Rekrutteringsfirma

Receptionist og kontorkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Trives du i en supportrolle, hvor du med dit store strukturgen og imødekommende væsen sikrer en velfungerende reception og et effektivt kontor? Så er du måske den nye receptionist og kontorkoordinator til M+ Ejendommes kontor ved havnen i Horsens.

Handlekraftig ejendomsudvikling


M+ Ejendomme driver en stor ejendomsportefølje samt en række ejendomsudviklingsprojekter. Den velkonsoliderede ejendomsvirksomhed fokuserer benhårdt på at udvikle et bredt funderet servicekoncept, og har en ambition om at udvikle en moderne ejendoms- og servicevirksomhed i den ledende ende af branchen.

Til at sætte tingene i system og lette hverdagen for kollegerne søger virksomheden nu en receptionist og kontorkoordinator. I denne rolle står du for den første kontakt med kunder og samarbejdspartnere (særligt erhvervs- og boliglejere), som henvender sig fysisk, skriftligt eller telefonisk, og som du guider sikkert videre i organisationen. Du får derudover blandt andet de følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for receptionen inkl. vært/værtinderolle på kontoret samt håndtere skriftlige og telefoniske henvendelser
  • Ansvarlig for kontorforhold, herunder alt fra indkøb af kontorartikler og klargøring af mødelokaler til fejring af mærkedage og planlægning af interne arrangementer
  • Koordinere fremvisninger af lejemål samt håndtere opsigelser og andre henvendelser fra lejerne
  • Administrativt arbejde, herunder assistere på PA-opgaver for ledelsen, udlejningsfunktionen og ejendomsadministratorerne

Superkoordinator med et sublimt servicegen


Vi søger dig, som begejstres af planlægning og koordinering, og som har en naturlig interesse i at bidrage med effektive indspark, som optimerer hverdagen. Du har et overblik udover det sædvanlige, og når du først har fået opbygget en god forståelse for forretningen og de enkelte funktioners ansvarsområder, bliver du derfor et uundværligt bindeled på kontoret.

Du er typen, som kan tale med enhver, og med dit imødekommende væsen og servicemindede facon får du derfor guidet kunder og samarbejdspartnere godt videre i organisationen. Du står desuden altid klar til at hjælpe en kollega, der måtte have brug for det. Du er nemlig både fleksibel og evner at holde hovedet koldt i en hverdag, hvor mange ønsker at trække på dine stærke kompetencer. Sidst, men ikke mindst, har du gode IT-færdigheder, og sprogligt behersker du både dansk og engelsk.

Den fedeste arbejdsplads


M+ Ejendomme A/S er ejet af Michael Mortensen og indgår i M+ koncernen, som for nyligt har skiftet navn fra CASA Group. Selskabets historie går helt tilbage til 1985, men har efter en omfattende vækst af ejendomsporteføljen over de senere år iværksat en større strategisk fokusering og en omfattende ændring af organisationen.

Værdierne er de samme som de oprindelige, og alt hvad virksomheden foretager sig er gennemsyret af de grundlæggende dyder om godt købmandskab, konstant udvikling, handlekraft, nærhed til kunderne og ordentlighed. Dagligdagen er kendetegnet ved et uformelt og humoristisk arbejdsmiljø samt en ambition om at være det fedeste sted at arbejde.

Interesseret?



Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Receptionist", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Receptionist
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som receptionister i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte receptionist i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal receptionister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte receptionister i Horsens over tid

Dato Alle jobs som receptionister
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 2