Rekrutteringsfirma

bogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg

Bogholder


For Musikhuset Esbjerg søger Randstad en bogholder. Vi søger dig, der ønsker at arbejde selvstændigt og bære ansvaret for økonomifunktionen i Musikhuset Esbjerg.
Behersker du processerne i et finansbogholderi, og er du i stand til at planlægge og gennemføre hele regnskabsprocessen fra start til slut og dermed sikre den rette kvalitet, så læs endelig videre, og ansøg stillingen længere nede.

Vi tilbyder:


Musikhuset Esbjerg tilbyder et attraktivt og værdibaseret arbejdsmiljø med høj medarbejdertilfredshed. Vi har en god puls og en stærk faglighed, og opgaverne løses med en stor grad af selvstændighed. Vores omgangstone er uhøjtidelig, og vi lægger vægt på, at det skal være både spændende og sjovt at arbejde hos os.

Om stillingen:


I denne stilling vil du have ansvaret for Musikhuset Esbjergs overordnede økonomistyring, herunder bogføring, opfølgning, betalinger, afstemning, indberetning og rapportering. Du vil også blive inddraget i udarbejdelsen af nøgletal, forecasts og analyser.
Som eneste i økonomi vil du få frihed til både planlægning og gennemførelse af de fleste økonomiske opgaver i Musikhuset Esbjerg, og du vil arbejde tæt sammen med virksomhedens COO, hvis fokus er på forretningsudvikling og strategi.
Der er i høj grad tale om en selvstændig stilling, som stiller krav til dine kvalifikationer, både fagligt og personligt. Men du vil også indgå i arbejdsfællesskaber på tværs af organisationen.

Vi forventer:


• At du har erfaring fra en lignende stilling
• At du evner at arbejde selvstændigt og tage ansvar
• At du har en relevant uddannelse og er skarp til økonomistyring og -formidling
• At du er erfaren bruger af Microsoft Excel/Google Sheets
• At du besidde lysten til at fortælle os, hvad vi kan optimere og gøre anderledes og bedre. Kan du optimere vores regnskabsprocesser, og kan vi kan blive endnu skarpere på økonomi- og regnskabsområdet, vil det være en stor fordel

Om Musikhuset Esbjerg:


Musikhuset Esbjerg er Sydvestdanmarks største kulturhus og arrangerer hvert år mere end 200 koncerter, teaterforestillinger, musicals, standup-shows og meget mere. Musikhuset Esbjerg danner desuden ramme om en lang række konferencer, møder og andre erhvervsarrangementer.
Musikhuset Esbjerg har fire sale, et eksklusivt mødelokale, et stort foyerområde og en café. Musikhuset Esbjerg ejer desuden restauranten Kunsten.
Medarbejderstaben består af omkring 20 fastansatte foruden cirka 50 løstansatte cafe-, billet-, og scenearbejdere.

Det praktiske:


Der er tale om en fuldtidsstilling.
Vi leder efter en kandidat, der kan starte hurtigst muligt, så send os din ansøgning snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Frederik Agergaard på tlf. 25973942.

Denne rekruttering håndteres af Randstad, og al henvendelse bedes rettet hertil
Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Esbjerg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Fredericia

    Vi søger en engageret bogholder til koncernens hovedkontor i Taulov ved Fredericia, hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger. Brænder du for at gøre en forskel og har du erfaring .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Vil du være med på en spændende rejse sammen med Group Finance funktionen, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling? Så er her en spændende mulighed for dig. Rollen som Financial .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Vojens

    Er du klar til at tage ansvaret for lønadministrationen og vil du prøve kræfter i en god solid dansk virksomhed? Har du erfaring med lønbehandling og en skarp sans for detaljer? Så er det dig, vi s..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Vojens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Kolding

    Har du god forretningsforståelse og kan se sammenhænge mellem økonomiske data og forretningsmæssige beslutninger? Er du regnskabsmæssigt klædt godt på og har en sund praktisk tilgang til arbejdet? .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Esbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Esbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Esbjerg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 2
7. juni 2024 3
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3