Incita søger Psykologer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Incita er en dynamisk arbejdsplads med fokus på faglighed, fællesskab og beskæftigelse.

Vi har knap 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Hovedstaden og Jylland, og nu udvider vi med flere psykologer i vores beskæftigelsesafdeling i København. Når du går rundt i vores organisation, vil du opleve en engageret flok dygtige ildsjæle, som er optaget af at gøre en forskel og skabe værdi både for ledige og for vores kunder. Incitas hovedbeskæftigelse er at støtte udsatte med at finde fodfæste og forsørge sig selv. Og der er gang i den – både i gruppelokaler, samtalerum og ude på virksomhederne. Det er ikke altid så ligetil, men vi laver gode indsatser, og vi får energi af at se fremskridt hos de mennesker, vi er sat i verden for at hjælpe. Vi er også stolte af, at Incita arbejder meget konkret med at realisere FN’s verdensmål.

Aktuelt søger vi psykologer

Vi er en gruppe med 4 psykologer, og vi vil gerne være flere. Udover andre psykologer bliver dine kolleger bl.a. socialrådgivere, virksomhedskonsulenter og ergo-/fysioterapeuter. Samarbejdet internt mellem psykologerne og med de andre faggrupper hos Incita er godt og konstruktivt.

Hvilken type psykolog søger vi?

Den psykolog, som vi søger, skal være autoriseret, og gerne have erfaring med støttende, undersøgende og intervenerende samtaler – også gerne holdforløb. Vores nye kollega kunne også være en klinisk psykolog fra psykiatrien. Du skal have lyst til at arbejde med mennesker, som har komplekse psykiske og sociale udfordringer – og til det tværfaglige samarbejde med kolleger, jobcentre mv. Det kræver, at du hviler godt i din faglighed.

Som psykolog har du metodefrihed, men de fleste arbejder indenfor narrative, 3. generations kognitive og løsningsfokuserede metoder. Du trives med at arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en hverdag, hvor du selv planlægger din tid og har ansvaret for journalisering og for rapportskrivning.

Og du er god til at skabe kontakt og være nærværende.

Dine arbejdsopgaver vil være

  • Afholde samtaleforløb, hvor der fokuseres på arbejdsmæssige ressourcer – de fleste samtaler foregår på jobcentret i København NV.
  • Formulere skriftlige rapporter med bl.a. psykologiske vurderinger af menneskers arbejdsmæssige ressourcer.
  • Eventuelt varetage psykoedukations- og reflektionsgrupper samt individuelle samtaler på vores STU-skoler (Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse).
  • Eventuelt varetage individuelle psykoedukationsforløb og/eller testning i Erhvervsafdelingen på Center for Autisme (en del af Incita).
  • Medvirke til at udvikle Incitas arbejdsmetoder, herunder fx undervise og supervisere kolleger.

Incitas tilbud til dig

En rar og imødekommende arbejdsplads, som bærer præg af høj faglig ekspertise og af stor ordentlighed, ydmyghed og en respektfuld tilgang til vores målgruppe og samarbejdspartnere.

Du vil modtage oplæring og sparring alt efter kompetence og erfaring med de konkrete arbejdsopgaver. Der er høj grad af mulighed for indflydelse på de konkrete opgavers indhold og tilrettelæggelse. Vi er en virksomhed, hvor der tit opstår nye opgaver og muligheder, som du kan indgå i.

Vi tilbyder også

  • En fagligt og socialt velfungerende arbejdsplads
  • Deltagelse i opbygning af en fagligt stærk psykologgruppe
  • Metodemæssig frihed
  • Løbende supervision
  • Flekstid og mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af egen arbejdstid
  • Mulighed for hjemmearbejde, hvis du trives med dette
  • Gode udviklings- og efteruddannelsesmuligheder
  • Personaleforening med mange spændende arrangementer
  • Gode IT-løsninger og IT-support
  • En virksomhed der arbejder konkret med at realisere verdensmål
  • Røgfri arbejdstid
  • Mulighed for fast stilling på fuld tid, deltid eller konsulentvilkår
  • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst eller konsulentaftale

Nysgerrig?

Har du spørgsmål eller er du bare nysgerrig efter at høre mere, så kontakt områdechef, psykolog og specialist i psykoterapi Susanne Rysbjerg på telefon 2634 8899 eller e-mail [email protected]. Jeg holder ferie i uge 29-31, så ring senest fredag d. 15/7 eller efter mandag d. 8/8.

Lyder dette som et job for dig? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning via knappen "Send ansøgning" – senest 15. august 2022. Mærk venligst din ansøgning "Psykolog til Incita Hovedstaden" i emnefeltet.

Fonden Incita har siden 1966 hjulpet mennesker med at mestre deres udfordringer, så de kan leve et aktivt og ligeværdigt liv, som del af fællesskabet på arbejdsmarkedet. Vi arbejder for at udvikle det rummelige arbejdsmarked og opfordrer alle – uanset køn, alder og etnisk oprindelse – til at søge jobbet.

I samarbejde med kommuner, virksomheder og aktører i civilsamfundet leverer Incita velfærdsløsninger, der er økonomisk og socialt bæredygtige. Vores medarbejdere er fagspecialister og motiveres af at gøre en forskel, når psykiske eller fysiske udfordringer står i vejen for et aktivt liv på arbejdsmarkedet. Incita er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre arbejdsmarkedet mere rummeligt - ved at skabe særlige arbejdspladser hos os selv og gennem partnerskaber med private og offentlige arbejdsgivere i Danmark.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København SV
  • Torsdag den 11. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København SV over tid

Dato Alle jobs som psykologer
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2