Teamleder til velfungerende regnskabsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du klar til at tage ansvar for håndtering af vores kreditorer?
Drømmer du måske om dit første lederjob, og tænker automatisering ind i alt hvad du laver? Kan du holde overblik og koordinere teamets opgaver og sikre, at vi hele tiden udvikler os og gør tingene smartere? Betyder det også noget for dig, at du bliver fagligt udfordret, og at du er omgivet af gode kolleger og en leder, der både kan og vil sparre og dele viden? Har du lige sat en stribe flueben, så tror vi, at du måske har fundet dit drømmejob.
Teamlederrolle med ansvar og stor berøringsflade
Du bliver en central aktør i Stena Recyclings regnskabsafdeling på vores nyistandsatte hovedkontor i Brøndby. Som teamleder for tre kolleger er det dig, der koordinerer, har overblikket og sikrer, at tingene bliver gjort samtidig med, at du også selv er ”hands-on”.
Du har ansvaret for, at der bliver indlæst fakturaer. Du finder ud af, hvem der skal godkende og får det til at ske. Du konterer og betaler. Du uddanner også ledere og kolleger i kontering, når det er nødvendigt. Jobbet giver dig på den vis en stor berøringsflade både internt og eksternt til leverandører. I overblik bliver dine primære opgaver:

Koordinering af opgaver i teamet
Håndtering af indkomne fakturaer i workflow
Opsætning af leverandører i Document Capture, autokontering, begrænsninger m.v.
Periodiseringer, betalinger og hensættelser
Afstemning af kontoudtog
Være elevansvarlig – tage hånd om dem og sørge for, at de trives og lærer en masse

Vi kan love dig, at du nok skal komme godt på plads. Både via Stenas rigtig gode introprogram og vores egen indsats for at byde dig velkommen og lære dig alt det nødvendige om systemer m.m.
Teamleder med erfaring fra moderne bogholderi og lyst til ansvar
Du har en grundlæggende positiv indstilling, og du lader dig derfor ikke slå ud af eventuelle problemer. Du bruger i stedet din nysgerrighed til at finde løsninger og din teamplayer mentalitet til at søge svar hos dine kolleger, hvis ikke du selv kan finde dem. Du skal også – som os andre – værdsætte faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Din store berøringsflade gør derudover, at du skal have lyst til at hjælpe andre, give dine kontakter en god oplevelse. Derudover rummer dit CV:

Uddannelse inden for regnskab
Erfaring med elektronisk bogholderi gerne med robotprocesser
Gode IT-evner – kender du ikke Navision og Document Capture er du motiveret for at lære det

Din nye afdeling
Du får 11 gode og engagerede kolleger i regnskabsafdelingen. Vi har det virkelig godt sammen, og vi ligger generelt også i top, når vi ser resultaterne af Stenas forskellige trivselsmålinger. Det er nok også derfor, en del af os har været her længe. Vi er godt blandet på alder, og vi har en fælles passion for høj faglighed.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 28. april 2022. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte regnskabschef Jeppe Sonne Nørskov på [email protected].
Så kan vi evt. efterfølgende sætte et kald op, så vi kan sikre, at du har den helt rigtige forståelse af jobbet og dine mange muligheder.
Vi glæder os til at høre fra dig.
Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det superkonkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.000 kolleger i 7 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 400 medarbejdere fordelt på 18 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Brøndby
  • Torsdag den 28. april 2022

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsassistent med flair for løn

    Fri kontakt
    Har du kendskab til lønopgaver og lyst til at blive ekspert på området? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har fokus på trivsel og medbestemmelse? På vegne af Textilia Group A/S søger Centrum Personale en regnskabsassistent med lyst til at fordybe sig i lønadministration på hovedkontoret i Smørum.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Smørum
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Brøndby over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 4
30. august 2024 4
29. august 2024 4
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 3
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2