Medarbejder til Accounts Payable & Receivable, GroupM Finance

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

INDIVIDUALS søger på vegne af GroupM Finance en medarbejder til Accounts Payable & Receivable team.

Synes du, det er spændende at arbejde med data og processer, der kan optimere en travl dagligdag for dig og dine kolleger? Og kan du komme med gode input til effektivisering og bidrage til en konstant udvikling? Så kan du være den person, vi søger til vores Accounts Payable og Receivable team. Sammen med de øvrige medarbejdere får du en central rolle i koordineringen og implementeringen af procedurer og processer inden for alle opgaver i teamet.

GroupM Finance er en del af Shared Service, der understøtter GroupM og samhørende bureauer (Mediacom, Mindshare, Wavemaker m.fl.) i København og Aarhus. Du bliver en del af en afdeling med 30 dedikerede kolleger, som dækker alle finans- og regnskabsfunktioner. Vi stræber efter at yde den bedst mulige support til vores dygtige og professionelle stakeholders ikke kun i Danmark, men også i Norden og vores europæiske hovedkontor i London.

Du kommer med en erfaring og nysgerrighed, som kan forme et stærkt team. Gennem engagement og faglig kompetence tager du ejerskab for processerne i alle relaterede accounting opgaver, så I sammen kan udbygge og optimere processerne, så der leveres med høj kvalitet til stakeholders i hele organisationen. Du er flydende i din kommunikation på både dansk og engelsk.



Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Daglig drift af vores fælles opgaver og projektledelse af udvalgte opgaver
  • Dokumentation af processer i forbindelse med udrulning af Robotics
  • Optimere og kortlægge eksisterende og nye processer i relation til forretningsuviklingen og interne kontrol guidelines
  • Sparring og problemløsning af daglige bogføringer
  • Håndtering af moms (fradragsregler, refusion mv.)
  • Assistere i forbindelse med måneds-/ kvartalsrapportering og afstemninger
  • Koordinere assistance og fremskaffelse af dokumentation til brug for årsrevision, kunderevision etc.

Udover en spændende stilling med løn, der afspejler dine kvalifikationer, bliver du en del af et internationalt firma, der prioriterer gode arbejdsbetingelser for sine medarbejdere. Derfor tilbyder vi blandt andet pensionsordning, kantine- og frugtordning, sundhedsforsikring mm.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil referere til Head of Accounting.

Om GroupM

GroupM er verdens største bureaugruppe inden for markedsføring og kommunikation. Gruppen består af bureauerne Mindshare, Wavemaker og Mediacom Group samt en række specialiserede kompetenceenheder (Quisma, Business Science, Flip Studio m.fl). Samlet er vi omkring 500 ansatte i Danmark, der er blandt branchens dygtigste og mest passionerede medie-, kommunikations- og marketingspecialister. Vi har et ungt arbejdsmiljø med en uformel tone og højt til loftet. Der er stor mulighed for at påvirke egne opgaver og præge hverdagen gennem proaktivitet.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning – forventet start senest 1. juli. Vi holder løbende samtaler. Send din ansøgning sammen med dit CV senest d. 30. maj 2021 til [email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hellerup
  • Mandag den 31. maj 2021

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Hellerup over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 7
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5