Rekrutteringsfirma

Financial Controller søges til R82 A/S i Gedved ved Horsens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gedved

Financial Controller søges til R82 A/S i Gedved ved Horsens


Vil du gerne være en del af en markedsledende, international virksomhed i vækst, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen lettere for andre? Er du udviklingsorienteret og har erfaring som controller fra en produktionsvirksomhed eller revisorerfaring, og ønsker du at arbejde i en virksomhed, hvor arbejdsglæde og trivsel er i fokus? Så er det dig, vi gerne vil have med på holdet!


Stillingen

Med reference til CFO bliver du en del af et fantastisk økonomiteam på i alt syv medarbejdere, som alle er enige om vigtigheden i, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Du vil i samarbejde med den nuværende controller optimere og videreudvikle de interne økonomiprocesser og løse finans- og controllingopgaver, som spænder bredt og bl.a. indbefatter:

  • Lager- og produktionscontrolling
  • Standardkostopdatering
  • Løncontrolling
  • Videreudvikling af interne økonomiprocesser
  • Indberetning til Danmarks Statistik
  • Likviditetsstyring
  • Fabriksrapportering

Hvem er du?
Du har en relevant regnskabsmæssig uddannelse samt erfaring med controllingopgaver fra en produktionsvirksomhed eller revisionserfaring. Du har en indgående forståelse for økonomistyring og er en kompetent IT-bruger, gerne med kendskab til Navision, men det er ikke et krav. Stillingen kræver, at du er velformuleret på engelsk både i skrift og tale.

Som person er du imødekommende, proaktiv og besidder en veludviklet forretningsforståelse. Du er god til at kommunikere med dine omgivelser, er udviklingsorienteret og trives med at tænke ud af boksen. Din positive indstilling hjælper dig til at se muligheder frem for begrænsninger, og du er en udpræget teamplayer.

Virksomheden tilbyder
En stilling i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og kendetegnet ved en god virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab med en uformel omgangstone. Du tilbydes en lønpakke, som inkluderer pension og sundhedsforsikring.

Om R82 A/S - en del af Etac-gruppen
R82 bidrager til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter hjælpemidler af høj kvalitet designet til børn og teenagere med særlige behov. Bedre produkter betyder bedre livskvalitet for vores brugere over hele verden.

Med hovedsæde i Danmark og med salgskontorer og salgsrepræsentanter i 8 forskellige lande udvikler og producerer vi produkter, der er skræddersyet til individuelle behov. Gennem omfattende udvikling går R82 konstant frem - men uden at gå på kompromis med servicekvaliteten og nærheden til kunden. Med distributører i mere end 40 lande fordelt over det meste af verden sikrer R82 personlig support - selv efter at produktet er leveret.

Som en del af Etac-gruppen mener vi, at alle skal være i stand til at leve et frit og uafhængigt liv og forfølge deres drømme uanset fysiske omstændigheder.

Etac er en leverandør af enheder målrettet mod mobilitetshæmmede personer samt udstyr til hospitaler, plejehjem og hjemmebrug. Etac er verdens førende inden for udstyr til at hjælpe børn og unge såvel som luftassisteret udstyr til patienthåndtering gennem datterselskabet HoverTech International. Virksomheden har også globalt salg af manuelle kørestole, andre mobilitetsanordninger, hygiejneprodukter og trykkompenserende enheder. Etacs hovedkontor er beliggende i Sverige, og virksomheden har produktions- og R&D-enheder i Skandinavien, Polen og Nordamerika. I slutningen af 2020 var Etac 100% ejet af Nordstjernan.

For mere information besøg www.etac.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Gedved.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Gedved
  • Onsdag den 30. juni 2021

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til Randers. Er du klar til at tage ansvar, stå for planlægningen af din egen tid og skabe værdi for dine kunder? Bliv en del af vores team som regnskabskonsulent hos Grant Thornton i Randers, hvor vi tilbyder en spændende arbejdsplads, med fokus på både faglig og personlig udvikling. Om stillingen.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Ambitiøs regnskabsmedarbejder til BDO i Randers

    Vi kunne sagtens genbruge en masse af de fortærskede floskler og forlange, at du evner at holde mange bolde i luften, eller at du altid bevarer det forkromede overblik, når bølgerne går højt. Men æ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Østjylland
    Få mere info
  • Regnskabskonsulent til debitorteamet hos [xxxxx]-k...

    Er du klar til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine opgaver? Er du serviceminded, initiativrig og detaljeorienteret? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en regnskabskonsulent,.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Studentermedhjælpere til lettere kontrolopgaver in...

    Er du på udkig efter et studiejob på ca. 15 timer om ugen, som giver dig relevant erhvervserfaring inden for skatte- og forvaltningsret? Og ønsker du muligheden for at omsætte din teoretiske viden .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Gedved

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Gedved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Gedved over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0