Controller til forsikringsselskab i vækst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Controller til forsikringsselskab i vækst


Har du lyst til at bringe dine stærke analytiske kompetencer og din solide talforståelse i spil? Og motiveres du af løbende at kunne være med til at optimere og udvikle rapporterings- og økonomifunktionen, samtidig med at du også trives i en hverdag med hands-on-opgaver? Så er du muligvis den kollega, vi leder efter.

OM STILLINGEN
Da vores nuværende controller har fået en ny intern rolle i virksomheden, søger vi nu efter en ny kollega til vores økonomi-team. I tæt samarbejde med teamet, ledelsen og andre kollegaer på tværs af virksomheden bliver dit mål at levere controlling, rapportering, budgetopfølgning samt relevante analyser og vurderinger, der kan danne grundlag for virksomhedens fortsatte vækst. Som Controller vil din primære opgave derved være at understøtte forretningen med værdiskabende rapportering og rådgivning.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:
  • Controlling af vores forretningsområder og support til forretningsområder
  • Udbygge vores controlling-setup, som skaber transparens omkring forretningsområdernes drift og udvikling
  • Deltage i udarbejdelse af budgetter, månedlig budgetopfølgning og forecast
  • Ansvar for større dataudtræk og analyse af dem
  • Medvirke til optimering af processer og modeller for controlling i fremtiden
  • Medvirke til øget effektivisering og skalerbarhed i afdelingen
  • Deltage på udvalgte tværgående projekter og i implementeringen af nye forretningsområder og -processer
  • Klar til også at deltage i ”hands on” opgaver

Du vil blive en del af vores fagligt kompetente økonomiteam bestående af 17 medarbejdere (heraf 3 controllere), der sammen håndterer økonomiopgaver for Dansk Sundhedssikring samt vores øvrige koncernselskaber i Danmark og Sverige. Organisatorisk vil du komme til at referere til økonomichefen, men der vil også være tæt samarbejde med vores CFO. Vi er ejet af kapitalfonden AnaCap Financial Partner og fik i 2020 vores forsikringslicens. For økonomifunktionen betyder det blandt andet en løbende udvikling samt optimering af funktionen.

DIN PROFIL
Du er uddannet Cand.merc eller har en tilsvarende økonomisk baggrund. Du har min. 3 års erfaring fra en lignende rolle inden for controlling, regnskabsudarbejdelse og rapportering. Du har gode IT-kundskaber, kan ubesværet arbejde i MS Office og er superbruger i Excel. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Power BI og Navision. Du er ligeledes stærk på databaseudtræk og sammenholdelse af udtræk og afvigelser. Ligesom du behersker engelsk i skrift og tale på business niveau.

Som person er du selvstændig og har en analytisk og struktureret tankegang. Du er god til at finde løsninger og motiveres af et arbejdsmiljø, hvor det går stærkt – og hvor dine arbejdsopgaver løbende udvikler sig. Du sikrer nøjagtighed, sørger for at kvaliteten er i top, og du sætter en ære i at bringe dine opgaver i mål til tiden. Du motiveres både af at løse større komplicerede problemstillinger, samtidig med at daglige hands-on driftsopgaver løses med positivitet og høj kvalitet. Du er en holdspiller og sætter teamets mål foran egne – og det falder dig naturligt at indgå i et samarbejde.

VI TILBYDER
Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling på 37 timer ugentligt. Der er gode arbejds- og personaleforhold, og vi prioriterer en sund balance mellem arbejds- og privatliv med mulighed for hjemmearbejde. Vi vægter trivsel og en sund livsbalance højt samt har gode personaleforhold. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning, sundhedsforsikring og en lækker frokostordning.

SØG JOBBET
Er du vores nye kollega, så send dit CV og en motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende. Har du spørgsmål eller ønsker mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte økonomichef, Martin Jensen på [email protected].

I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke, og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 400.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Herlev

Lignende jobs

  • Regnskabskonsulent

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Udadvendt og fagligt stærk regnskabsmedarbejder

    Fri kontakt
    Brænder du for allround bogholderi og er du servicemindet? Har du lyst til at sætte dit eget præg på opgaverne i en meningsfuld virksomhed? Trives du med at løse arbejdsopgaver i fællesskab, mens du samtidigt kan arbejde selvstændigt og tage initiativ? Så er denne stilling som regnskabsmedarbejder noget for dig!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Regnskabsassistenter til løsning af opgaver på ful...

    Fri kontakt
    Søger du job som regnskabsassistent? Kan du arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede opgaver og stadig bevare overblikket? Har du en baggrund/uddannelse inden for regnskab og lyst til et alsidigt arbejdsliv som vikar? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, så er det lige netop DIG vi søger!
    • Regnskabsmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Financial controller til nordisk koncern

    Fri kontakt
    Er du erfaren inden for financial controlling – evt. fra ejendomsbranchen? Kan du se dig selv i en spændende stilling, hvor du skal stå for optimering af arbejdsgange og implementering af Power BI? Vil du være en del af et engageret kollegialt fællesskab, hvor den sociale kapital er i lige så høj kurs som den økonomiske?
    • Regnskabsmedarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Herlev over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 2
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2