Rekrutteringsfirma

Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Nyetableret nøgleposition i virksomhed i vækst
Ikano Bolig har i sin ekspansion etableret sig i Danmark for et par år siden og er nu nået til et stadie i opbygningsprocessen, hvor der er behov for en lokal forankret Controller.

Du bliver en vigtig del af organisationen, hvor du refererer direkte til CEO Rene Brandt, og fungerer som dennes højre hånd i relation til økonomistyring og rapportering. Funktionen er hidtil blevet varetaget med støtte fra Ikano Bostads svenske kontor, som du naturligvis kommer til at have et tæt samarbejde med. Men du vil også i denne nyoprettede stilling selv skulle være med til at forme din rolle. Vi søger en profil, som kan køre den daglige økonomiopfølgning med sikker hånd, samtidigt med at du efter behov opbygger værktøjer og processer i controllerfunktionen.

Dit ansvar bliver den samlede controlling af den danske forretning, som primært omhandler controlling af de projekter, som organisationen arbejder på – såvel enkeltstående som på porteføljeniveau, samt den generelle business controlling på den danske driftsorganisation. Opgaverne omfatter ansvaret for:

  • Analyse og opfølgning på Ikano Bolig A/S’ udviklingsprojekter.
  • Rapportering og analyse af resultatet for Ikano Bolig A/S på måneds-, kvartals- og årsbasis til den danske ledelse samt det svenske hovedkontor.
  • Budget/forecasting på Ikano Bolig A/S.
  • Løbende udvikling og forbedringer af budgetplanlægningen, økonomiopfølgningen osv.
  • Compliance i form af at sikre, at organisationen arbejder efter de forskrevne processer, støtte- og kontrolsystemer.

Du fungerer som sparringspartner for den danske organisation i f.m. budget- og forecasting samt helt generelt i f.t. økonomistyring, ligesom du fungerer som bindeled mellem den Ikano Bolig A/S og svenske Ikano Bostads økonomiafdeling.

Dygtig og forretningsorienteret controller til inspirerende arbejdsmiljø
Du har en relevant uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau indenfor økonomi, regnskab eller finansiering samt min. 3-5 års erfaring med business- og projekt controlling – gerne indenfor ejendoms- og byggebranchen. Herfra har du et godt kendskab til økonomisk projektstyring, budgettering, månedsrapportering mv. Du forstår processerne og nøgleelementerne i projekterne og du kan gennemskue hvad f.eks. bemanding og ressourceforbrug betyder for det overordnede resultat. Alternativt har du erfaring fra anden projektdrevet virksomhed.

Som person udstråler du positiv energi og drive, og du er god til at samarbejde, kommunikere og skabe relationer. Herudover er du analytisk og udviklingsorienteret, ligesom du arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du vil gerne, være del af et team, der er med til at skabe en bedre hverdag for de mange mennesker.

Kan du skabe en controllerfunktion, der bidrager til forretningen?
Du har her muligheden for at blive en nøgleperson i Ikano Bolig A/S. Funktionen er særdeles vigtig, og du får afgørende indflydelse på, at der er tilstrækkelig indsigt i forretningen til at kunne vækste effektivt. Ikano Bolig A/S vil være der hvor almindelige mennesker vil bo og de vil skabe levende og trygge boligområder med nærvær og fællesskab. Områder hvor de med sund fornuft og enkelhed vil være en god samfundsaktør og efterleve deres løfte: på fair vilkår.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Anita Blinkenborg på telefon +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Ikano Bolig er en del af koncernen Ikano Group. Ikano Group er født ud af IKEA, der blev grundlagt i 1943 af Ingvar Kamprad i Älmhult, Sverige. I 1988 blev Ikano en separat koncern som ejes af familien Kamprad. Ikano Group er i dag delt op i fem selvstændige forretningsområder, Bank, Ejendom, produktion, forsikring og retail. Ikano Bostad har eksisteret i Sverige siden 2009 og blev etableret i Danmark ultimo 2017.

Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
Arbejdssted:Glostrup
Reference:1923.456
Virksomhed:Ikano Bolig A/S



  • Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 2.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • Glostrup

    Lignende jobs

    • Regnskabskonsulent

      Fri kontakt
      Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
      • Regnskabsmedarbejder
      • København Ø
      Få mere info
    • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

      Fri kontakt
      Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
      • Regnskabsmedarbejder
      • Brøndby
      Få mere info
    • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

      Fri kontakt
      Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
      • Regnskabsmedarbejder
      • Storkøbenhavn
      Få mere info
    • Financial controller til nordisk koncern

      Fri kontakt
      Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
      • Regnskabsmedarbejder
      • Skovlunde
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Glostrup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Glostrup over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    19. september 2024 4
    18. september 2024 4
    17. september 2024 4
    16. september 2024 4
    15. september 2024 4
    14. september 2024 4
    13. september 2024 4
    12. september 2024 3
    11. september 2024 4
    10. september 2024 4
    9. september 2024 4
    8. september 2024 4
    7. september 2024 4
    6. september 2024 4
    5. september 2024 4
    4. september 2024 4
    3. september 2024 4
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 1
    28. august 2024 1