Rekrutteringsfirma

Controller/Økonomikonsulent søges til Akademikernes A-kasse beliggende tæt på Vesterport St

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at styrke økonomistyringen i Akademikernes A-kasse, så er du måske den vi søger?

Akademikernes A-kasse er godt i gang med strategi 2020-2025, hvor de bl.a. fokuserer på at være på forkant med de teknologiske løsninger samt, at være en mere helheldstænkende organisation. De har en veldrevet forretning i god udvikling med stigende medlemstal og lavt kontingent.

Vi søger en erfaren controller/økonomikonsulent, der vil være med til at fastholde deres solide fundament, og som også kan bidrage til at videreudvikle deres rapportering og digitaliserings processer.

En del af et erfarent team

Du vil blive del af et rutineret team bestående af 4 dygtige og erfarne medarbejdere samt økonomichefen. Teamets hovedopgaver er at varetage de finansielle transaktioner, økonomistyring, aflæggelse af regnskab og diverse rapporteringer samt lønudarbejdelse.

I det daglige vil du have et tæt samspil med dine kollegaer i økonomi, samt de øvrige afdelinger i organisationen. For dem er samspil og helhedstænkning helt afgørende for, at kunne lykkes med deres målsætninger frem mod 2025.

Opgaver og ansvarsområder

Stillingen dækker en bred vifte af opgaver i økonomiafdelingen, hvor du selv vil have stor indflydelse på planlægningen af din dagligdag og opgaverne, der bl.a. er:

  • Projekt controlling
  • Omkostnings controlling
  • Bidrage til måneds- og kvartalsregnskaberne
  • Bidrage til udvikling af rapportering, automatiseringer og BI i særdeleshed
  • Bidrage til udarbejdelse af regnskaber mv til Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR)
  • Afstemninger og finansbogføring
  • Vedligeholdelse og opdatering af vores digitale forum
  • Vedligeholdelse og opdatering af forretningsgange
  • Øvrige sædvanligt forekommende økonomiopgaver


  • Din baggrund

    Det er en forudsætning, at du har et særdeles godt kendskab til Navision, Excel og jetrapporter. Det vil ligeledes være en fordel, men ikke en betingelse, at du evt. har erfaring med a-kasse økonomi og de særlige forhold, der er omkring det, samt Acubiz, Continia, Antura og BI

    Vi forventer, at du har relevant uddannelse samt min. 4-5 års erfaring som controller. Du er vant til at tænke helhedsorienteret, og du ved, at økonomien ofte skal ses i en tværgående kontekst.

    Som person er det vigtigt, at du arbejder selvstændigt og struktureret, at du er grundig og har styr på detaljerne. Du har analytiske evner og en dokumenteret god forretningsforståelse med en grundlæggende positiv tilgang til at løse opgaverne og til at give dig i kast med i nye udfordringer. Du værdsætter det gode samarbejde ved at være social og udadvendt, gerne tilsat en portion humor.

    Akademikernes A-kasse tilbyder

    En spændende og udfordrende stilling i en dynamisk organisation, hvor de giver plads til din faglige og personlige udvikling. De tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode medarbejderforhold, pensionsordning, sundhedssikring, kantineordning og personalearrangementer – når Coronaen tillader det. De bor i dejlige store lyse lokaler tæt ved Vesterport station.

    Akademikernes A-kasse er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv passer sammen. De vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer de alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder og politiske tilhørsforhold til at søge.

    sproces


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

    Arbejdsstedet er beliggende i København V.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Regnskabsmedarbejder
    • København V

    Lignende jobs

    • Regnskabsmedarbejder i København Ø

      Fri kontakt
      Regnskabskonsulent til København. Du ved det, helt inde i din kerne, at regnskab er dit kald og tal er en del af din DNA. Når du vågner om morgenen, så kan du mærke, hvordan det kribler for at få fingrene i regnskaberne og at få det hele til at gå op.
      • Regnskabsmedarbejder
      • København Ø
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i København

      Auditor til D-mærket, Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket er det første mærke af sin art i verden, der kobler krav til databeskyttelse, datasikkerhe..
      • Regnskabsmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i København

      Are you an experienced Internal Auditor looking for a role with purpose? DanChurchAid (DCA) is seeking a passionate individual to join our team as an Internal Auditor, where your skills can make a .
      • Regnskabsmedarbejder
      • København
      Få mere info
    • Regnskabsmedarbejder i København

      Til Kelly Finance, som er en rekrutterings- og vikarvirksomhed specialiseret inden for økonomi, regnskab og løn, søger vi til vores emnebank regnskabsmedarbejdere/bogholdere med en bred regnskabsmæ..
      • Regnskabsmedarbejder
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i København V

    Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere i København V over tid

    Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
    20. juni 2024 1
    19. juni 2024 1
    18. juni 2024 1
    17. juni 2024 1
    16. juni 2024 1
    15. juni 2024 1
    14. juni 2024 1
    13. juni 2024 1
    12. juni 2024 1
    11. juni 2024 1
    10. juni 2024 1
    9. juni 2024 1
    8. juni 2024 1
    7. juni 2024 1
    6. juni 2024 1