Pårørendepeer-medarbejder søges til sengeafsnit i Psykiatrien Vest Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Vil du være med til at gøre en forskel for pårørende til en med psykisk lidelse?

Har du personlige bearbejdede erfaringer med at være pårørende til en med psykisk lidelse, som er blevet behandlet i psykiatrien?

Ønsker du at bruge dine erfaringer som pårørende til gavn for andre pårørende?

Så er du måske vores nye pårørendepeer-medarbejder i Psykiatrien Vest i Slagelse. Stillingen er på 10 timer pr. uge.

Som pårørendepeer-medarbejder er du ansat på voksenpsykiatrik sengeafsnit SL5. Din primære opgave vil være at have samtaler med pårørende med afsæt i dine egne erfaringer. Du skal som pårørendepeer-medarbejder støtte pårørende i deres proces ud fra dine egne erfaringer med at være pårørende til en i psykiatrien. Det er derfor afgørende, at du har erfaring med at være pårørende til en, som har eller har haft et forløb i på et sengeafsnit i psykiatrien, og du er klar til at dele dine erfaringer som pårørende.

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor samtalerne med de pårørende vil finde sted i pårørendegrupper og pårørendecafé. Der kan også aftales individuelle samtaler uden for disse tilbud. Pårørendegrupper og pårørendecafé er nye tiltag, som du vil være med til at udvikle, hvorfor du skal have lyst til at være med til dette. Jobbet som pårørendepeer-medarbejder er 10 timer ugentlig sen eftermiddag/aften i tidsrummet 15-21 og/eller i weekenden. Vi forestiller os, at du arbejder 2 til 3 dage om ugen, som placeres i samarbejde med dig.

Hvad rummer stillingen?

  • Du har samtaler med pårørende, som ønsker dette, samt deltager i andet pårørenderelateret arbejde. Samtalerne kan foregå i pårørendecafé, pårørendegrupper eller individuelt ved fremmøde, telefonisk eller virtuelt over skærm.
  • Du skal byde ind med pårørendeperspektiver i samarbejdet med det øvrige personale.
  • Du gennemgår et introduktionsforløb og deltager løbende i faglig sparring samt får en mentor tilknyttet.
  • Du vil modtage supervision.
  • Du skal løse mindre administrative opgaver såsom at kommunikere med kollegaer via mail og kalender i Outlook.

Vi forventer at du

  • Har været eller er pårørende til en, som er eller har været indlagt på et sengeafsnit i psykiatrien, og også gerne har erfaring med at være pårørende til en, som har benyttet en psykiatrisk akutmodtagelse.
  • Er kommet så langt i din egen pårørendeproces, at dine erfaringerne som pårørende er bearbejdede, og du kan dele dine erfaringer og skabe håb for pårørende i samtalerne.
  • Kan tage udgangspunkt i den pårørendes behov og herigennem lytte og spejle deres følelser ud fra dine egne erfaringer.
  • Kan skabe forståelse for, hvordan den pårørende indgår som et vigtigt led i recoveryprocessen hos deres nærmeste med psykisk lidelse.
  • Kan støtte den pårørende i processen med at samarbejde med personalet i psykiatrien.
  • Har lyst til at sætte egne erfaringer i spil i det tværfaglige samarbejde.
  • Har gode samarbejdsevner, en anerkendende tilgang til andre mennesker og kan arbejde selvstændigt.

Der er ingen formelle uddannelseskrav, men det er en fordel, hvis du har erfaring med at indgå i relationer med andre. I forbindelse med opstart deltager du i et introduktionsforløb.

Din nye arbejdsplads

Afsnit SL5 er et integreret sengeafsnit med en brugerstyret seng og med plads til 16 patienter i alderen 18-75 år. Du finder os i det nye og moderne psykiatrisygehus i Slagelse. Vi behandler blandt andet patienter, der lider af psykiatriske lidelser som skizofreni, psykoser, svære depressive og bipolare sygdomme samt svære personlighedsforstyrrelser.

Vi varetager hele og længerevarende patientforløb med aktiviteter i samarbejde med vores aktivitetsmedarbejdere.

Vi arbejder målrettet med nedbringelse af tvang og deeskalering i sygeplejen. Sammen udvikler vi ny læring og viden på området.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 10 timer ugentligt, gerne med start den 1. april 2024 eller snarest muligt derefter. Du vil blive aflønnet efter FOAs gældende overenskomst for peer-medarbejdere.

Søg jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så send en motiveret ansøgning med CV og evt. anden relevant dokumentation.

Ansøgningsfrist 13. februar 2024

Samtaler forventes at finde sted 26. februar 2024

Yderligere oplysninger

Du kan få flere oplysninger om jobbet hos oversygeplejerske Tina Andersen, tlf. 51 42 18 39 og Christina Neergaaard, tlf. 24 98 23 12.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Hvis du gerne vil have oplysninger om peerstøtte til pårørende kan du kontakte PsykInfo i Region Sjælland på telefon 70 250 260 eller mail [email protected].

Du kan læse mere om peerstøtte til pårørende på www.regionsjaelland.dk/paaroerendepeer.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Slagelse
  • Tirsdag den 13. februar 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Slagelse

    Vi søger to psykologer/specialpsykologer til Regionsfunktionen for PTSD og Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Psykiatrien Vest, 3 dage i Slagelse og 2 dage i Vordingborg. Vi søger psykologer..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Har du personlige erfaringer med at være pårørende til et menneske, som er blevet behandlet i ældrepsykiatrien? Ønsker du at bruge dine erfaringer som pårørende til gavn for andre pårørende? Har du..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    Vi søger en specialpsykolog eller psykolog gerne med erfaring fra psykiatrien. Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling. Stillingen er til besættelse pr.1. oktober 2024. I stilli..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Roskilde

    Er du ved at falde i søvn over dårlige jobopslag? Så er det nu du skal finde kaffen frem og læse videre… For vi søger en dygtig psykolog der elsker familiearbejde. Vores kompetente og imøde..
    • Psykolog
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som psykologer
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 6
20. juni 2024 6
19. juni 2024 5
18. juni 2024 5
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 5
14. juni 2024 5
13. juni 2024 5
12. juni 2024 6
11. juni 2024 8
10. juni 2024 9
9. juni 2024 8
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8