Studenterrådgivningen i Aarhus søger en psykolog eller socialrådgiver med terapeutisk efteruddannelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København S

Vil du bidrage til at fremme trivsel hos studerende på videregående uddannelser? Er du psykolog eller socialrådgiver med en terapeutisk efteruddannelse? Kan du yde kompetent og kvalificeret rådgivning med terapeutisk dybde, og kan du samtidig bidrage til Studenterrådgivningens øvrige rådgivende og forebyggende indsatser? Vil du arbejde i en organisation, hvor vi er ambitiøse på de studerendes vegne, og hvor vi stiller høje krav til hinanden og er stolte over det vi udretter sammen?

Så har du nu muligheden for at søge en spændende rådgiverstilling i Studenterrådgivningens afdeling i Aarhus. På sigt vil stillingen muligvis få en fremskudt funktion, så du dels vil arbejde fra kontoret i Aarhus, dels ved en uddannelsesinstitution, hvor du både skal varetage rådgivnings- og mere konsultative arbejdsopgaver.

I Rådgivning Aarhus er vi 7 fuldtidsrådgivere (du er den ene), 3 rådgivere som arbejder delvist med rådgivning og delvist med forebyggelse, 2 praktikanter og 1 afdelingsleder. På kontoret er der endvidere 1 sekretær, 1 HR medarbejder, 1 chefkonsulent og 1 studentermedhjælper.

Stillingen er på fuld tid og ønskes besat 1.februar 2023.

Du skal være uddannet psykolog eller socialrådgiver med en terapeutisk efteruddannelse.

Rådgivningsarbejdet

Rådgivningen foregår i forskellige formater: individuelt (fysisk, online, telefonisk og skriftligt via en online selvhjælpsplatform), i grupper og i workshops. Det er de studerendes behov og præferencer, der afgør hvilken hjælp de modtager. Det er en forudsætning, at du kan arbejde med disse forskellige formater og vi vil prioritere ansøgere der har erfaring hermed.

Vi tilbyder korttidsrådgivning (i gennemsnit ca. 3 sessioner), så du skal være motiveret af at arbejde inden for denne ramme og vi vil prioritere ansøgere der har erfaring hermed.

Vi anvender anerkendte, velundersøgte rådgivnings- og terapiformer og arbejder alle med Feedback Informed Treatment (FIT). Det er en forudsætning, at du enten har erfaring med FIT eller tilegner dig det umiddelbart efter din ansættelse.

Det vil endvidere være en fordel, hvis du ud over terapeutiske/rådgivningsfærdigheder også er trænet i at vurdere tilstedeværelse og grad af psykopatologi.

Yderligere kvalifikationer

Vi tager fagligt engagement og initiativrigdom for givet, og vil vægte ansøgere der kan tænke ud af boksen i forhold til, hvordan Studenterrådgivningen på en kvalificeret måde kan hjælpe så mange studerende i mistrivsel som muligt.

Et stigende antal engelsktalende studerende søger vores hjælp, og du skal derfor kunne beherske engelsk i tale og skrift. Vi forudsætter, at du kan arbejde tværfagligt og er en erfaren IT-bruger.

Vi tilbyder

  • Et meningsfuldt arbejde med mulighed for at gøre en forskel for forpinte og samtidig ressourcestærke studerende.
  • En udviklingsorienteret arbejdsplads, der har fokus på faglig og social tilknytning, trivsel og fællesskab hos såvel studerende som medarbejdere.
  • Engagerede kolleger.
  • Nærværende og tilgængelig ledelse.
  • Gode faglige udviklingsmuligheder (herunder sparringsmøder, ekstern supervision i gruppe, faglige temamøder, stop op dage og et årligt personaleseminar med hele organisationen)


Søg stillingen
Søg stillingen via vores elektroniske rekrutteringssystem senest mandag den 28. november 2022.

Du opfordres til at uploade en kort videopræsentation sammen med din skriftlige ansøgning.

Samtaler forventes afholdt mandag den 5. december 2022, Ryesgade 23, 1. sal, 8000 Aarhus C.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte

  • afdelingsleder Sanne Kjær på telefon 30 34 37 67
  • rådgiver Line Aasland Lorenzen telefon 21 89 69 08


Studenterrådgivningen ønsker at fremme ligestilling i alle dens aspekter. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen.

Studenterrådgivningen er en institution under Uddannelses- og Forskningsministeriet, og ansættelse sker i henhold til de statsligt aftalte fællesoverenskomster. Studenterrådgivningen er ikke lønførende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • København S
  • Mandag den 28. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i København S over tid

Dato Alle jobs som psykologer
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1