HAR DU LYST TIL AT GØRE EN FORSKEL I DEN ALMENE UNGDOMSPSYKIATRI, SÅ VÆR MED FRA START, NÅR VI SKAL UDVIKLE VORES AFS...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vores almene afsnit er blevet et selvstændigt afsnit med egen afsnitsledelse. Det gør, at vi har lyst til at tænke nye tanker om den almene ungdomspsykiatri.

Omdrejningspunktet i afsnittet skal bæres af relationsarbejdet, hvor dialog og medinddragelse er i fokus. Derfor søger vi en sygeplejerske der har lyst til at opbygge og sætte sit præg på udviklingen og igangsættelse af nye tiltag i forhold til miljøterapi, behandling og medinddragelse. Vi har brug for dig, som vil bidrage med dette, gerne har en holdning og ønsker at påtage sig ansvarsområder i et nyt team.

Du kan være erfaren eller nyuddannet sygeplejerske, det vigtige er, at du trives i situationer hvor psykisk syge unge har brug for din behandling og nærvær. Samtidig er du god til at skabe relationer og har en interesse i at udvikle sygeplejen. Derudover skal du kunne se det som en fordel at være med til at skabe noget nyt.

Stillingen er på 37 timer. Hvis du ønsker et lavere timetal, skal du anføre dette i din ansøgning. Stillingen er fortrinsvis dagvagt. Du skal beregne et par aftenvagter per måned. Du skal arbejde hver 3. weekend, hvor almendelen er slået sammen med børnepsykiatrien.

Som sygeplejerske i den almene ungdomspsykiatri får du muligheden for at arbejde i et alsidigt døgnafsnit, hvor udviklingen af det gode patientforløb er i fokus. Vi arbejder miljøterapeutisk, hvor struktur for den unge er et vigtigt fokusområde. Derudover støttes den unge i skolegang i den interne skole.

Du får mulighed for at arbejde med unge med et bredt udsnit af psykiatriske diagnoser og problemstillinger, som både har brug for udredning og behandling. Du kommer til at arbejde selvstændigt, men også i tæt samarbejde med de øvrige behandlere som psykiatere, psykologer og socialrådgivere omkring den unges behandling.

Vores tanke er at have et løbende gruppetilbud for de unge i afdelingen, som skal styres af vores specialpsykolog sammen med et miljøpersonale. Gruppen er tænkt som en psykoedukationsgruppe, men det er et tilbud, der skal udvikles.

Da afsnittet også har fokus på den gode udskrivelse, har vi også en mere udgående, ambulant funktion. Derfor vil der på sigt være mulighed for at sygeplejersker samt øvrigt miljøpersonale ansat i afsnittet får patientrettede opgaver ud af huset.

Vores hverdag er også et uddannelsesmiljø for både sygeplejestuderende og lægestuderende. Vejledning af sygeplejestuderende er en del af afsnittes hverdag, hvis du har den kliniske vejleder uddannelse kan opgaven som klinisk vejleder blive din, men det er ikke et krav. Har du to års erfaring, og et ønske om at blive klinisk vejleder, kan vi tilbyde dig uddannelsen som klinisk vejleder.

Vi kan love dig spændende og varierede arbejdsdage, hvor ikke to dage er ens.

Kompetencer

  • Autorisation som sygeplejerske
  • Gerne erfaring med børne- og ungdomspsykiatri
  • Gerne miljøterapeutisk uddannelse
  • Gerne klinisk vejlederfunktion
  • Fagligt engagement
  • Personlig balance og imødekommenhed

Vi kan tilbyde
Et arbejde i de smukke omgivelser ved Roskilde Fjord, dem bruger vi så meget som muligt året rundt. Vi har en spændende og dynamisk arbejdsplads blandt både gode, erfarne såvel som nyere kolleger, hvor refleksion og faglig udvikling er en del af hverdagen.

  • En grundig introduktion
  • Mentorordning
  • Den miljøterapeutiske efteruddannelse
  • Mulighed for at sætte dit præg på den nye udvikling
  • Fokus på godt samarbejde samt gode fysiske rammer
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling via undervisning, temadage, supervision og personaletræning

Ungdomspsykiatrisk Almene afsnit
Afsnittet består af 8 senge som modtager patienter i elektive forløb men også overflytninger fra akut og intensiv afsnittet, som vi har et tæt samarbejde med. I weekenderne arbejder vi fast sammen med børnepsykiatrisk afsnit, som vi deler vagter med. Dette er en ny konstellation, så derfor har vi brug for en sygeplejerske, som kan se udviklingspotentialet i dette samarbejde.

Afsnittet er etableret ved Roskilde Fjord, i en bygning fra 2012 som på bedste vis understøtter de børne- og ungdomspsykiatriske opgaver i relation til døgnregi, herunder både individuel behandling og miljøterapi. I samme bygning er der desuden et afsnit til børn med 9 pladser, og den intensive/akut psykiatri som henholdsvis har 8 og 4 pladser.

Personalet arbejder ud fra en mentaliseringsbaseret, miljøterapeutiske ramme og er organiseret i teams. Miljøterapien tilrettelægges i forhold til hele gruppen af unge, samt individuelt ud fra den enkelte unges ressourcer og behov. Vi arbejder systematisk med undersøgelser og behandlingsplaner.

Personalet er meget engagerede og lægger vægt på åbenhed. Et fast punkt på i det daglige arbejde er vores trivsel i form af vores kollegiale dialog. Vi prioriterer sikkerhed højt og arbejder aktivt for at skabe et sikkert miljø for såvel de unge patienter som personalet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst.

Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 9 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 350 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde. Læs mere om afdelingen her.

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anne Fugmann på 26 28 58 45 eller ledende oversygeplejerske Poul Erik Ravnsmed, 29 27 12 66 hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning

Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021, men vi holder løbende ansættelsessamtaler, så vi hurtigt kan fange de sygeplejersker, der er interesseret.

Ansættelsesdato: 1. august 2021

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Roskilde
  • Søndag den 20. juni 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som psykologer
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 4
3. september 2024 5
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 3
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 2
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 7
16. august 2024 9