergruppe
  • et udfordrende og spændende arbejdsområde med indflydelse og ansvar
  • faglig sparring og tæt samarbejde med lederkollegaer og samarbejdspartnere
  • en afdeling, der er kendetegnet ved, at der er en uformel omgangstone og et godt socialt miljø


Mere om stillingerne:
Begge tværfaglige ledere refererer til lederen af Børne-, unge- og familierådgivningen.

Tværfaglig leder 1:
Den ene tværfaglige leder har faglig- og personalemæssig ledelse af to distriktsgrupper svarende til ca. 10 rådgivere.

Tværfaglig leder 2:
Den anden tværfaglige leder har faglig- og personalemæssig ledelse af en distriktsgruppe, underretningsteamet, specialrådgivningen og vores familieplejekonsulenter svarende til ca. 13 rådgivere og konsulenter.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om 37 timers stillinger med flekstid. Løn- og ansættelse i henhold til gældende overenskomst samt efter principper om ny løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er tirsdag den 10. december 2019 kl. 12.00. Du bedes skrive i ansøgningen, hvis du særligt søger en af stillingerne. Når du søger stillingen, må du gerne vedlægge dit cv, eksamensbevis og andre relevante bilag sammen med din ansøgning.

Videre proces
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 16. december 2019. Der bliver muligvis indkaldt til 2. samtale. Vi indhenter reference fra tidligere ansættelse, hvis du bliver tilbudt stillingen. Vi indhenter også børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Børn-, unge- og familierådgivningen Signe Elsvor på telefon 4452 6058.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Tirsdag den 10. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0