Rekrutteringsfirma

business controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Randstad søger lige nu en energisk og serviceminded Business Controller for vores kunde Team Olivia. I denne nyoprettede stilling, bliver du direkte sparringspartner for direktøren af behandlingsstederne Søbæk, som er en del af Team Olivia, og refererer til økonomidirektøren. Du vil derfor have stor medbestemmelse og korte beslutningsprocesser i en organisation med hjertet på rette sted.

Om stillingen


Som Business Controller hos Søbæk, vil du selv være med til at definere din rolle. Dit arbejde har indvirkning på forretningen og bliver aktivt brugt i udviklingen af virksomheden. Du får ansvar fra start af, hvor du som sparringspartner for øverste ledelse, skaber indsigt og et veldokumenteret beslutningsgrundlag. Som Business Controller hos Søbæk er du med til at sikre fremdrift, i en virksomhed der er i udvikling, hvilket fx vil kræve businesscases på opstart af nye afdelinger og opkøb. Du arbejder primært projektorienteret, men har også opgaver, hvor du hjælper driftsafdelinger rundt om i organisationen, primært med udarbejdelse af relevante værktøjer og løbende optimering af processer. Herudover vil der ligge et opstartsprojekt, hvor budgettering etableres i BI-værktøj på afdelingsniveau og forankres i organisationen.

Opgaver kunne være:


•Ledelsessparring og rådgivning
•Afdelingsbudgetter og forecast
•Værktøjer i BI og Excel til driftsafdelinger
•Skabe indsigt for afdelingsledere
•Prognoser og budgetter på virksomhedsniveau
•Bidrage til koncernrapportering
•Business cases
•Review på måneds- og årsafslutninger

Det er en selvstændig rolle, som kræver både engagement og en interesse i at udvikle. Der vil være god mulighed for faglig sparring med både økonomidirektør og virksomhedens svenske controllerteam.

Din profil


Du har minimum 3-5 års erfaring fra en stilling som Business Controller og er vant til at fungere som sparringspartner for ledelse og øvrige ansatte. Det er vigtigt, at du har en solid forretningsmæssig forståelse og kan identificere, hvad der driver værdiskabelsen på forretningsområdet. Du er fleksibel og omstillingsparat og ser mulighederne i en organisation, som udvikler sig. Ligeledes er du handlekraftig, nysgerrig og har en positiv indstilling. Du evner at dykke ned i tallene og formidle det på en måde, som er let tilgængelig. Du kan på egen hånd drive projekter og sikre en høj kvalitet af det færdige produkt. Du er endvidere i stand til og motiveres af at udfordre ’business-as-usual’ og tænke ud af boksen.

Du tilbydes


En selvstændig rolle i en virksomhed med ambitioner, hvor der er mulighed for indflydelse og medbestemmelse.

Du får en alsidig hverdag med mange spændende og forskelligartede opgaver. Herudover bliver du en del af en virksomhed, som har hjertet på rette sted og dit arbejde er med til at skabe en bedre hverdag for børn og unge.

Du tilbydes løn i henhold til dine kvalifikationer samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Kontakt


Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Steffen Paaske Christensen på tlf. +45 25 97 44 29.

Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest.
Alle henvendelser behandles fortroligt.

Info om Randstad


Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Frederiksberg C

    Fri kontakt
    Har du erfaring med lønadministration og regnskab? Har du lyst til en afvekslende hverdag på et mindre kontor? Søger du balance mellem arbejds- og hjemmeliv og ønsker at arbejde på deltid?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksberg C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    Brænder du for at sidde med alle facetterne af bogføring og regnskab inkl. løn? Kan du lide at sparre med kolleger i et fagligt stærkt team? Vil du gerne have et fagligt udfordrende job på deltid (30-32 timer)? Så er det lige dig, vi er på udkig efter!
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du dygtig med tal og har du en passion for controlling? Motiveres du af at levere arbejde af høj kvalitet? Er du en holdspiller med et analytisk sind der har lyst til at få en spæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
27. juli 2024 9
26. juli 2024 9
25. juli 2024 10
24. juli 2024 11
23. juli 2024 10
22. juli 2024 10
21. juli 2024 10
20. juli 2024 9
19. juli 2024 10
18. juli 2024 10
17. juli 2024 10
16. juli 2024 10
15. juli 2024 10
14. juli 2024 10
13. juli 2024 10
12. juli 2024 10
11. juli 2024 10
10. juli 2024 10
9. juli 2024 11
8. juli 2024 11
7. juli 2024 9
6. juli 2024 9
5. juli 2024 9
4. juli 2024 9
3. juli 2024 9
2. juli 2024 9
1. juli 2024 8
30. juni 2024 6
29. juni 2024 7
28. juni 2024 7
27. juni 2024 7