Kundemodtager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Brænder du for kundeservice i særklasse, og har du et stærkt overblik og kan skabe struktur? - så er det måske netop dig, vi mangler til et spændende og alsidigt job som kundemodtager inden for vores to brands Nissan og Toyota.

VÆR MED TIL AT SIKRE PROFESSIONEL KUNDEMODTAGELSE

Hos Terminalen Roskildevej i Taastrup søger vi en kundemodtager, som skal være med til at sikre professionel modtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så kunderne altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefonen. Som kundemodtager får du ansvar for oprettelse af ordrer samt varetagelse af effektiv booking af arbejdet på værkstedet i samarbejde med resten af teamet. Du vil ligeledes skulle formidle kundernes ordre til vores mekaniker samt rådgive kunderne om vedligeholdelse af deres biler. Arbejdsopgaverne vil desuden omfatte opfølgning, arkivering, daglig fakturering af udført arbejde samt modtagelse, udlevering og gennemgang af kundebiler.

Hos Terminalen går vi meget op i, at vores medarbejdere skal være eksperter inden for deres arbejdsområde. Det betyder, at vores medarbejdere altid bliver opdateret og uddannet, så de har den rigtige viden inden for vores bilmærker.

HOLDSPILLER MED SKARPT OVERBLIK

Forventeligt kommer du fra en lignende stilling, hvor du har været vant til professionel kunderådgivning. Du er serviceminded og trives med at have bred kontaktflade med mange forskellige kundetyper både telefonisk og personligt. Samtidig er du tålmodig og empatisk over for kunder og stræber efter, at de altid får den bedste oplevelse i vores forretning. Du er proaktiv i din tilgang til arbejdet og kan arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver. Overblik og struktur er vigtige parametre i din dagligdag.

Som person har du et smittende positivt humør, samt stort fokus på et godt samarbejde på tværs af huset, hvor du befinder dig godt i et arbejdsmiljø med fart over feltet. Interessere for biler er en stor fordel, og kørekort er et krav.

DIT NYE JOB - DIN NYE ARBEJDSPLADS

Bliv del af vores forhandlerkæde Terminalen, som er en multibrand kæde med seks forretninger i Danmark, hvor målsætningen er, at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris. Du vil blive del af en moderne arbejdsplads hos Terminalen Roskildevej i Taastrup med 21 dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Desuden tilbydes du en stilling med faglig udfordring og mulighed for personlig udvikling.

Som medarbejder hos Terminalen A/S vil du desuden blive del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche. Vores fire værdier troværdighed, ærlighed, handlekraft og købmandskab er i live lokalt og udleves hver dag. Dette kommer blandt andet til udtryk i vores nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og vores medarbejdere er drivkraften for vores succes.

ER DU INTERESSERET?

Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning i vores rekrutteringsportal. Du ansøger via linket "søg stillingen". Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte Filialdirektør Michael Gerstenfeldt på telefon 2335 0104 eller på mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Taastrup
  • Lørdag den 31. juli 2021

Lignende jobs

  • Receptionist i Hellerup

    Til vort friske team søger vi venlige og glade personligheder, der forstår at holde flere bolde i luften på én gang samt at være naturlig og serviceminded. Vi kan tilbyde et udfordrende og ansv..
    • Receptionist
    • Hellerup
    Få mere info
  • Receptionist i Rødovre

    ReceptionistVil du være en del af Vestbads team af receptionister/cafémedarbejdere?I Vestbad er vi lige nu på udkig efter dygtige folk, som kan indgå i teamet. Det er primært aften/weekend-va..
    • Receptionist
    • Rødovre
    Få mere info
  • Receptionist i Karlslunde

    Receptionist søges til organisation/virksomhed i 2690 Karlslunde
    • Receptionist
    • Karlslunde
    Få mere info
  • Receptionist i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Receptionist
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som receptionister
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1