Securitas søger flere receptionistafløsere på deltid til hovedstadsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Som receptionistafløser i Securitas, skaber du hver dag tryghed for vores kunder, deres medarbejdere og vores samfund. Det kræver ikke, at du har store titler og overarme, men at du kan vise empati, høj service, nærvær og handlekraft. En receptionist fra Securitas er altid, hvor det sker.

Vil du være, hvor det sker?
Forestil dig en arbejdsplads, hvor du kan være, hvor det sker, for du er det bankende hjerte ude ved vores kunder. Det er dig de kommer til, når der skal ordnes til møder, når de skal have hjælp til det praktiske i huset eller helt traditionelt, når der skal omstilles til den rigtige medarbejder. Lige gyldig opgaven, så er du med til at skabe tryghed for dem.

Er du klar til at gribe udfordringen?
Som receptionistafløser er du den første kunderne møder, det er dig, som skaber det gode indtryk og får gæsterne til at føle sig velkommen. Du står for kundekontakten, og har altid øje for det høje serviceniveau, der skaber tryghed for kunderne. For det er med dit smil og din service, at du skaber ro, troværdighed og glæde. Kort sagt, du efterlader et venligt og professionelt førstehåndsindtryk.

Hvad kan du forvente som receptionistafløser?
Det specielle ved vores receptionistafløser er, at du bliver knyttet til forskellige receptioner ved vores kunder, hvilket giver dig stor afveksling i hverdagen og stor fleksibilitet. Så du kan være sikker på, at ikke to dage er ens. Og bare rolig, selvom det bliver mange receptioner, så har vi din ryg, for hos os bliver du lært godt op og klædt ordentligt på.

Vi søger deltids receptionistafløsere, der får en kontrakt på 108-130 timer. Arbejdstiden er primært mandag til fredag i tidsrummet 07-18. Der kan forekomme aften-, weekend- og helligdagsarbejde.

Hvad er vores forventninger til dig?
Som en del af vores afløserteam er det vigtigt, at du er utrolig opmærksom på dine omgivelser og handler ud fra dit indre servicegen. Derfor ser vi gerne, at du har erfaring fra restaurations- og hotelbranchen eller lignende. Du kan altid blive udfordret på spændende opgaver, der spænder bredt, hvorfor du skal kunne tilpasse dig til situationen og handle derfra. Vi er selvfølgelig også nysgerrig på mennesket bag uniformen, så vi ser gerne at: 

  • Du er serviceminded ud til fingerspidserne, god til at aflæse mennesker og møder dem i øjenhøjde 
  • Du er en holdspiller, som er fleksibel ift. arbejdstider og timetal
  • Du er en selvstændig problemknuser, som skaber overblik og tager styringen i det uforudsete 
  • Du er klar og forståelig i din kommunikation (mundtlig og skriftlig) 
  • Du taler og skriver dansk og kan begå dig på engelsk skriftligt og mundtligt
  • Du har flair for IT, så du kan begå dig i vores forskellige systemer
  • Men vigtigst af alt, matcher du vores værdisæt; ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed.

Hvad vi tilbyder dig:
I Securitas mærker du et stærkt sammenhold med professionelle, søde og servicemindede kollegaer. Dit nære team er dedikeret og engageret og sammen giver i et venligt og professionelt førstehåndsindtryk. Du vil opleve, at der er solid opbakning fra både din leder og kollegaerne. Din leder er nærværende og kan også selv hoppe i uniformen. Du bliver en del af en respekteret, sund og alsidig arbejdsplads med gode vilkår. En arbejdsplads, hvor du bliver til noget. For det er stedet, hvor du både får frihed, ansvar og indflydelse samt plads til at udleve dine ønsker og ambitioner. Alt i alt er Securitas stedet, hvor der er plads til højt humør, det brede smil og det kollegiale sammenhold.

Er du klar til at mærke sammenholdet og skabe tryghed? 
Så ansøg igennem vores rekrutteringsproces og vis din motivation for at blive en del af sammenholdet. Skulle du have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Brynhild Kjælnes på [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig – kom og vær, hvor det sker!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Glostrup
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i Karlslunde

    Receptionist søges til organisation/virksomhed i 2690 Karlslunde
    • Receptionist
    • Karlslunde
    Få mere info
  • Receptionist (vikar) i København

    Receptionister til vikariater i spændende virksomheder Er du udadvendt, koordineringsstærk og serviceorienteret? Kan du smile med øjnene og trives du med daglig kontakt til mange forskellige .
    • Receptionist
    • København
    Få mere info
  • Receptionist i København

    Perfekt studiejob – eller job til dig der ønsker at supplere din indtægt! Bliv receptionist hos Kelly, hvor du gør en forskel hos vores kunder. Vi søger servicemindede receptionister til afl..
    • Receptionist
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som receptionister
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1