Psykolog i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

– Horisont og VISO
Vi søger en ny Psykolog – en stilling 37 timer/uge

POLARIS Center Herning


I POLARIS center Herning tager vi vare om mennesker, der for en stund har mistet navigationsevnen i dele af deres liv. Vi hjælper disse liv på vej og hjælper dem med at finde de bærende ønsker og håb for fremtiden.

I samarbejdet med borgerne finder vi de mål, de gerne vil navigere efter. Disse bliver ledestjernen for recovery-rejsen og et selvstændigt liv udenfor den kommunale psykiatri på sigt - og hermed defineres vores kerneopgave.

Om jobbet


Har du lyst til at arbejde i den kommunale psykiatri og støtte op om mennesker med psykosociale problemstillinger? Vil du være en del af VISO teamet og behandlingstilbuddet Horisont, hvor faglig sparring, kollegialt samarbejde og positivitet vægtes højt? Er du glad for at tilrettelægge din arbejdsdag selv og at have gode kollegaer du kan regne med? Kan du lide når dagene sjældent er ens, at arbejdet er fagligt spændende og at møde forskellige borgere. Så er et job i POLARIS Center Herning, måske noget for dig!

Psykologen i POLARIS Center Herning varetager individuelle samt netværks-og familiesamtaler i det ambulante psykosocial behandling tilbud Horisont til målgruppe med en spiseforstyrrelse samt selvskadning.

Horisont har eksisteret siden 2004 og har siden da specialiseret sig i en målrettet special indsats i forhold til lige netop denne målgruppe. Dette har bl.a. udmøntet sig i, at afdelingen er VISO leverandør på området og tager rundt i hele landet og rådgiver i særlige komplicerede sager. Forløbene i Horisont hviler oftest på tre ben: netværkssamtaler, gruppesamtaler og individuelle samtaler.

Din hverdag hos os


Fælles for alle opgaverne er, at du som medarbejder, i samarbejde med borgeren, tager udgangspunkt i dennes ressourcer, behov, værdier, og at du på en anerkendende måde, skaber tillid og tryghed i forhold til at styrke den enkeltes evne og mulighed for at mestre sit eget liv.

Vi arbejder ud fra en recovery orienteret tilgang, hvor Åben Dialog er et bærende element i tilbuddet. Åben Dialog tilgangen som er en netværks- og dialogbaseret tilgang til arbejdet med at skabe recovery processer for mennesker, som gerne vil komme sig fra en spiseforstyrrelse eller selvskadende adfærd. Vi arbejder med en hurtig og fleksibel indsats helt grundlæggende. Det betyder, at vi altid vil være to professionelle tilknyttet den enkelte sag. Din opgave vil ligeledes være at tilbyde samtaler med elever fra erhvervsuddannelserne i Herning- Ikast området. Det drejer sig om elever, der på den ene eller anden vis har udfordringer i at fastholdes i uddannelsen og her har lærere og coaches mulighed for at rekvirere støttende samtaler til disse elever hos psykologer i Horisont.

Du vil i dit arbejde få et tæt samarbejde med de kollegaer, andre faggrupper og kolleger i området f.eks. Rusmiddelcentret, rådgivere, læger, psykiatrien m.m. og peers.

Formålet med indsatsen er


At støtte borgeren i sin individuelle og målrettede udviklingsplan i at komme til at mestre udfordringer omkring spiseforstyrrelser og selvskadning. Åben Dialog tilgangen er en netværks- og dialogbaseret tilgang til arbejdet med at skabe recovery processer for mennesker, som gerne vil komme sig fra en spiseforstyrrelse eller selvskadende adfærd. At skabe en dialog og lytte på de andre og lade sig bevæge i udgangspunkter og bevæggrunde, er noget af de væsentligste og ofte vanskeligste skridt på vejen væk fra en spiseforstyrrelse eller selvskadende handlinger. Indsatsen skal give borgeren størst mulig magt til at håndtere sin hverdag selvstændigt – empowerment. Du skal derfor have fokus på, at borgeren, gennem din individuelle støtte, bliver bedre i stand til at få hverdagen til at fungere på egne betingelser og dermed opnår størst mulig indflydelse på egen tilværelse.

Du skal have lyst og evnen til at komme ind på livet af mennesker, som har en tilværelse med mange udfordringer – du skal ville at gøre en forskel. Det kræver vedholdenhed, venlighed, evnen til at motivere, evne til at samarbejde og søge vejledning i teamet ved behov, gå-på-mod, fleksibilitet og en god og sund humor.

Hvem er du?


Vi forventer, at du er uddannet psykolog
  • Har erfaring i arbejdet med borgere med psykosociale problemstillinger
  • Har interesse i målgruppen og lyst til at arbejde i en tværfaglig og bred opgavemæssigt sammenhæng
  • Kan se et udviklingspotentiale hos borgerne, dig selv og dine omgivelser
  • Vil medvirke til at udvikle og fremme den gode kultur i organisationen
  • Har gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde tvær- og flerfagligt
  • Ønsker dig faglig og personlig udvikling og stiller krav til dig selv i forhold til dette
  • Kan reflektere over din praksis.
  • Har gode pc-kundskaber og kommunikative evner både på skrift og i tale
  • Bidrager med godt humør og viljen til et godt kollegialt samarbejde
  • Har kørekort

Du bliver en del af et fagligt stærkt team


POLARIS Center Herning er en organisation i udvikling og forandring med faglige spændende opgaver.

Du bliver en del af afdeling Skiftesporet hvor vi har samlet dagcentertilbud, Bostøtte og Horisont. Her arbejder vi med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hvor man hjælper hinanden og har det godt sammen. Du vil opleve, at vi arbejder efter ’frihed til ansvar’, og at vi ikke har unødige regler, men bruger sund fornuft. Kommunikationen er uformel og åben, og vi sætter pris på den gode sociale stemning på arbejdspladsen

Løn- og ansættelsesvilkår


Løn efter gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse

Tiltrædelsesdato


1.september 2022 eller snarest derefter

Ansøgningsprocedure


Ansøgningsfrist er 12. august 2022 - samtaler forventes afholdt 19.august 2022.

Yderligere oplysninger


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jane Pedersen på telefon 21 34 55 44.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Herning

Lignende jobs

  • Psykolog i Viborg

    Er du autoriseret psykolog og har du lyst til at gøre en vigtig forskel for patienter med en bred vifte af psykiatriske lidelser i en af landets bedste psykiatriske afdelinger? – ja, så har vi lige..
    • Psykolog
    • Viborg
    Få mere info
  • Psykolog i Herning

    Er du autoriseret psykolog, og har du lyst til at gøre en vigtig forskel for patienter med en bred vifte af psykiatriske lidelser i en af landets bedste psykiatriske afdelinger? Den 1. december 202..
    • Psykolog
    • Herning
    Få mere info
  • Psykolog i Midtjylland

    Brænder du for at hjælpe børn og unge med psykiske udfordringer? Vil du være med til at sætte nye standarder for behandling og udredning af børn og unge? Hos [xxxxx] Nærhospitaler bliver du ko..
    • Psykolog
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Psykolog i Skive

    Psykolog søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Psykolog
    • Skive
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Herning over tid

Dato Alle jobs som psykologer
2. juli 2024 3
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 4
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 5
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 6
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 6
6. juni 2024 6
5. juni 2024 6
4. juni 2024 3
3. juni 2024 2
2. juni 2024 6