Kontaktperson til F-ACT team, Distriktspsykiatrien Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Skal du med på vores hold i en weekend- og vagtfri stilling?

Skal du arbejde i en distriktspsykiatri med gode kollegaer?

Sætter du det gode patientforløb i centrum?

Er du interesseret i en stilling som kontaktperson?

Vi søger en kontaktperson med psykiatrisk erfaring til vores F-ACT team i Slagelse, der varetager behandlingen af patienter med bipolare lidelser.

Vi udbyder en fuldtidsstilling stilling.

Vores team er tværfagligt sammensat og består af sygeplejersker, speciallæge, specialpsykolog, socialrådgiver, sekretær samt en peer-medarbejder.

Vores F-ACT Team er geografisk placeret i Slagelse. Vi er et ambulant behandlingstilbud med regionsfunktion, hvor vi har patienter tilknyttet i et bredt geografisk område. Vi modtager borgere over 18 år til udredning og behandling. Teamet er ét ud af fire F-ACT teams i Distriktspsykiatrien Syd.

F-ACT er fleksibel udgående og opsøgende behandling i nærmiljøet.

F-ACT er en metode for ambulant psykiatrisk behandling, der har en fleksibel tilgang til patienterne med udgangspunkt i, hvor de er i deres sygdomsforløb.

Der tilbydes intensiv behandling i perioder, hvor der er brug for det og det nedjusteres til individuel tilpasset standardbehandling, når patienten får det bedre igen.

Patienten tilknyttes et tværfagligt team (F-ACT team). Hvem fra teamet, der bedst kan hjælpe i den aktuelle situation, vurderes løbende. I perioder kan der være flere, der samarbejder om behandlingen. Målet er, at alle patienter får den rette behandling og at behandlingen kan være intensiv i de faser, hvor der er behov for dette.

Pr. 1. september 2024 skal vi stå for det integrerede dobbeltdiagnosetilbud i Psykiatrien Vest.

Integreret dobbeltdiagnosebehandling vil indledningsvis fra 1. september 2024 være et tilbud i alle vores 4 F-ACT teams. Efter sommerferien vil der for det ambulante personale være løbende kurser i rusmiddelbehandling og substitutionsbehandling.

Hvad giver vi og F-ACT dig?

Du får mulighed for at ”specialisere” dig i patientgruppen og gøre en forskel.

Du er medansvarlig for tilrettelæggelse af patientforløb, og du skal varetage selvstændige individuelle patientsamtaler i hjemmet eller ambulatoriet og som noget forholdsvis nyt har vi implementeret videokonsultationer, der er en del af vores samlede behandlingstilbud til vores patienter. Vi arbejder med en recovery orienteret tilgang til patienterne og vægter arbejdsmiljø og trivsel højt.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du skal have forståelse for målgruppens kompleksitet og være god til at møde patienterne, der hvor de er samt have blik for deres ønsker og behov. Vi forventer at du forstår betydningen af aktivt, at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen.
  • Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være en del af teamet samt bidrage til teamet. Du har lyst til og kan se en værdi i det tværfaglige- og tværsektorielle samarbejde. Du forstår betydningen af aktivt at medinddrage patienten, de pårørende og øvrige relevante samarbejdspartnere i behandlingen.
  • Du skal kunne planlægge din egen arbejdstid og prioritere dagens opgaver.
  • Du forholder dig reflekterende til egen og kollegaers praksis samt har en god forståelse for vigtigheden af dokumentation og gerne erfaring med at arbejde i Sundhedsplatformen.
  • Du kan se en værdi i at have et godt arbejdsmiljø.
  • At du har kørekort, da vi har et arbejde, hvor vi kører ud til patienterne i vores distriktsbiler.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor

  • Der er en dynamisk og engageret personalegruppe
  • Med gode muligheder for faglig udvikling, kollegial sparring og tværfaglige konferencer
  • Der er on-boarding forløb og god introduktion til stillingen
  • Der er en tværfaglig afsnitsledelse bestående af en oversygeplejerske, ledende specialpsykolog samt ledende overlæge, der lægger vægt på en åben dørs politik og som ser det enkelte individ
  • Hvor supervision, trivsel og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge sin hverdag, prioriteres
  • Der er plads til forskelligheder
  • Vi arbejder med en recovery orienteret tilgang
  • Der er tilfredse patienter

Lyder ovenstående som noget for dig, skal du ikke tøve med at sende din ansøgning afsted til os. Vi indkalder løbende til samtaler og stillingen kan således besættes hurtigt. Ansøgningsfrist den 14. juli 2024.

Yderligere oplysninger om stillingen samt evt. stillings- og funktionsbeskrivelse kan indhentes ved henvendelse til oversygeplejerske Hanne Bjerre Danielsen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes reference samt straffeattest ved alle ny ansættelser i Psykiatrien.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 08.07.2024
  • Psykolog
  • Slagelse
  • Søndag den 14. juli 2024

Lignende jobs

  • Psykolog i Slagelse

    Vil du have den vildeste faglige udvikling, hvor alt er tilrettelagt for dig? Psykiatrien [xxxxx] søger autoriserede psykologer til vores uddannelsesstillinger til specialpsykologer i..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Kalundborg

    Om jobbet I forbindelse med udvikling og etablering det nye let tilgængelige behandlingstilbud til børn og ugen i psykisk mistrivsel, søger Fagcenter Børn og Familie en klinisk psykolog med autor..
    • Psykolog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    På SL 8 har vi høj faglighed og tid til at fordybe os i den enkelte patient håb, drømme og behov. Det kan være en uforudsigelig hverdag, men altid i trygge rammer. Vi sætter sammenhold og sikke..
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info
  • Psykolog i Slagelse

    I Afdeling for Retspsykiatri søger vi 4 sygeplejersker i delte stillinger. Stillinger er fordelt mellem at være i dagvagter på hverdage på et af vores retspsykiatriske afsnit (SL9, SL10, SL11,.
    • Psykolog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som psykologer
25. juli 2024 9
24. juli 2024 9
23. juli 2024 8
22. juli 2024 8
21. juli 2024 9
20. juli 2024 9
19. juli 2024 8
18. juli 2024 9
17. juli 2024 8
16. juli 2024 8
15. juli 2024 9
14. juli 2024 11
13. juli 2024 11
12. juli 2024 11
11. juli 2024 11
10. juli 2024 10
9. juli 2024 9
8. juli 2024 8
7. juli 2024 8
6. juli 2024 8
5. juli 2024 8
4. juli 2024 7
3. juli 2024 6
2. juli 2024 6
1. juli 2024 6
30. juni 2024 6
29. juni 2024 6
28. juni 2024 6
27. juni 2024 6
26. juni 2024 7
25. juni 2024 7