Rekrutteringsfirma

Erfaren lønbogholder/assistent søges til Expedit i Hadsten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Erfaren lønbogholder/assistent søges til Expedit i Hadsten


Har du lyst til at blive en del af en spændende virksomhed, hvor der er fokus på et godt arbejdsmiljø, høj trivsel og et stærkt samarbejde mellem dedikerede kollegaer? Trives du med en bred vifte af alsidige opgaver indenfor bogholderi og regnskab? Så hører vi meget gerne fra dig allerede i dag.



Expedit i Hadsten søger en selvstændig og kompetent kollega, der brænder for løn og bogholderi. Du bliver en del af vores stærke økonomifunktion, som varetager alle slags opgaver både internt og eksternt. Hos Expedit bliver du mødt af professionelle, gode kollegaer, og du får en bred kontaktflade med alle afdelinger og ansatte i virksomheden.

Din rolle
Lige nu er vores økonomiafdeling på udkig efter en ny dygtig kollega, og vi leder derfor efter dig, der ser sig selv i et velfungerende team, med både garvede og nye kollegaer. Vi er kendetegnet af dygtige og dedikerede medarbejdere, som alle besidder et højt fagligt niveau. Vi arbejder sammen om et fælles mål, og i en hverdag, som til tider kan være travl, formår vi at bevare det gode humør og hjælpe hinanden i pressede situationer.

Som lønbogholder/assistent får du en central og vigtig rolle i økonomiafdelingen. Du bliver den primære driver på løn, men selve lønkørslen er outsourcet til Azets/Visma løn. Derudover tager du, sammen med teamet, del i allround regnskabsopgaver. Vægtningen af opgaver på de to områder vil være ca. 50/50 afhængig af tidspunkt på måneden.

Dine primære opgaver:

  • Allround regnskabsopgaver inden for såvel kreditor- som debitorbogholderi og finans
  • Indsamle, kontrollere og klargøre løngrundlag til vores eksterne lønkonsulent firma Azets/Visma,
  • Bogføring og afstemning af løn samt øvrige månedlige afstemninger.
  • Håndtering og afstemning af ferieregnskab m.v.
  • GDPR ansvarlig i forhold til løn.
  • Håndtering og sparring i forhold til regler om barsel og sygefravær, herunder refusioner m.v.
  • Besvare løn- og overenskomstmæssige spørgsmål fra ledere og medarbejdere.
  • Bidrage til løbende optimering og forenkling af processer omkring håndtering af løn og personaleadministrative opgaver som f.eks. tidsregistrering m.v.

Hvem er du
Din faglige baggrund kunne være relevant uddannelse inden for administration eller økonomi. Det vigtigste er, at du har styr på og erfaring med håndværket omkring lønadministration og allround bogholderi opgaver.

Du har:

  • Erfaring fra lignende stilling – hvor du har fået stor erfaring med lønadministration
  • Godt kendskab til relevant personalerelateret lovgivning som ferielov, funktionærlov samt overenskomster (Industriens Overenskomst og Industriens Funktionær Overenskomst)
  • Forståelse for vigtigheden af at overholde deadlines og nå dine mål, også når det går stærkt
  • Gode dansk- og engelskkundskaber både mundtligt og skriftligt.
  • Erfaring med ERP-systemer (gerne Aspect4), samt Microsoft Office-pakken, særligt Excel, som du mestrer på højt brugerniveau

Som person er du løsningsorienteret, og kan lide at arbejde detaljeorienteret og struktureret. Vi er et serviceorgan i organisationen, og derfor er det yderst vigtigt, at du formår at se muligheder frem for begrænsninger, at du ser lyst og positivt på det meste, og at du er god til at give en god og professionel service til alle vores kollegaer og samarbejdspartnere. Da deadlines er en naturlig del af hverdagen, er det vigtigt at du trives og kan holde hovedet koldt under pres. Vi forventer, at du er en stærk teamplayer, men at du samtidigt også formår at arbejde selvstændigt.

Hvad får du hos os
Du bliver en del af en spændende virksomhed i vækst, som tænker innovativt, og som har store ambitioner for fremtiden. Teamet du bliver en del af, består af 9 gode kollegaer. Vi har stort fokus på et godt og uformelt arbejdsmiljø, og derfor prioriterer vi fællesskab og god stemning i hverdagen. Det gør vi bl.a. igennem vores aktive personale- og kunstforeninger. Derudover har vi en god kantineordning, og du får fri adgang til vores fitnesslokale.

Du får desuden en attraktiv lønpakke, der svarer til dine kvalifikationer, herunder bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring.

Om Expedit:
Expedit gruppen har virksomheder i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland med en årlig omsætning på ca. 75 mio. EUR og ca. 400 medarbejdere i alt. Expedit Group er en del af Wanzl Group, der i alt har ca. 5000 medarbejdere. Expedit er nordens førende totalleverandør af butiksindretning og shopkoncepter med mere end 60 års ekspertise i kundespecifikke inventar- og retail løsninger, analyse og optimering af kundeflow, købsoplevelser og vareeksponering.


Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på +45 30 85 12 94.

Se mere om Expedit her: www.expedit.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hadsten
  • Lørdag den 14. maj 2022

Lignende jobs

  • Allround regnskabsmedarbejder søges til Carletti A...

    BeskrivelseEr du en driftsstærk regnskabsmedarbejder, og trives du i en rolle med varierende arbejdsopgaver i en international virksomhed? Er du kvalitetsbevidst, struktureret og trives du med .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skødstrup
    Få mere info
  • Ansvarsfuld og struktureret Regnskabsansvarlig søg...

    BeskrivelseEr du passioneret omkring tal og processer, og ønsker du at styrke dine kompetencer i en førende dansk nichevirksomhed, som er en del af en stor international koncern? Hvis du værdsæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Er du klar til en rolle med indflydelse og ansvar, hvor du kan bruge din stærke forretningsforståelse? Som Controller hos H+H optimerer du processer, bidrager med procesfremmende nøgletal, og drive..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Er du uddannet inden for kontor eller økonomi og drømmer om at arbejde med bogholderi og regnskab? Er du nysgerrig, omstillingsparat og klar til at tage ejerskab over regnskabsfunktionen, mens du b..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hadsten over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
20. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1