Ambitiøs Project Controller – Aarhus/Brande

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Brænder du for at indgå i en kompetent økonomiafdeling i en international orienteret virksomhed, hvor faglig udvikling og medarbejdertrivsel er omdrejningspunktet? Ønsker du at spille en afgørende rolle for udvikling og styring af virksomhedens projektøkonomi. Så er stillingen i Give Steel A/S lige noget for dig.

Give Steel A/S er en hurtigtvoksende virksomhed, der er kendt for at give medarbejderne en stor grad af medindflydelse, frihed under ansvar og spændende, udfordrende arbejdsopgaver. Du bliver en del af et professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og en høj grad af fleksibilitet i en virksomhed, der konstant stræber efter at være på forkant og have fokus på udvikling.

Du tilbydes en spændende stilling i en dynamisk vækstvirksomhed, hvor du får mulighed for at gøre en forskel

Som virksomhedens nye Project Controller bliver du en del af økonomiafdelingen med 11 dygtige kolleger, som arbejder målrettet på at opnå de bedste resultater, og hvor optimering og automatisering spiller en væsentlig rolle. Du får reference til virksomhedens økonomidirektør.

Du får en selvstændig rolle med en stor grad af indflydelse og ansvar for alle facetter af Project Controlling opgaven – dvs. planlægning, controlling, sparring, rapportering, analyser og kommunikation. Dine arbejdsopgaver vil bestå af at drive og udvikle virksomhedens projektøkonomistyring i tæt samarbejde med dine kollegaer.

  • I dagligdagen fungerer du som Business Partner for projektlederne. I har tæt, løbende dialog, som specielt ved måneds- og årsafslutning er intensiveret. Identificerer du konkrete afvigelser eller potentielle, fremtidige udfordringer, da følger du op og sikrer korrigerende tiltag i din controlling
  • Du bidrager til den månedlige rapporteringspakke til ledergruppen, hvor en del af opgaven består i at videreudvikle rapportering og forbedre beslutningsgrundlag for ledelsen
  • Du vil på daglig basis arbejde med beregning og analysering af kostpriser, stålprisers indvirkning på projekter, estimering, tilretning og opfølgning på projektbudgetter, analyse af projekter og projektgrupper samt deres indvirkning på regnskabet.
  • Endvidere vil du få ansvar for at drive et større udviklingsprojekt for hele projektøkonomien, hvor automatisering og gennemsigtbarhed spiller en stor rolle.

Din dagligdag bliver på virksomhedens Projekt- og Salgskontor i Aarhus, og du planlægger efter behov at arbejde på hovedkontoret i Brande.

Afdelingen er kendt for at være forandringsparat, og at stræbe efter at gøre tingene så enkelt som muligt. Vidensdeling er en naturlig del af dagligdagen, og du vil få rig mulighed for at bringe dine kompetencer i spil.

Du er proaktivt tænkende og har gode kommunikationsevner

Du har en videregående økonomisk uddannelse som cand.merc.aud., HD-R eller tilsvarende på bachelor- eller kandidatniveau og solid erfaring med et bredt spænd af opgaver indenfor Financial eller Business Controlling – gerne fra et større revisionshus og/eller en opererende/projektstyret virksomhed. Du er en stærk analytiker, yderst Excel-kyndig og har gerne kendskab til Dynamics 365 og relevante BI-systemer.

Det er et stort plus, hvis du allerede har erfaring som Project Controller, men det er ikke en forudsætning for at kunne udfylde stillingen.

  • Du brænder for udvikling, har en energifyldt tilgang til opgaveløsning og et forretningsmæssigt mindset
  • Du arbejder selvstændigt, ambitiøst, grundigt og omhyggeligt med at drive dine processer og opgaver i mål
  • Du er god til at skabe relationer og klart kommunikerende ud i organisationen
  • Du er ærlig, løsningsorienteret, arbejder struktureret og overholder aftaler
  • Du har et godt humør og en positiv tilgang, og du trives med forandringer og en dynamisk hverdag

Ambitiøs virksomhed med højt til loftet og en uformel og positiv omgangstone

Når du træder ind ad døren hos Give Steel, vil du opleve en uformel stemning og et godt kollegaskab i en løsnings- og udviklingsorienteret virksomhed. Du vil opleve en hverdag i en ejerledet virksomhed med en flad struktur, hvor der er stor grad af dynamik og kort vej til handling.

Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag i et miljø, hvor der er stort og kontinuerligt fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel. Du får stor grad af ansvar og medindflydelse, og du vil møde en åbenhed i virksomheden for at hjælpe hinanden i mål.

Give Steel A/S er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner til såvel simpelt som komplekst byggeri.

Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed. Virksomhedens Salgs- og projektafdeling er placeret i Søren Frichs Parken i Aarhus, mens afdelingen for design og BIM-modellering ligger i Polen. De seneste 15 år er der investeret mere end 200 millioner i at fremtidssikre produktion, råvarer, afsætning og digitale værktøjer.

Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 450 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter virksomheden på udvikling af sine medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. For konkrete projekter se: https://givesteel.com/referencer/

Har ovenstående vakt din interesse?

Ansøg venligst via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C
  • Onsdag den 18. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4