Vikarstilling: Bliv vikar i Processing Service, Nordea Finans Danmark, Høje Tåstrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Bliv vikar i Processing Service, Nordea Finans Danmark, Høje Tåstrup
Vi søger en vikar til vores Proccesing Services som er en del at vores Partner Services i Nordea Finans. Her får du mulighed for at arbejde med backoffice opgaver i relation til de forretningsområder vi supporterer, Point of Sale, Car og Leasing.

Verden er præget af forandring og konstant udvikling. Men uanset hvordan verden ser ud i morgen, så tilhører fremtiden vores kunder. De er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os.

I Nordea Finans kommer du til at arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer i et travlt og spændende miljø, hvor du skal være med til at realisere vores kunders drømme og behov.

Vores ambition er at være innovative, så vi kan tilbyde konkurrencedygtige løsninger – når som helst, hvor som helst. Du vil få masser af muligheder for at lære og udvikle dig, når du vælger en karriere hos os. Har du lyst til at gå forrest og bidrage med at skabe værdi for kunderne?

Om jobbet


Du bliver en del af Proccesing Services, hvor vi supporterer vores forretningsområder Point of Sale, Car og Leasing i Nordea Finans. I Nordea Finans tilbyder vi finansieringer i form af lån, leasing og købekontrakter til både privat og erhvervskunder via forhandlere.

Processing services er en afdeling der supportere de andre teams i Partner og Customer Service. Vi håndtere forskellige backoffice opgaver, herunder bl.a afregning af kontrakter, bogføringer, mails mm. Vi har kunden i fokus, og det er vigtigt for os at de får den bedste service i alle situationer.

Dine arbejdsopgaver:

  • Behandling af mails
  • Håndtering af registrerings attester.
  • Bogføring
  • Indfrielse af aftaler.
  • Ad hoc opgaver

Velkommen til et team, der har passion for kunderne, deres arbejde og kollegaer.

Dine kvalifikationer


Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det er vores fire kerneværdier, der hjælper os til at yde vores bedste og opnå vores fulde potentiale. Vi forventer at du har lyst at lære nye ting, lyst til at dele dine ideer, og at du har modet til at sige din mening, når du bliver udfordret.

For os er det vigtigt at du sætter kunden i fokus i alt hvad du gør, så vi kan opnå den bedst mulige kundeservice. At du arbejder fleksibelt inden for egen rolle, og du bidrager og hjælper dit team i de daglige opgaver, med høj kvalitet.

Vi leder efter en quick learner, da vi er i en overgang med konstant forandring, der stiller krav til forskellige nye måder at arbejde på i flere forskellige it-systemer. Derfor er det vigtigt, at du trives i et hektisk arbejdsmiljø.

Du viser passion og bidrager aktivt til et positivt klima og godt samarbejde blandt kollegaer for at sikre videndeling og teamudvikling.

Din profil og baggrund:

For os er det ikke et must, at du har kendskab til den finansielle sektor eller administrative opgaver, men det er et plus. Vigtigst for os er, at du kan genkende dig selv i følgende kvalifikationer.

  • Kvalitetsbevist
  • Teamplayer og kan lide at arbejde med opgaver af forskellig kompleksitet
  • Tager ejerskab/ansvar
  • Trives med opgaver der kræver fordybelse
  • Struktureret og kan arbejde mere flere bolde i luften
  • Har et godt humør
  • Flyende i dansk, mundtlig og skriftlig

Lyder det som dig? I så fald ser vi frem til at høre fra dig.

Yderligere information og ansøgning


På nordeafinans.dk kan du læse mere om os, vores virksomhed og vores fokus på at integrere bæredygtighed i alt, hvad vi gør.

Når vi rekrutterer i Nordea, sikrer vi altid den bredest mulige kandidatrepræsentation og ansætter altid den bedst egende profil til jobbet. Vi tror på, at diversitet gør os stærkere.

Send din ansøgning senest 26. july 2019.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Halling, telefon nr. 23993184, [email protected]

Kender du nogen der har de kvalifikationer vi søger? – del gerne jobbet med dit netværk!

Til alle rekrutteringsfirmaer: Bemærk, at vi ikke modtager uopfordrede cv’er i forbindelse med vores stillingsopslag. Alle henvendelser i den forbindelse skal rettes til Talent Acquisition, der tager sig af alt vedrørende rekruttering.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hele Sjælland
  • Fredag den 26. juli 2019

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Økonomimedarbejder, der vil bidrage til et driftss...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde i bredden med dine opgaver – fra den daglige bogføring til måneds- og årsafslutningen og herudover controlling-opgaver? Er du en ørn til Excel? Kunne du tænke dig at være en del af en moderne arbejdsplads beliggende i Frederiksværk, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og tryghed i ansættelsen?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Frederiksværk
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
20. september 2024 139
19. september 2024 143
18. september 2024 149
17. september 2024 146
16. september 2024 143
15. september 2024 148
14. september 2024 149
13. september 2024 151
12. september 2024 150
11. september 2024 152
10. september 2024 153
9. september 2024 154
8. september 2024 158
7. september 2024 161
6. september 2024 163
5. september 2024 160
4. september 2024 157
3. september 2024 157
2. september 2024 154
1. september 2024 149
31. august 2024 152
30. august 2024 158
29. august 2024 155
28. august 2024 162
27. august 2024 165
26. august 2024 162
25. august 2024 169
24. august 2024 170
23. august 2024 171
22. august 2024 168
21. august 2024 171