Erfaren Financial Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Erfaren Financial Controller


Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske kompetencer og din solide talforståelse i spil? Vil du optimere og udvikle vores økonomifunktion og rapportering? Så er du måske den Senior Financial Controller, vi søger til vores nyoprettede stilling.

OM JOBBET
I tæt samarbejde med teamet, ledelsen og resten af virksomheden bliver dit mål at levere stærk finansiel controlling, korrekt rapportering og relevante analyser og vurderinger, der vil danne grundlag for virksomhedens fortsatte vækst, samt forretningsmæssige beslutninger. Som Senior Financial Controller vil din primære opgave være at udvikle forretningen med værdiskabende rapportering og rådgivning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:
  • Finansiel controlling, månedsafslutning samt udarbejdelse af månedsrapportering
  • Selvstændig udarbejdelse af rapporteringer og analyser til direktion, bestyrelse og revisionsudvalg
  • Deltage i udarbejdelse af årsrapporter og rapportering til Finanstilsynet
  • Optimere processer og modeller for finansiel controlling
  • Transfer Pricing dokumentation
  • Deltage i udvalgte tværgående projekter samt i implementering af nye forretningsområder og -processer.
  • Være en værdiskabende sparringspartner for vores CFO og Økonomichef

Du vil blive en del af vores fagligt kompetente økonomiteam bestående af 18 medarbejdere, der sammen håndterer økonomiopgaver for Dansk Sundhedssikring samt vores øvrige koncernselskaber i Danmark og Sverige. Vi er nu ejet af kapitalfonden AnaCap Financial Partner og fik i 2020 vores forsikringslicens. For økonomifunktionen betyder det blandt andet nye spændende og udfordrende opgaver, en løbende udvikling samt optimering.

DIN PROFIL
Du er uddannet Cand.Merc eller har en tilsvarende økonomisk baggrund. Du har en bred erfaring inden for finansiel controlling, regnskabsudarbejdelse og rapportering og har minimum 5 års erfaring som finansiel controller – gerne fra et forsikringsselskab eller anden finansiel virksomhed. Du har gode IT-kundskaber, kan ubesværet arbejde i MS Office og er superbruger i Excel. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Power BI og Navision, men det er ikke et krav. Du behersker engelsk i skrift og tale på business niveau.

Du har en analytisk tankegang og arbejder struktureret. Du er god til at finde løsninger og motiveres af et arbejdsmiljø, hvor det går stærkt. Du sikrer nøjagtighed, sørger for at kvaliteten er i top og sætter en ære i at bringe dine opgaver i mål til tiden. Du motiveres både af at løse større komplicerede problemstillinger, samtidig med at daglige hands-on driftsopgaver løses med høj kvalitet.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Vi er en virksomhed i udvikling, og det går stærkt! Vi er en flad organisation med kort vej fra idé til handling. Vi lægger stor vægt på, at alle vores medarbejdere tager et selvstændigt ansvar – og der er stor fleksibilitet og frihed i jobbet. Selvom vi har travlt, er det vigtigt for os, at der er plads til hygge og humor.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling på 37 timer ugentligt. Der er gode arbejds- og personaleforhold, og vi prioriterer en sund balance mellem arbejds- og privatliv. Din løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Spørgsmål og ansøgning
Send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål, eller ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef Martin Jensen på telefon 21 62 86 89. Vi indkalder til samtale løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er en virksomhed i vækst, og lige nu er vi over 180 medarbejdere. Vi er Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer, og vi tilbyder sundhedsforsikringer, der er baseret på personlig service og sundhedsfaglig rådgivning i både det offentlige og private sundhedssystem. Mere end 80 sygeplejersker tager hånd om vores kunder og deres behov. Vores kunder tæller i dag tæt på 12.500 virksomheder og organisationer i Danmark, og vi samarbejder med førende forsikringsmæglere, pensionsselskaber og internationale forsikringsselskaber.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2