Klinisk sygeplejespecialist til lukket psykiatrisk akutmodtagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Brænder du for det psykiatriske speciale, så er det måske dig vi søger?

Som klinisk sygeplejespecialist i vores lukkede skal du understøtte den faglige kvalitet i den akutte sygepleje og behandling. Hos os indlægges patienterne direkte i afsnittet og de har i deres akutte fase har behov for tæt observation og hurtig afklaring af pleje- og behandlingsbehov.

Varigheden af indlæggelserne varierer fra få timer til få dage. Hvis patienterne har behov for længere stabiliserende indlæggelser, overflyttes de til centerets øvrige døgnafsnit. Tempoet i arbejdet varierer også, hvor der på de mere rolige dage afsættes mere tid til faglig fordybelse og refleksion.

Du kommer til at have en afgørende rolle i den direkte sygepleje i de akutte og komplekse forløb med henblik på at understøtte personalets kompetencer og sikre kvaliteten i den tværfaglige behandling. Dit fokus er på udviklingsarbejdet, men samtidig sikre at dette har direkte tilknytning til klinikken, så der skabes sammenhængende arbejdsgange.

Desuden har vi behov for at du gennem viden, erfaring og lyst til udvikling, bidrager til kompetenceudviklingen af personalet.

Vi er en tværfaglig personalegruppe, som er engagerede og nysgerrige på hinandens kompetencer. Erfaringsniveauet i afsnittet er bredt, og vi er som team gode til at understøtte og supplere hinanden i det daglige.

For at understøtte de forskellige og komplekse problemstillinger vi dagligt møder i afsnittet, har vi behov for en faglig ekspert til bl.a. at kickstarte kvalitets- og forbedringsarbejdet samt sikre løbende vidensdeling og sparring.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med afsnitsledelsen omkring at sikre høj faglighed og kvalitet i afsnittet. ved at sætte dig selv i spil i det kliniske arbejde sammen med personalet. Det er afgørende, at du brænder for kvalitets- og forbedringsarbejdet samt kan koble det tæt til den psykiatriske sygepleje og behandling.

Idet afsnittet består af en tværfaglig personalegruppe, kræver funktionen samtidig en viden og forståelse for de forskellige faggruppers kompetencer.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

    • Implementere, justere og evaluere indsatser.
    • Afprøve nye ting og være tovholder for nye tiltag.

  • Vurdere og implementere kliniske vejledninger og retningslinjer.
  • Sikre og udvikle kvaliteten af den sygeplejefaglige dokumentation.
  • Opsøge, vurdere og formidle relevant forskning på området samt tage initiativ til implementering i klinisk praksis.

Du bliver en del af de forebyggende indsatser, hvor vi ønsker at minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang. Samtidig vægter vi et trygt og sikkert arbejdsmiljø højt. Sikkerheden har høj prioritet, uanset vagtlag eller tidspunkt.

Afsnittet
Vi er en lukket psykiatrisk akutmodtagelse som varetager pleje og behandling af patienter fra 18 år og opefter, med et akut behov og varierende sygdomsbillede. Du vil arbejde med problemstillinger som f.eks. psykotiske tilstande, misbrugsproblematikker som har medført forværring af i forvejen kendt eller nyopstået psykiatrisk sygdom, affekt, selvskade, aggression, depression mv.

Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret indsats med fokus på recovery tilpasset den akutte kontekst. Vores personalegruppe der er sammensat af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter fysioterapeuter, socialpædagoger og en ergoterapeut indgår alle i den daglige normering.

Vi går meget op i at vi hjælpes ad om opgaverne (små som store) og at samarbejdet beror på gensidig respekt og tryghed. Vi er gode til at sætte hinandens fagligheder i spil, hvilket kommer til udtryk i kvaliteten af vores arbejde, hvor vi er bevidste om vigtigheden i at sige til og fra i den komplekse opgavevaretagelse med udgangspunkt i egne kompetencer.

De tværfaglige medarbejdere indgår som kontaktpersoner og understøtter behandlingen med deres fokus på relationsarbejdet, fysisk aktivitet og beroligende metoder. Sygeplejerskens fokus rettes mod sygeplejen til den akutte patient.

Afsnittet er indrettet med 14 sengepladser, men vi er for nuværende nedjusteret til 5 sengepladser, da vi er i gang med en genopbygning af afsnittet. Vi søger derfor nye kollegaer med målrettede kompetencer til den komplekse opgavevaretagelse.

Vi sørger for at klæde dig godt på
Vi tilpasser din introduktion ud fra dine ønsker, kompetencer og erfaring, og sørger for, at du får en god introduktion til patientgruppen, afsnittets processer, arbejdsgangene og dine nye kollegaer.

Du tilknyttes vores mentorordning, så du løbende har en at sparre med om alt fra systemer og arbejdsgange til patient- og behandlingsudfordringer. Derudover sørger vi for at introducere dig til afsnittets referenceramme, herunder recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi.

Hvem er du
Du er uddannet sygeplejerske med erfaring fra det psykiatriske speciale. Da vi i RHP satser på de nye karriereveje for sygeplejersker, er det en forudsætning for stillingen som klinisk sygeplejespecialist, at du har en relevant master- eller kandidatuddannelse.

    • Brænder for den psykiatriske sygepleje og fungerer som faglig ekspert.
    • Har relevant erhvervserfaring, herunder erfaring med udviklingsopgaver.

  • Trives i en hverdag med varierende tempo og forskellige opgaver.
    • At du arbejder evidensbaseret og ikke er bleg for at være resultatorienteret.

  • Tager aktiv del i at understøtte et godt arbejdsmiljø med fokus på god trivsel.


Løn og vilkår
Stillingen er på 37 timer i fortrinsvis dagvagter. Der forventes en fleksibilitet i forhold til driften i afsnittet, idet stillingen indebærer en kombination af udviklingsopgaver og klinisk arbejde.

Vi ønsker, at du starter pr. 1. juni 2022 eller snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Vil du være vores nye kollega i Akutmodtagelsen? – Se mere om os her

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38. Du er også velkommen til at besøge afsnittet og vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Vi glæder os til at høre fra dig
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest den 27. april 2022.

Vi holder ansættelsessamtaler ad hoc, så send din ansøgning allerede nu.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Hillerød
  • Onsdag den 27. april 2022

Lignende jobs

  • Environmental Specialist

    Vil du tage din karriere til nye højder i en global vaccinevirksomhed? Vi søger en passioneret Environmental Specialist til at blive en del af vores dynamiske team, der udvikler, producerer og sæ..
    • Psykolog
    • Kvistgård
    Få mere info
  • Psykolog i Fredensborg Kommune, Møllevejen

    Er du klar til at gøre en forskel? Fredensborg Kommune søger en e..
    • Psykolog
    • Fredensborg
    Få mere info
  • Environmental Sustainability Specialist

    About us Topsoe is a leading global provider of technology and solutions for the energy transition. We combat climate change by helping our customers and partners achieve their decarbonization a..
    • Psykolog
    • Kongens Lyngby
    Få mere info
  • Psykolog til Familieindsatsen

    Vi mangler en kollega mere, før vi er et fuldt hold. Er du en erfaren psykolog med kompetencer til at støtte børn og familier? Stillingen er på 37 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. december 2024..
    • Psykolog
    • Allerød
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Hillerød over tid

Dato Alle jobs som psykologer
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2