Lønbogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Lønbogholder

Da vores erfarne Payroll Specialist desværre forlader os for at prøve kræfter med lønfunktionen i en anden større virksomhed, søger vi hendes afløser. Du vil få ledelsesmæssig reference til Group Finance Manager.

VIRKSOMHEDEN

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner, og vi har datterselskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien.

Vi er udelukkende ordreproducerende og støber, overfladebehandler bearbejder og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien.

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Koncernen beskæftiger omkring 800 medarbejdere, heraf ca. 520 i Holstebro. Hovedparten af produktionen afsættes internationalt.

Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs af koncernen som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Vores strategi for 2025 er klar - skal du med på rejsen?

Kan du se dig selv i disse værdier, og kan du bidrage til fællesskabet med høj faglighed, godt humør og forandringsparathed, så er du måske vores ny kollega.

JOBBET OG ARBEJDSOPGAVERNE

Du bliver en del af et lønteam på 3 medarbejdere.

Vi laver løn for hovedkvarteret i Holstebro samt for datterselskaberne A/S Tasso i Odense og Uldalls Jernstøberi A/S i Vejen, totalt set ca. 630 medarbejdere.

Vi har i 2021 bl.a. omlagt fra 14 dages løn til månedsløn, forenklet lønstrukturen væsentligt, og senest har vi implemen­te­ret nyt lønsystem, Lessor Løn.

Vi forestiller os, at du har indgående erfaring fra en lignende rolle i en lønfunktion der spiller tæt sammen med HR. Du er helt ajour på Industriens Overenskomst, da det er den, der regulerer vores medarbejderes ansættelsesforhold. Har du erfaring med personalejura er det en fordel.

Du vil få en særdeles bred opgaveportefølje inden for løn og HR, med hovedvægten på løn/gager og heraf relaterede opgaver, hvoraf følgende, men ikke udtømmende skal nævnes:

  • Månedlig lønbehandling og lønkørsel for hhv. funktionærer og udvalgte timelønnede
  • Bogføring og lønafstemning mellem E-indkomst, lønsystem og bogføring.
  • Ad hoc rapportering/analyse til ledelse vedr. lønrelaterede emner
  • Indberetning af statistikker til diverse myndigheder
  • Refusionshåndtering
  • Optimering af arbejdsgange indenfor lønhåndteringen
  • Sikre løbende overenskomstmæssige systemtilretninger

Desuden vil der ad hoc opstå opgaver vedrørende HR.

UDDANNELSE OG ERFARING

Du sidder i dag i en lignende stilling og har lyst til nye udfordringer. Din uddannelses­mæssige baggrund er ikke afgørende, men måske er du uddannet bogholder, økonomiassistent eller lignende, og har tilegnet dig en dyb forståelse for løn og HR. Vi vægter således dine erfaringer højt, og ikke mindst din tilgang til at yde en god service over for dine kolleger vedr. løn-, overenskomst- og HR-spørgsmål.

Du har en naturlig flair for IT, og anvender ubesværet MS-officepakken. Evt. kendskab til Lessor-løn, samt ERP-systemet M3 vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du anlægger en pragmatisk og serviceorienteret vinkel til jobbet. Du er proaktiv, analytisk og struktureret. Samtidig formår du at arbejde tværgående og løsningsorienteret. Du trives i en struktureret hverdag, men kan håndtere uforudsete udfordringer, og ser deadlines som en naturlig del af jobbet.

VI TILBYDER

En spændende og fagligt udfordrende stilling med mulighed for selv at sætte sit præg på lønhåndteringen i en international koncern, der løbende investerer i ny teknologi.

Ansættelsesforholdet forhandles individuelt ud fra dine kvalifikationer. Blandt andet tilbydes en god sundhedsforsikrings- og pensionspakke.

YDERLIGERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til jobprofilen eller Vald. Birn A/S i øvrigt, bedes du kontakte Group Finance Manager Thomas Strande Kjærgaard på tlf. +45 8188 9728 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til hurtigst muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og øvrige relevante bilag.

Bemærk, at vi afholder samtaler løbende og lukker for stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Holstebro
  • Søndag den 02. januar 2022

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Hele Danmark

    Regnskabsmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Regnskabsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Ønsker du tid til fordybelse og vil du have et job med særdeles god work-life balance og høj grad af frihed under ansvar? Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende og ambitiøst team me..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Ringkøbing

    Ønsker du tid til fordybelse og vil du have et job med særdeles god work-life balance og høj grad af frihed under ansvar? Kunne du tænke dig at blive en del af et velfungerende og ambitiøst team me..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Ringkøbing
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Brande

    Her har du muligheden for at komme ind ved en rigtig spændende handelsvirksomhed, en virksomhed hvor likviditet, afkastningsgrad og soliditet er i den "pæne ende" Virksomheden er beliggende ime..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i Holstebro over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1