Stoa Gruppen søger ny psykolog 37 t./uge pr. 1. maj 2020. - Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du relevant klinisk erfaring og viden om behandling inden for psykiatrien, så læs mere her.

Stoa Gruppen søger ny psykolog, som skal varetage psykoterapeutiske samtaler med vores beboere/brugere i alle 4 afdelinger, samt supervisere vores pædagogiske medarbejdere.

Vi er et mellemstort socialpsykiatrisk behandlingssted beliggende i Skanderborg og omegn, bestående af 2 afdelinger for botilbud, en bostøtte afdeling og et udgående team (se nærmere beskrivelse nedenfor).

Vores speciale er overordnet at hjælpe mennesker med svære personlighedsforstyrrelser af borderline type, svære spiseforstyrrelser eller skizofreni. Mange beboere har komorbiditet med andre diagnoser og flere er selvskadende. Hvordan målgruppen dækkes ind og de behandlingsmæssige specialiseringer, vægtes lidt forskelligt, i de forskellige afdelinger.

Om stillingen
I Stoa Gruppens botilbud er psykoanalytisk orienteret psykoterapi en del af behandlingstilbuddet til beboeren. Det drejer sig om psykoterapeutiske samtaler, der er målrettet svære psykiske lidelser og som tilpasser sig den personlighedsstruktur og de specifikke psykiske symptomer den enkelte har.

Vi søger en ny psykolog, som har klinisk erfaring med netop denne målgruppe.

En psykolog, som desuden har interesse i at bidrage til at skabe sammenhæng i vores behandling, dvs. terapien, miljøterapien, de socialfaglige metoder og vores værdigrundlag.

Psykologen må have gode samarbejdsevner og bidrage til en koordineret indsats for vores beboere/brugere. I arbejdet er der interne samarbejdsflader med øverste ledelse, afdelingsledere, pædagogiske medarbejdere, samt vikarer. Eksternt er der samarbejdsflader med psykiatrien, pårørende, kommune, egen læge m.m.

Psykologen må have viden om de dynamikker/gruppedynamikker der opstår i samarbejdsrelationer internt og eksternt, når man arbejder med mennesker som har svære forstyrrelser. En gruppeanalytisk baggrund vil være en fordel.

Psykologen må kunne lave psykologiske undersøgelser og erfaring med diagnostiske udredninger er et plus.

Ud over at lave psykoterapi med vores beboere/brugere, må psykologen have erfaring med supervision, da en stor del af jobbet, vil bestå af at supervisere det pædagogiske personale.

Psykologen må således kunne administrere at have flere funktioner i organisationen, samt kunne arbejde ud fra forskellige adresser på forskellige dage. Der vil desuden være skriftlige arbejdsopgaver, samt mødedeltagelse internt og ind imellem eksternt, hvis det vurderes relevant.

Psykologen må have godt overblik, være fleksibel og kunne administrere et vist opgavepres.

Psykologens nærmeste samarbejdspartnere er vores 3 afdelingsledere. Alle refererer til direktøren/øverste ledelse.

Vi forventer åbenhed for – og gerne erfaring med – compassion/mindfulness.

Da vores lokaler ligger på flere adresser, forventes det at man har kørekort og selv kan transportere sig.

Om Os

Vores vision er, at være et stærkt forbillede i god behandling af mennesker med sindslidelser.

Indadtil i organisationen betyder det, at vi er et godt behandlingssted, hvor beboerne kan lide at være, hvor de udvikler sig, og hvor de føler sig hørt og inddraget i beslutningerne om deres eget liv. Det betyder også, at vi er en velfungerende, rummelig og åben arbejdsplads for vore medarbejdere, at vi har en stærk vidensdelingskultur samt stor faglig og personlig diversitet i medarbejdergruppen. Endvidere betyder det, at vi evaluerer vores praksis og herigennem øger kvaliteten i arbejdet. Vi arbejder med os selv igennem supervision og igennem faglig debat og sparring i organisationen.

Vores aktiviteter ligger fordelt på flere adresser. Dels centralt i Skanderborg, i form af Botilbuddet på Adelgade 2b med plads til fem beboere, samt en række individuelle lejligheder med forskellige adresser for vores længerevarende botilbud og bostøtte. Dels på landet mellem Skanderborg og Horsens, hvor vi driver botilbuddet Stainagaard. Dertil har vi beboere tilknyttet vores udgående team i hele Jylland. Vi har desuden administration og lokaler for bostøttens træningsgruppe centralt i Skanderborg, samt møde- og kontorlokaler for ledelse og administration på Smedebakken 6, i landsbyen Tønning ved Brædstrup.

Du kan læse meget mere om Stoa Gruppen på vores hjemmeside www.stoa.dk

Kontakt direktør Heidi Sørensen, for yderligere information på: 40779794 eller [email protected]

Hvis ovenstående har vakt din interesse, så send os en ansøgning snarest og senest d. 15. marts 2020. Første samtalerunde finder sted torsdag d. 26. marts.

Som følge af persondataforordningen, giver du ved at sende os en ansøgning, tilsagn om, at vi må behandle dit CV og din ansøgning. Det tilsendte vil kun være tilgængeligt for de medarbejdere, som er involveret i rekrutteringsprocessen. Al data slettes efterfølgende indenfor et halvt år, med mindre vi laver anden aftale med dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Skanderborg
  • Søndag den 15. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Skanderborg over tid

Dato Alle jobs som psykologer
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1