Receptionist, deltid - Mercedes-Benz

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Er du serviceminded og udadvendt, og går du og dagdrømmer om at vide alt om Mercedes-Benz nyeste modeller og måske endda komme ud at prøvekøre dem? Så er du måske Ejner Hessels nye receptionist til Mercedes-Benz personbiler i Aarhus.

Vi søger en smilende og serviceminded receptionist til vores topmoderne Aarhus-afdeling. Vores Aarhus-afdeling er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz og Renault/Dacia, hvor du vil komme til at sidde i vores Mercedes-Benz personbilsafdeling. Dine arbejdstider vil ligge i tidsrummet mandag til fredag kl. 10.00 - 17.30. Da vi oplever et stigende antal besøgende i vores bilhus frem til lukketid, har vi derfor brug for dig til at varetage receptionen frem til lukketid kl. 17.30 hver dag. Stillingen er begrænset til 26 timer/ugen, med mulighed for mere.

Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor ikke to dage er ens. Du vil desuden opleve et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er fart på og humøret er højt. Du vil således have stor kontakt med kunder såvel som kolleger. Vi sørger for den grundige oplæring, moderne faciliteter og gode kolleger. Din primære opgave er at sikre, at vores kunder får en god velkomst når de træder ind ad døren.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Kundemodtagelse.
  • Forestå prøvekørsler, styring af returbiler, transportbestilling samt udlevere og modtage nøgler.
  • Oprydning, rengøring og generel pleje af vores faciliteter herunder bl.a. mødelokaler og kantine.
  • Forplejning og bestilling af diverse varer og opdækning/oprydning til møder.
  • Modtagelse og chipning af nye vogne.
  • Koordinering af den interne vognpark.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Du bliver ikke kun en del af det lokale Hessel-team i Aarhus bestående af 250 medarbejdere, men du får også cirka 1.500 kolleger fordelt over vores 27 afdelinger rundt om i landet, som blandt andet består af et stærkt, internt salgsnetværk af kolleger. Som receptionist i en af Hessel’s største afdelinger vil du hurtigt få et indblik i alle afdelinger og især have stor sparring med værkstedet og salgsteamet. Vilkår forhandles individuelt og tiltrædelse sker 1. november eller efter aftale. Vi tilbyder yderlige attraktive ansættelsesvilkår, herunder sundhedssikring.

Du har formentlig en baggrund som receptionist, kundemodtager, butiksassistent eller lignende. Allervigtigst er, at du har du stor erfaring med kundebetjening og altid møder kunderne med et smil, også når det går stærkt. Derudover er du udadvendt, empatisk og formår at være en central teamplayer. Trods din udadvendte facon går du ikke på kompromis med detaljen, og du arbejder således struktureret og proaktivt - og følger altid opgaverne til dørs. Samtidig formår du at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Kontakt projektleder, Louise Mahr Hessel på telefon 7211 5051 eller mail [email protected], hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Århus C

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Århus C over tid

Dato Alle jobs som receptionister
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1