Ny kollega til stærkt regnskabsteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du skarp til tal, god til at samarbejde, og har du mod på nye og spændende opgaver i en stor, dynamisk statslig styrelse? Så er du måske vores nye medarbejder i Regnskabsenheden i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om kontoret

Regnskabsenheden er en af to enheder i kontoret for Økonomistyring, hvor vi er i alt 24 medarbejdere. Vores kerneopgave i regnskabsenheden er at sikre en pålidelig regnskabsaflæggelse, og vi stræber efter at gøre vores processer mere effektive og digitale, så vi kan levere regnskabsdata på et højt niveau.

Din hverdag i Regnskabsenheden

Du kommer til at indgå i en regnskabsenhed med 13 engagerede kollegaer. Enhedens opgaver omfatter bl.a. controlling, afstemninger, periode- og årsregnskaber, projektregnskaber, betjening af Rigsrevisionen og EU-revisorer. Vi har en stor samarbejdsflade internt i styrelsen med styrelsens fagkontorer og eksternt i forhold til f.eks. Statens Administration, Rigsrevisionen og Udbetaling Danmark.

Som medarbejder i vores enhed vil du få mulighed for at arbejde med mange aspekter af statsligt regnskab og økonomiopfølgning. Du vil både have faste driftsopgaver, som du skal arbejde selvstændigt med, og udviklingsopgaver, som løses i samarbejde med kolleger i kontoret. Vi lægger vægt på, at der skal være et godt match mellem den enkelte medarbejders erfaring og opgaver, og at der er mulighed for kompetenceudvikling gennem kurser og løbende udvikling af din opgaveportefølje.

Dine primære opgaver bliver:

  • Udvikling af vores processer i kontoret.
  • Bidrage til den årlige afrapportering til EU og Nordisk Ministerråd.
  • Månedlig og kvartalsvis regnskabsopfølgning af tilskudsordninger.
  • Afstemning af tilskudsudbetalinger og afgivne tilsagn mellem fagsystemer.
  • Bistå revisorerne med materiale, udtræk fra fagsystemer og særlige afstemninger.
  • Regnskabsopfølgning på driftsområdet.
  • kreditor- og debitorstyring.

Opgaverne løses i stort omfang i samarbejde med kolleger i såvel regnskabsenheden som i budgetteamet.

Er du vores nye kollega?

Vi forestiller os, at du har en relevant regnskabsuddannelse, og gerne et par års erfaring. Det er en fordel hvis du:

  • har kendskab til statsligt regnskab
  • har erfaring med aflæggelse af tilskudsregnskaber
  • har erfaring med systemerne IndFak2 og Navision

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • er god til at bevare roen og overblikket
  • er nysgerrig og tænker i nye løsninger, som kan udvikle vores drift og regnskabsaflæggelse
  • er selvstændig, proaktiv, initiativrig og god til at skabe samarbejdsrelationer på tværs af faggrupper
  • er åben, har et godt humør og en positiv tilgang

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der er tale om en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Stina Nordsborg på telefonnummer 72 31 82 22 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes forventeligt i uge 38 og anden samtalerunde i uge 39. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Uddannelses- og Forskningsministeriet gennemførte pr. 1. oktober 2020 en større organisationsændring, hvor bl.a. de to daværende styrelser blev sammenlagt til Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • København K

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i København Ø

    Fri kontakt
    Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    Til Kelly Finance, som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger vi til vores emnebank regnskabsmedarbejdere/bogholdere med en bred regnskabsmæ..
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i København

    BeskrivelseEr du struktureret, detaljeorienteret og har du lyst til at sætte dit præg i et anerkendt dansk designvirksomhed, hvor du kan anvende og udvikle dine regnskabskompetencer? Trives du .
    • Regnskabsmedarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0