Rekrutteringsfirma

financial controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Kan du sikre, at der er orden i penalhuset, og at der er valide data at rapportere på? Og har du lyst til at være en del af en virksomhed, som stræber efter at være på forkant med udviklingen og digitaliseringen inden for ejendomsbranchen? Så er du måske den rette til at varetage en bred opgaveportefølje i 1927 Estates økonomiafdeling.

Beskrivelse


På vegne af vores kunde 1927 Estate søger Randstad en struktureret, analytisk og kvalitetsbevidst Financial Controller til deres økonomiafdeling. Virksomheden er i stor vækst, og de er derfor på udkig efter en stærk profil, der kan bidrage til deres fortsatte succes, hvor automatisering og digitalisering bliver afgørende faktorer.

Hos 1927 Estate er ambitionen nemlig at levere den gode brugeroplevelse, og virksomheden har i den forbindelse stor fokus på at spotte markedstrends og implementere dem i deres projekter.

Stillingen


Med reference til økonomichefen vil du spille en central rolle i økonomiafdelingen og få en spændende opgaveportefølje. 1927 Estate består af omkring 100 selskaber, og det er derfor vigtigt, at du har en forståelse for de processer og den kompleksitet, som dette medfører.

Dine primære ansvarsområder vil være:
- Momshåndtering, herunder momsafstemning og momsindberetning samt optimering af procedurerne for momshåndtering i samarbejde med ekstern partner
- Løbende afstemning af balancen samt udvikling af månedlige rapporteringer af balance og resultatopgørelse
- Månedsafslutning til brug for projektopfølgning, herunder korrekte hensættelser og periodiseringer
- Udarbejdelse af materiale til årsregnskab og dokumentation til revisionen
- Økonomiopfølgning i samarbejde med sags-/projektansvarlige
- Håndtering og ajourføring af anlægskartotek

Derudover vil du være med til løbende at effektivisere og optimere processerne i økonomifunktionen samt varetage diverse ad hoc-opgaver og projekter.

Kvalifikationer


Vi forestiller os, at du har en relevant økonomisk uddannelse som fx HD eller cand.merc. samt en bred erfaring fra en økonomiafdeling.

Derudover lever du op til følgende kvalifikationer:
- Min. 3-5 års erfaring som økonomiassistent, Financial Controller, revisor eller lignende rolle med ansvar i en mindre økonomifunktion
- Stærk i brugen af Excel, herunder erfaring med formler og pivottabeller
- Erfaring med Navision og Power-BI er et plus
- Behersker dansk på højt niveau både mundtligt og skriftligt, engelsk er en fordel

Du er social anlagt og humoristisk og ser dig selv passe ind i et kontormiljø med 28 medarbejdere. Du kendetegnes ved, at du sætter en ære i at levere kvalitet, så alt er i orden. Du formår at balancere, hvornår du skal gå i detaljen, og hvornår en petitesse skal slippes, så tiden udnyttes effektivt. Endvidere har du et digitalt mindset, er forandringsparat og proaktiv og tager ansvar. Du kan desuden arbejde selvstændigt med opgaverne.

Endelig kan du lide at omgås dine kollegaer og trives i et miljø, hvor man arbejder professionelt, er engageret og fejrer succeser sammen.

Du tilbydes


Du tilbydes et spændende job i en branche, som lige nu undergår en stor positiv udvikling efter at have været traditionelt drevet igennem mange år. Ny teknologi bidrager nu til stor forandring, hvorfor der er store fordele for de virksomheder, som klarer at følge med og være på forkant med udviklingen og digitaliseringen.

Du vil træde ind i en dynamisk virksomhed, hvor ingen dage er ens, og hvor alle brænder for det, de laver, hvorfor du vil få både dygtige og engagerede kollegaer omkring dig.

Yderligere information


1927 Estate er en markedsorienteret virksomhed, der udvikler større ejendomsprojekter i samarbejde med investorer både fra Danmark og udlandet samt anerkendte rådgivende ingeniører, arkitekter og totalentreprenører.

1927 Estate er en familieejet virksomhed, der har dybe rødder inden for ejendomsudvikling, og den har i over 90 år haft tilknytning til ejendomsmarkedet. I dag er fjerde generation godt integreret, og virksomheden drives i samarbejde med nye kræfter, der trådte ind i ejerkredsen og ledelsen i 2019.

Ansøgning og kontakt


Randstad forestår rekrutteringen på vegne af 1927 Estate. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne Christine Møller på tlf. 4024 5185. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Århus C

Lignende jobs

  • Erfaren bogholderassistent/regnskabsmedarbejder sø...

    Har du erfaring som regnskabsmedarbejder/bogholderassistent, og vil du gerne lave bogføring og regnskaber for kunder i forskellige brancher? Vi søger en erfaren bogholderassistent/regnskabsmed..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus V
    Få mere info
  • Financial Controller søges til BTX Group i Brande

    På vegne af vores samarbejdspartner søger BECH Personale, en Financial Controller til BTX Group A/S til at indgå i den nuværende økonomiafdeling.Hvad bliver du en del af?Du bliver en del af..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Er du klar til en rolle med indflydelse og ansvar, hvor du kan bruge din stærke forretningsforståelse? Som Controller hos H+H optimerer du processer, bidrager med procesfremmende nøgletal, og drive..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Accounting Assistant

    Are you ready to be part of an international finance team with exciting professional challenges and the opportunity to make a real impact? Stibo Software Group is looking for a Accounting Assistant..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Århus C over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
6. oktober 2024 4
5. oktober 2024 4
4. oktober 2024 4
3. oktober 2024 4
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 6
30. september 2024 4
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 3
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 3
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4