Psykolog til dagbehandlingsskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Kom og bliv en del af et hurtigt voksende, ambitiøst og mangfoldigt psykologteam, som har let til latter og arbejder sammen som et hold!

Vi søger en autoriseret psykolog med erfaring med at arbejde med børn og unge med neuroudviklingsforstyrrelser og komorbiditet, tilknytningsmæssige udfordringer og belastningsreaktioner. Stillingen er en fastansættelse.

Vi tilbyder

  • En organisation, der utrætteligt arbejder for at gøre en forskel for udsatte og sårbare børn og unge - med klare værdier og en stærk faglig tilgang. Som psykolog i Sputnik får du mulighed for at være med til at forme fremtidens skoledagbehandling.
  • Dygtige tværfaglige og monofaglige kolleger og professionel ledelse. Dine nærmeste samarbejdspartnere bliver psykologteamet og ledere og souschefer i organisationen samt vores visitationsansvarlige. Du får mulighed for på én gang at være tæt på børn, kolleger og ledelsesbeslutninger.

  • En meget varieret opgaveportefølje med stor selvstændighed og frihed. Du bliver tilknyttet to afdelinger sammen med en psykologkollega. Det giver en varieret arbejdsdag og mulighed for et unikt arbejdsfællesskab med samarbejde på tværs af professioner.

  • Intern supervision hver anden uge, fagmøder med kollegial sparring hver anden uge og fast ekstern supervision.
  • Er du ikke autoriseret, tilbyder vi intern og ekstern supervision udover ovenstående, så autorisation kan opnås indenfor en 3-årig periode. Er du autoriseret, har du mulighed for at samle kurser til specialistuddannelsen, da Kursuscenter Sputnik udbyder disse i samarbejde med eksterne specialister.
  • Ansættelse på funktionærvilkår, fuld arbejdsgiverbetalt pension, sundhedsforsikring og gratis frokost. Fleksibilitet ift. at holde fri i skoleferier.

Dine hovedopgaver

  • Faglig opkvalificering og praksisnær sparring til det pædagogiske personale og ledelsen, så de kan varetage deres arbejde bedst muligt.
  • Sparringspartner ved visitation og indskrivningsmøder.
  • Aktiv del af behandlingsplanlægning omkring børnene/de unge, herunder kvalificering og validering af behandlingsplaner.
  • Observationer, psykoedukation og kortere samtaleforløb med børn, unge og forældre. Mulighed for at lave gruppeforløb.
  • Udformning af udtalelser, indstillinger og kognitive test ved behov; særligt WISC og BRIEF. Mulighed for oplæring i relevante test.
  • Vidensformidling på temadage, personalemøder og lignende. Ved ønske også mulighed for at undervise på eksterne kurser.

Hvem er du?

  • Du er cand.psych. med erfaring med børn og unge fra fx PPR, børne- og ungdomspsykiatrien eller andet behandlingstilbud.

  • Du har erfaring med psykologfaglige opgaver som faglig sparring, samtaleforløb, skriftlige udtalelser og evt. test, supervision og vidensformidling. Vi har en stærk psykologgruppe med forskellige kompetencefelter, så det, du ikke kan endnu, kan du lære hos os. Vi hilser velkommen, hvis du også har et særligt kompetencefelt/interesseområde.

  • Du er sikker i din faglighed og samtidig åben og ydmyg over for andre fagpersoners input. Du bliver en del af en organisation, hvor alle faggrupper er ligestillede i det daglige arbejde, og du skal kunne reflektere over din egen praksis.
  • Du er selvledende i et job med stor selvstændighed og har samtidig et organisatorisk blik. Du har lyst til at udvikle organisationen og psykologernes funktion sammen med os.
  • Du er en holdspiller og fleksibel i din prioritering af arbejdsopgaver. I Sputnik har vi en kultur for at hjælpe og støtte op om hinanden.

Hvem er vi?
Du bliver ansat i Skolen Sputniks dagbehandlingstilbud og bliver tilknyttet to afdelinger sammen med en anden psykolog. Vi har børn/unge fra 0.-10. klasse, som er inddelt efter alder og profil (autisme/psykisk sårbarhed og socio-emotionelle vanskeligheder/ADHD).

Sputnik har udover dagbehandling også STU, botilbud og eget kursuscenter. Vi er VISO-leverandør for Socialstyrelsen.

Vores tilgang er systemisk og narrativ, og vi arbejder med en integreret indsats mellem undervisning, socialpædagogik og behandling. Det betyder, at vores personale skal kunne skifte mellem en pædagogisk og en behandlende tilgang i deres dagligdag. En vigtig del af psykologernes opgave er at opkvalificere personalet til at varetage denne del af arbejdet, f.eks. via temaoplæg, sparring og supervision.

Vi er en privat organisation med faste samarbejdsaftaler med mange kommuner.

Arbejdssted
Din base bliver i administrationen på Hejrevej i København NV, men du vil en stor del af ugen være ude lokalt hos børnene og personalet. Vi forventer, at du vil blive tilknyttet vores afdeling på Vesterbro og vores afdeling i Gentofte. Målgruppen her er børn og unge på mellemtrinnet og udskolingen med autisme og psykiske vanskeligheder. Vi sætter dog først det endelige hold, når vi kender dine kompetencer.

"Jeg trives, fordi de ansatte er søde, inkluderende, og jeg griner på arbejdet. Det er vigtigt med faglighed, læring og udvikling som psykolog. Men for mig personligt og fagligt er det også vigtigt at have det sjovt på arbejdet, mellem alt det tunge, seriøse og hårde vi som psykologer oplever i vores arbejde."
Citat fra én af dine kommende kolleger.

Praktisk information
Ansøgningsfrist: Tirsdag d. 22. november kl. 12.
Ansættelse: 1. januar 2023.
Vi holder samtaler mandag d. 28. november.

Send din ansøgning og CV til kontorassistent Olivia Gjelfort på [email protected]

Skriv venligst "Ansøgning psykolog" i emnefeltet.

Stillingen er en fastansættelse efter funktionærloven med 3 måneders prøvetid. Der bliver indhentet børne- og straffeattest.

Kontakt
: Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til leder af psykologteamet Lene Holst Holmgård på 41 78 31 01, psykolog Charlotte Buch på tlf. 22 34 93 83 eller psykolog Nælde Krake på tlf. 20 64 38 73

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=a4d38914)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København NV
  • Torsdag den 08. december 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København NV over tid

Dato Alle jobs som psykologer
4. oktober 2024 1